نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
خب دوستان من مسائل اخیر رو با دقت بیشتری بررسی کردم و روشون فکر کردم و به نتایجی رسیدم که عرض میکنم. بنظر میرسه تلاش سازمان یافته ای از جانب بعضی سایتها و فروشنده ها و یا احیانا ایادی و نوچه های این افراد داره صورت میگیره که صرفا جنبه تخریبی داره و به هیچ عنوان در بطن کلام این افراد بنظر نمیرسه که هدف انتقاد سازنده و یا کمک به کسی باشه! کاملا پر واضحه که این افراد همون طور که در چند تاپیک مختلف از جمله تاپیک مضحک محرمانه هم ثابت شد قصدشون فقط خودنمایی و خراب کردن این انجمن هست و این هم هیچ دلیلی نمیتونه داشته باشه جز موفقیت روز افزون و بسیار پر سرعت این انجمن که تنها در عرض 3 ماه راهی رو طی کرده که خیلیها در چند سال هم هنوز نتونستن طی بکنن! یاد حرفی افتادم که میگن هر چی موفق تر باشی دشمن هم بیشتر داری! جالب اینجاست این افراد به هیچ وجهی به حجم مطالب مفید و کمک کننده ای که در این انجمن در مباحث مختلف مطرح شده اشاره نمیکنن! هیچوقت نمیان بگن چجوریه که خیلی مدارات در خیلی سایتها بوده ولی فقط اینجا و در این مدت کوتاه اینقدر خوب روی این مدارات کار شده؟ چجوریه که این همه مطلب مفید و آموزشی توی این انجمن نو پا وجود داره که حتی به کسانی که سالها در این امور تجربه کسب کردن تونسته نکات جدید و کلیدی و به اصطلاح حتی محرمانه یاد بده؟! یک سری مباحث و مدارات که حتی دیگران از طریقش سودهای آنچنانی کسب کردن چرا برای اولین بار فقط در این انجمن مطرح شدن؟ چرا اونهایی که خیلی ادعا دارن بجای اینکه مثلا همین دستگاه زمین شناسی رو به جای وسیله برای کسب سودهای چند میلیونی و گاهی چند ده میلیونی ؛ توی سایت خودشون نذاشتن؟ خب ما اگر قصدمون سودجویی بود چرا این کارها رو نکردیم؟! چرا بلافاصله که ما این چیزها رو مطرح میکنیم اونها میرن و با دست پاچگی از ما یاد میگیرن و مثلا میخوان کار آموزشی انجام بدن اما در واقع هیچ پویایی قابل توجهی در کارشون وجود نداره؟ خیل سادست! هدف اونها کمک به کسی نیست! اینجور سایتها مصداق بارز یک دکان برای کاسبی بیشتر نیست! شما برید ببینید مدیر این سایتها آخرین باری که به کسی یک راهنمایی کرده کی بوده؟ بعد ادعای کار آموزشی هم میکنن! در حالیکه من حتی مدرک مستند دارم شخصی که ادعای داشتن فوق لیسانس الکترونیک میکنه ؛ حتی سن واقعیش خیلی کمتر از اون چیزی هست که ادعا کرده تاجاییکه کسی هنوز صدای ایشون رو هم نشنیده و طبق اعتراف خود ایشون مدرک تحصیلی ایشون در زمینه بیولوژی هست و راحت ادعای مهندسی میکنه در صورتیکه خود این شخص در سایت معروف ژئوتک اعتراف کرده یک بیولوژیست بیشتر نیست و سواد الکترونیک نداره و طی 2 سال اخیر با پرسه در چند سایت خارجی و داخلی با تکیه به آشنایی یا زبان انگلیسی مداراتی رو تونسته جمع آوری کنه و مهر محرمانه روش بزنه و با قیمت گزافی به دیگران قالب کنه و در نهایت با ادعای مریضی در حال حاضر با صد ها میلیون پول ناحقی که با دروغ و شیوه کلاهبرداری کسب کرده مشغول خوشگذرانی هست و من دقیقا میدونم و این مساله رو آگاه هستم!!! مدرک هم در گذشته زیاد ارائه شده ولی من شخصا نمیخوام آبروی کسی بیش از این بخطر بیفته یا وارد حریم خصوصی این افراد بشیم چون به ما دیگه ارتباطی نداره. اون قسمتی که به ما مربوط بوده و هست کاملا مشخصه و قبلا به اندازه کافی در موردش صحبت کردیم! بنده هم هیچوقت اجازه نمیدم کسی یا کسانی که نه تنها سواد تخصصی در زمینه ای ندارن بلکه سابقه زیادی در زمینه کلاهبرداری دارن و این مسئله بهیچ وجه تهمت نیست و کاملا بر اساس مدارک متعدد مستند هست ؛ بیان اینجا و دست پیش بگیرن و به شیوه فرافکنی و وارونه نمایی ما رو به کلاهبرداری و یا بیسوادی متهم کنن! واقعا باید گفت سنگ پا هم اینقدر رو نداره که شما دارین! ما اینجا یک چیز برای فروش گذاشتیم و هزاران مطلب جدید و مفید بصورت رایگان! آیا چشم دیدن ندارین؟ هدفتون چیه؟ چه نفعی رو دنبال میکنین؟ از کجا میسوزین؟ شما که پشت سر هم ردیاب و فلزیاب ردیف میکنین و بر خلاف ادعاهاتون هیچ کدوم کارایی حتی در حد دستگاههای متعارف نداشتن و اگر داشتن مجبور به گذاشتن این همه دستگاه رنگارنگ نبودین ؛ با چه رویی و چه هدفی این کارها رو انجام میدین؟ آیا غیر از اینه که بازارتون خراب شده؟ غیر از اینه که همه به شیوه هاتون پی بردن و از دورتون پراکنده شدن و الان با شیوه ناجوانمردانه در پی کسب اعتبار کاذب برای خودتون هستین؟ اینا مسائل بسیار واضحی هست که هر شخص عاقلی با کمی فکر و مطالعه مطالب و پستها میتونه بهش پی ببره. این تاپیک مخصوص اپراتوری ردیاب خاص انجمن بوده و هست و خواهد بود! از این حیث بنده و مجتبی تمامی پست های نا مرتبط با این تاپیک رو حذف خواهیم کرد. هر انتقادی هم هست هیچوقت پاک نمیشه مگه اینکه بی ربط با این ردیاب باشه! اینکه ردیاب چطور کار بکنه یا خطا بزنه و نحوه کار کردن باهاش به چه صورته مسائلی هستن که خود ما مشتاقانه در این تاپیک بهش میپردازیم. بنده و مجتبی و چندین دوست دیگری که این ردیاب رو بخوبی مورد تست قرار دادیم هر کدوم به نوبه خودمون تا حدی به کاراییش ایمان و اعتقاد صد در صدی داریم که اصلا هم نگران این نوع انتقادات نیستیم. اما اگر کسانی به هر دلیل بخوان چند انتقاد یا سوال بجای دوستان رو دست مایه ماهیگیری از آب گل آلود برای خودشون قرار بدن طبیعتا با هر نحو ممکن باهاشون برخورد میشه. این اشخاص یک صدم این حرفها رو نمیتونستن در هیچ جای دیگه ای علیه عوامل سایت مربوطه مطرح کنن و حالا اینجا دارن به این صورت سوء استفاده میکنن! یکی نیست به این افراد بگه شما که اصلا نه این ردیاب رو گرفتین و نه در این انجمن هیچ پست یا فعالیت مفیدی داشتین ؛ با کدام اعتبار و یا هدفی به خودتون جرات میدین به این شکل دیگران رو زیر سوال ببرین؟ وجهه شما و سواد شما و شخصیت شما تا زمانیکه حداقل در حد این محیط مجازی شناخته شده و اثبات شده نباشه من شخصا به هیچ وجهی به امثال شما اجازه نمیدم مرتبا اقدام به لجن پراکنی کنین! بقدری هم در نت وارد هستم و دوستان زیادی در سایبری و فتا دارم که براحتی موقعیت و وضعیت شما برای من قابل پیگیری هست و همونطوریکه در گذشته در مورد خیلیا کسب اطلاعات کردم و به حقیقت وجودیشون پی بردم در مورد شما هم این کار برای من سادست! پس توصیه میکنم لااقل به فکر خودتون باشین! وقتی خودتون در پیشگاه وجدان خودتون بهتر از من و بقیه میدونین که نه در جایگاه حق هستین و نه مدرک و سندی برای اتهام زنی دارین بهتره از این مرکب کذایی که سوار شدین پایین بیاین! زمان خودش به خوبی همه واقعیتها رو مشخص میکنه. واقعا هم خورشید پشت ابر نمیمونه همونطور که در مورد بعضیا در گذشته همینطور شد! ما هم حسابمون پاک تر از ایناست که بخوایم از چیزی واهمه داشته باشیم. باز هم تاکید میکنم تمام پست هایی که نا مرتبط به این تاپیک باشه و همینطور پستهایی که در بسیاری از تاپیک ها بصورت اسپم و نا مرتبط با موضوع زده بشن از این به بعد پاک میشن. درستش هم به همین صورته. وگرنه با توجه به زیاد شدن حجم مطالب و تعداد کاربران انسجام مطالب انجمن به تدریج بر هم میخوره و دیگه بعد از مدتی توان اداره انجمن رو هم از دست میدیم! کسی اگر واقعا انتقاد سازنده ای داره در موضوع مربوطه یا بخش انتقادات و پیشنهادات میتونه مطرح کنه. مثل گذشته ما همیشه استقبال میکنیم و سعی میکنیم جوابگو باشیم و یا از نظرات دوستان استفاده کنیم. مطلبی هم اگر شخصی و خصوصی هست میتونین خیلی رک و واضح و بدون ترس و با هدف سازندگی بطور پیام خصوصی به بنده یا مجتبی یا سایر مدیران انجمن منتقل بکنین. در مورد بعضی اتهام زنی ها یا مدارکی که ما علیه بعضی از اشخاص داریم و شاید دوستانی هستن که باور نمیکنن یا واقعا ممکنه فکر کنن خق با اون افراد هست ؛ همونطوریکه گفتم مدارک مستندی وجود داره که بعضیاش رو تا به الان هیچ کسی ندیده. اگر بخواد قضیه به این شکل جلو بره در صورت اجبار یا خواست دوستان انجمن میتونیم در یک تاپیک مستقل به این موضوعات بپردازیم. هر چند من شخصا بهیچ وجه مایل نیستم چون قرار نبوده و نیست ما انرژی خودمون رو عوض کار فنی و سازنده روی این چیزها بذاریم که نهایتش هم به فضای حریم خصوصی افراد کشیده بشه و مایه آبروریزی بشه و برای هیچکس هم خیری نداشته باشه! فقط یک جمله در نهایت اضافه بکنم. بنده کسی نیستم با دروغ و ادعا کارم رو پیش ببرم. با اینکه هیچوقت ادعا هم نکردم اما مطمئن باشین سواد من در زمینه های مختلف از اون چیزی که هر کسی فکرشو بکنه بیشتره! تمایلی هم ندارم بیشتر توضیح بدم چون مشک آن است که ببوید! یک عمر با واقعیت زندگی کردم و به امید خدا تا لحظه مرگ هم همین خواهد بود. هر حرفی یا ادعایی یا راهنمایی به هر صورتی هم دادم همیشه بر اساس چیزهایی بوده که ازش مطمئن بودم! اگر نبوده باشم بصورت یک نظر مطرح کردم. پس دوست دارم عزیزان خیلی زیاد به این نکته توجه کنن که حداقل بنده کسی نیستم هیچ حرفی یا حتی کلمه ای رو بی دلیل عرض کنم. با آرزوی موفقیت برای همه حق جویان و فلز جویان عزیز به امید خدا این تاپیک مسیر فنی و آموزشی خودش رو از این لحظه به بعد خواهد داشت.
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 9:57pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
به نظر من یکی، که 1میلیون دادم بابت دستگاه، بیشتر از 1میلیون تومان کلاس آموزشی مطلب مفید یاد گرفتم تو این انجمن نوش جونتون حتی اگه ردیاب رو به قیمت 1000تومن تهیه کردین، 999000تومن دیگه نوش جونتون
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 10:27pm |
|
|
reza4200
کاربر فعال
|
سلام به دوستان و اساتید محترم من به کار آقا حمید و آقا مجتبی ایمان دارم و فقط چند بار تلفنی با آقا مجتبی برا سفارش ردیاب صحبت کردم و آخرین نفری بودم که سفارش ردیاب سری اول دادم و بدون اینکه ایشون رو بشناسم پول به حسابشون واریز کردم و به ایشون اعتماد کردم چون رفتار و مرام ایشون ثابت کرده قصد کمک دارند و خود من با دوستان شخصا شاید باورتون نشه 15 جا رو رفتیم به دلایل مختلف جواب نگرفتیم دوستان با تجربه خبر دارند که این کار هزینه بره و از ردیاب dfs که حدود 8 میلیون پولش بود تازه دو سال پیش استفاده کردم بیشتر جاها هم مستند بودند ولی متاسفانه ما نقطه دقیق پیدا نمیکردیم این حرفا رو زدم که آقا مجتبی خارج از کمک کردن حقشه که از رو ردیاب درصدی گیرش بیاد به خاطر اینکه خطرات امنیتی و زحمتی که میکشه برا ساخت ردیاب و این آقا پول علم و تجربه ای که داره میخوره نوش جونش و دوستان سرچی تو نت بکنن مثلا ردیاب دیپ فایندر انگلستان 5000 دلاره که فکر کنم حدود 16 میلیون میشه پس دوستان خودشون مقایسه کنند و اینم بگم که ردیاب کارش ردیابیه و جایی که هدف واقعی باشه ردیاب خوراکیم جواب میده چه برسه به این ردیاب خودمون و اگر هم ما سوالی میپرسیم و یا ایرادی هست دلیل بر این نیست ردیاب ایراد داره هدف مطرح کردن سوالها اینه که با استفاده از اساتید با تجربه نواقص و اشتباهات ردیابی بر طرف بشه و اینو مطمئنم اگه ردیاب مشکل داشته باشه آقا مجتبی در این زمینه پاسخگو هستند و حتی شده ردیاب برامون تعویض میکنه و از دوستانی که قصد کمک دارند پیشنهاد بدند نه تخریب کنند یا حق
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 10:32pm |
|
|
SALAR
استادیار
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 1:55am پست: 227 محل اقامت: آذربایجان دیاری
|
سلام بر تمامی دوستان و عزیزان.... بنده تمامی مطالب را هم مال آقا مجتبی و هم اقای ژاپنی نام که بود یاکاواساکی (اگه اشتباه نکنم) رو با دقت بررسی کردم دوستان باید بدانیم هرکسی که هر زبانی از دهانش دربیاید اونی که روانشناسه تا ته خط رو میخونه...از لح این آقایون اینطوری برمیاد که قصدشون انتقاد سازنده بنا به فرمایش آقا حمید و مجتبی نست بلکه قصد تخریب و متشنج کردن فضا رو دارمد....دوستان شما ایا از طرف من و دوستان وکیلی که بیای بگی این خطا داره ؟؟؟اون خطا داره؟؟بالاخره هرچی تو این عالمه یه نقصی داره...مشکل نداره مثلش همون شرکت گوگله که تو سال هزار و نهصد واندی ویندوز 98 رو کامل میدونستن بعد متوجه شدن که از اون کاملتر هم میتونن بعد ایکس پی اومد و حالا هم سون و ایت ....میبینید که پیشرفته ترین شرکت دنیا این مشکل رو داره چه برسه به اساتیدی مثل حمید و مجتبی و سایر افراد زید و عمر.... دوست من شما از آقای مهدی قاسمی گفتی که بعد به دلایلی از اون سایت اومدند این سایت رو زدند؟؟؟ایا این دلایل رو میدونی بنده هم اول مشکل تو رو داشتم بعد اقا مجتبی اون فایل و شواهد رو برام فرستاد ...بنده هم بعنوان کاربری که هم تو انجمن مهدی و هم تو انجمن اقا حمید و مجنبی فعالیت دارم دیدم بله این اساتید درست میفرمایند....دوست عزیز هر چیزی رو نباید رو کرد ولی بنده میخاستم اون فایل ها رو با اجازه استاد مجتبی بذارم که خودشون زحمتشو کشیدن....مشکل آقای کردستانی ..شاید باورتان نشه بنده خودم مستقیما تلفنی با آقای کردستانی که همزبان بنده است صحبت کردم اینا خوب نیست که اینجا مطرح بشه ولی مثل اینکه دیده میشه حقوق ضایع میشه....همش در مورد کلاهبرداری مهدی قامسی شنیدم و بس...از روی مدرک هم میگم میتونم شماره تلفن موبایلش رو هم اینجا بگذارم تا دوستان خودشون به صحت گفته های بنده پی ببرند...دوست عزیز شما اگه با ردیاب کار کرده باشی خودت متوجه میشی که خوراک طلا میدی میره سراغ جای حفره و خالی رو میزنه...ولی این ردیاب تا وانجایی که بنده تستش کردم ردخور نداره و دقیق جواب داده...دوست عزیز 500 تومن بنظرت آیا پول زیادیه؟؟؟؟آیا شرکت های فلانی رو نمیبینی که با قیمت های بالای 5 تومن اونم به اسم دبی و وااردات خارجی با شیادی جدید دارند به فروش میرسانند که مونتاژ اصفهانه...آیا باید کسانی که با صحت و صدق دل اومدند گفتند که این دستگاه ساخت داخله و این ایراداتشه و این هم مزایا و معایبشه رو باید محاکمه کنیم ...این آیا عدالته از نظر تو؟؟؟؟بنده این رو از صدق دل میگویم بنده یه مشکلی برای برادر بنده پیش اومده بود این بنده خدا بدون اینکه منو بشناسه مبلغ بالای یک تومن که بخدا نیاز مبرم و ضروری داشتم بهم قرض داد؟؟/آیا این نهایت صدق و پاکی دل نیست؟؟؟خیلی آدم خوبیه از نظر بنده انسان شریف و پاکدامنیه دوست عزیز....ما چرا در مورد چیزی که اطلاعی ندارین بیاییم و اظهار نظر کنیم؟؟؟؟مطمئن باشید اگه حرف نزنیم روزمون شب میشه...باور کنید یا شماخوابید یا خودتونو به خوابیدن زدید که فکر کنم مصداق دومش در مورد شما بیشتر باشه والا هر چه از این مرد شریف بگم کم گفتم امیدوارم که عزیزان و دوستان قدر این در گرانبها رو بدونیم
الم یعلم بان الله یری
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 10:40pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
اقاكسي حق نداره به اين وسيله واقايونه مجتبي وحميدتوهيني كنند.مااومديم اينجاكاروتلاش كنيم واسه هدف.ازمديرانه سايت تقاضامندم اگه كسي قصده خراب كردن فضارودارن حذفشون كنيد.يعني چي اخه
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 10:55pm |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:38am پست: 452 محل اقامت: the hell
|
خواهشابی احترامی نکنیدمن ازطرف شخصی واردنشدم خیلی حرفاواسه گفتن هست من اصلاقصدم تخریب نیست چرابی انصافی میکنیداولش که اومدم اعتراضم به حذف پستم بودکه الکی حرف تودهنم گذاشتیدوکاربه اینجاکشید العان هم ادامه نمیدم چون به مدیران سایت که گفتن این بخش مربوط به آموزش مسائل فنی احترام قائل میشم پس شما هم ادامه ندین خواهشا اگه هم میخواین ادامه بدید یه تایپیک جدابذاریدتا تهش هستم. اگه توهینی به کسی از اینجانب بوده بنده راعفوبفرمایید.
Be The Change You Want To See In The World
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 10:57pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
SALAR نوشته است: سلام بر تمامی دوستان و عزیزان.... بنده تمامی مطالب را هم مال آقا مجتبی و هم اقای ژاپنی نام که بود یاکاواساکی (اگه اشتباه نکنم) رو با دقت بررسی کردم دوستان باید بدانیم هرکسی که هر زبانی از دهانش دربیاید اونی که روانشناسه تا ته خط رو میخونه...از لح این آقایون اینطوری برمیاد که قصدشون انتقاد سازنده بنا به فرمایش آقا حمید و مجتبی نست بلکه قصد تخریب و متشنج کردن فضا رو دارمد....دوستان شما ایا از طرف من و دوستان وکیلی که بیای بگی این خطا داره ؟؟؟اون خطا داره؟؟بالاخره هرچی تو این عالمه یه نقصی داره...مشکل نداره مثلش همون شرکت گوگله که تو سال هزار و نهصد واندی ویندوز 98 رو کامل میدونستن بعد متوجه شدن که از اون کاملتر هم میتونن بعد ایکس پی اومد و حالا هم سون و ایت ....میبینید که پیشرفته ترین شرکت دنیا این مشکل رو داره چه برسه به اساتیدی مثل حمید و مجتبی و سایر افراد زید و عمر.... دوست من شما از آقای مهدی قاسمی گفتی که بعد به دلایلی از اون سایت اومدند این سایت رو زدند؟؟؟ایا این دلایل رو میدونی بنده هم اول مشکل تو رو داشتم بعد اقا مجتبی اون فایل و شواهد رو برام فرستاد ...بنده هم بعنوان کاربری که هم تو انجمن مهدی و هم تو انجمن اقا حمید و مجنبی فعالیت دارم دیدم بله این اساتید درست میفرمایند....دوست عزیز هر چیزی رو نباید رو کرد ولی بنده میخاستم اون فایل ها رو با اجازه استاد مجتبی بذارم که خودشون زحمتشو کشیدن....مشکل آقای کردستانی ..شاید باورتان نشه بنده خودم مستقیما تلفنی با آقای کردستانی که همزبان بنده است صحبت کردم اینا خوب نیست که اینجا مطرح بشه ولی مثل اینکه دیده میشه حقوق ضایع میشه....همش در مورد کلاهبرداری مهدی قامسی شنیدم و بس...از روی مدرک هم میگم میتونم شماره تلفن موبایلش رو هم اینجا بگذارم تا دوستان خودشون به صحت گفته های بنده پی ببرند...دوست عزیز شما اگه با ردیاب کار کرده باشی خودت متوجه میشی که خوراک طلا میدی میره سراغ جای حفره و خالی رو میزنه...ولی این ردیاب تا وانجایی که بنده تستش کردم ردخور نداره و دقیق جواب داده...دوست عزیز 500 تومن بنظرت آیا پول زیادیه؟؟؟؟آیا شرکت های فلانی رو نمیبینی که با قیمت های بالای 5 تومن اونم به اسم دبی و وااردات خارجی با شیادی جدید دارند به فروش میرسانند که مونتاژ اصفهانه...آیا باید کسانی که با صحت و صدق دل اومدند گفتند که این دستگاه ساخت داخله و این ایراداتشه و این هم مزایا و معایبشه رو باید محاکمه کنیم ...این آیا عدالته از نظر تو؟؟؟؟بنده این رو از صدق دل میگویم بنده یه مشکلی برای برادر بنده پیش اومده بود این بنده خدا بدون اینکه منو بشناسه مبلغ بالای یک تومن که بخدا نیاز مبرم و ضروری داشتم بهم قرض داد؟؟/آیا این نهایت صدق و پاکی دل نیست؟؟؟خیلی آدم خوبیه از نظر بنده انسان شریف و پاکدامنیه دوست عزیز....ما چرا در مورد چیزی که اطلاعی ندارین بیاییم و اظهار نظر کنیم؟؟؟؟مطمئن باشید اگه حرف نزنیم روزمون شب میشه...باور کنید یا شماخوابید یا خودتونو به خوابیدن زدید که فکر کنم مصداق دومش در مورد شما بیشتر باشه والا هر چه از این مرد شریف بگم کم گفتم امیدوارم که عزیزان و دوستان قدر این در گرانبها رو بدونیم سلار جان خواهش میکنم شما لطف دارین . حال برادر عزیزتون چطوره ایشاالله که عملش موفقیت امیز بوده بنده همون شب براش دعا کردم حالش خوب بشه .
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 11:02pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
hamed نوشته است: خواهشابی احترامی نکنیدمن ازطرف شخصی واردنشدم خیلی حرفاواسه گفتن هست من اصلاقصدم تخریب نیست چرابی انصافی میکنیداولش که اومدم اعتراضم به حذف پستم بودکه الکی حرف تودهنم گذاشتیدوکاربه اینجاکشید العان هم ادامه نمیدم چون به مدیران سایت که گفتن این بخش مربوط به آموزش مسائل فنی احترام قائل میشم پس شما هم ادامه ندین خواهشا اگه هم میخواین ادامه بدید یه تایپیک جدابذاریدتا تهش هستم. اگه توهینی به کسی از اینجانب بوده بنده راعفوبفرمایید. خواهش میکنم دوست من شما هم یکی از دوستان من هستین بخدا بنده پست شما رو حذف نکردم فقط مال این اقای اکاساوا رو حذف کردم اونم یک پست اونو که دوباره نوشت و نمیخواستم این بحث ادامه پیدا کنه . . بهرحال هرکمکی از دستم برمیاد درخدمت شما هستم .
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 11:05pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
hamed نوشته است: خواهشابی احترامی نکنیدمن ازطرف شخصی واردنشدم خیلی حرفاواسه گفتن هست من اصلاقصدم تخریب نیست چرابی انصافی میکنیداولش که اومدم اعتراضم به حذف پستم بودکه الکی حرف تودهنم گذاشتیدوکاربه اینجاکشید العان هم ادامه نمیدم چون به مدیران سایت که گفتن این بخش مربوط به آموزش مسائل فنی احترام قائل میشم پس شما هم ادامه ندین خواهشا اگه هم میخواین ادامه بدید یه تایپیک جدابذاریدتا تهش هستم. اگه توهینی به کسی از اینجانب بوده بنده راعفوبفرمایید. سلام دوست عزیز ما هم مثل شما یه کاربر ساده هستیم ولی اینقد جوونمردی توی وجود اقا مجتبی دیدیم که نمیشه براتون توصیفش کرد بهتره شما هم عجولانه قضاوت نکنید شما که ردیابو نگرفتین کسی نگفته که بد بوده بلکه همه مشاوره میخوان اگر بد بود همه اعتراض منیاوردن میدونید از این ردیاب تا حالا چند تا فروخته شده خوب بالاخره از بین اینها یکی دو تامشکل داشته باشند یا کاربرا نتونن باهاش کار کنند طبیعیه خوب ردیاب هم اگر جایی بریم که بار نباشه خوب اگر ذراتی باشه میره طرف ذرات که این خطا خیلی طبیعیه باید بره چون فرکانسش بهش دیکته شده شما هم ما میدونیم توی دلتون چیزی نیست و فقط روی زبون اینها رو میارید ولی بدون صمیمیتی که در این انجمن هست خودش دنیایی ارزش داره اگر قدری با مدیران و اساتید سایت همنوا بشید میبینید که چه روح بلندی دارند
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 11:11pm |
|
|
آرش
استادیار
|
دوستان این ردیابی که آقا مجتبی درست میکنه و تمام وقت و زندگیشو براش گذاشته و همینطور مهندس حمیدتمام وقتشو روش گذاشته واقعا بینظیر ترین ردیاب و کم خطاترینها در نوع خودشه و من بهش ایمان دارم اگه کسی در اپراتوریش وارد باشه اصلا نیازی به نقطه زن هم نداره چون واقعا اگه در محل چیزی باشه براتون نقطه میکنه و ارزشش خیلی خیلی بیشتر ازین حرفهاست
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 11:26pm |
|
|
|