با سلام خدمت دوستان عزیز
با تشکر از استاد بینای عزیز!
ابتدا در مورد غقیائیل: اگه قبلا که سوال کردم می فرمودین که اسم مستعار شماست، دیگه سوال نمی کردم! میشه لطفا بفرمایید معنیش چیه؟ البته اگه معنی داره دوست داشتی، معنی کن!
استاد عزیز! شما که استاد علوم غریبه هستین باید حداقل قادر باشین یک دلیل قرآنی برای اثبات ادعاهای خودتون ارائه بدین تا ما هم قبول کنیم که در اسلام علمی به نام علم جفر یا غریبه و موکلات و احضارات و امثالهم وجود داره! خیلی از شما سپاسگذارم که این آیه 104 سورۀ اعراف و... را خودتون مطرح کردین
در این آیات، آیا خدا گفته که در اسلام علم جفر و غریبه و احضارات و موکلات وجود داره و برید یاد بگیرید یا اینکه عامل بشید ویا اینکه آموزش بدید و اجازه بدید و اجازه بگیرید و از این حرفا؟؟؟
این آیه همون چیزی رو مطرح میکنه که من یه ساله مطرح میکنم ولی از پاسخ دادنش طفره میری که نشانۀ عجز و ناتوانیه! و دقیقا نهی کرده از این علوم و اونو عمل شیطانی خونده! بله این علوم از قبل از پیدایش آدم هم شاید بوده باشد، ولی آیا خداوند تأییدش کرده یا نهیش کرده؟! این مسئله مهمه استاد محترم!
حضرت موسی میگه: ای فرعون من پیامبر خدا هستم و دارای معجزه هستم! فرعون گفت اگه مردی و راست میگی، اثبات کن! حضرت موسی با انداختن عصا و ید بیضای خود، حقانیتش را اثبات کرد!
بحث من هم دقیقا همینه! من قبلا هم بارها گفتم و الآن هم عرض میکنم: استاد محترم اگه دلیل خواستن از نظر شما به انحراف کشوندن بحث و گریز از اصل موضوعه، پس آیا خدا هم بحثو به انحراف کشونده که به فرعون دلیل داده و یا با دلیل قاطع با منکرین صحبت کرده! چون منکرین حق نه تنها خود دلیلی نداشتن بلکه همیشه از پذیرش دلایل و براهین قاطع چون معجزات نیز عناد می ورزیدند! بحث اینه! خدا در قرآن می فرماید: " هاتوا برهانکم إن کنتم صادقین " دلایل خود را ارائه بدید اگه در ادعای خود صادق هستین!
همچنانکه حضرت موسی ادعا کرد و وقتی ازش دلیل خواستن، بلافاصله و بدون اینکه پا به فرار بزاره و این دست و اون دست کنه، فورا دلیل ارائه داد که کسی توانایی مقابله با آن را نداشت! حالا باز هم میخوای بگی گریزگاهی ندارم!
استاد محترم دلیل بیار واسه ادعاهات اگر صادق و راست گو هستی! دلیل میخوام از قرآن و سنت پیامبر صادق الامین حضرت محمد مصطفی ص!
در مورد زناشویی هم منظورم اینه که اصل موضوع زناشویی پنهانکاری و مخفی کاری نیست. چون اطرافیان میدونن که زوج شرعا و در ملا عام و در حضور شهود عقد و عروسی کردن و در نتیجه بحث زناشویی هم یک امر بدیهی است که از نظر هیچ کسی مخفی کاری و پنهان کاری نیست و اگه از زوجی بپرسی که شما زناشویی دارین، به شما جواب درست و منطقی میده! منظورم اینه!
ولی علوم خفیه و احضارات و امثالهم به قول خود شما و هم فکران شما، در خفا انجام میگیره و اگه این علمو داشته باشه واسه کسی ظاهر نمیکنه و از ان حرفا...! این علوم رو کسی شرعی میدونه که کلا از مخفی کاری و پنهان کاری خوشش میاد و عاشق مخفی کاریه! همینا هستن که صیغۀ موقتو رنگ و بوی شرعی دادن تا خلوتی و بدور از شاهد و مردم عشق و حال کنن! الحمدلله تو مجلس هم رأی نیاورد!
آنرا که حساب پاک است از محاسبه چه باک است! من بارها قبلا هم عرض کردم حالاهم عرض میکنم: من مسلمانم و تابع قرآن و سنت پاک پیامبر اسلام و هیچ مذهب خاصی هم ندارم و هر کس حرفی بزنه که در چهارچوب این دو منبع باشه، قطعا بدون تعصب قبول میکنم! هر کس هم حرفی بزنه که در چهار چوب این دو منبع قرار نگیره، به راحتی ردش میکنم! خیلی ساده است اگه مقلد و متعصب نباشم!
استاد محترم تذکرات شما به خاطر ترس و ضعف و عجز شما از ارائۀ دلیل قاطع و شرعیست! بجای این حرفا و این دست اون دست کردنها و اتهام وارد کردنها، یک دلیل واضح و روشن از قرآن بیار که این علوم خفیه و جفر و این چرندیات شیطانی و ضد قرآنی رو ثابت کنی! از سال پیش تا کنون منتظرم!
به نظر شما سوال کردن و دلیل خواست گل آلود کردن موضوعه؟؟؟!!! پس چرا خدا در قرآن و امام علی ع در نهج البلاغه گفته اگر نمی دانید و اطلاع ندارید، سوال کنید؟ در ضمن در مسائلی که به شرع منتسب میشه،هر کس که هرچیزی رو بگه نباید که نسنجیده قبول کنیم استاد محترم! فکر کنم تا آخر عمرم باید منتظر بمونم
صحبت و اظهار نظر در مورد این گونه علوم رو نهی نمی کنم ولی رنگ و بوی شرعی دادن به مسئله و اینگونه علوم رو جزو علوم شرعی دونستن، گناه بزرگیست استاد محترم و باید توبه کرد!
اینها اعمال شیطانی و انحرافات و القائات شیطانی هستن که خداوند در سورۀ مبارکۀ فصلت آنرا " قرناء " معرفی کرده که پیوسته همراه انسان هستن و انسانها را گمراه میکنن!
از الله هادی تمنا دارم همۀ ما را در صراط مستقیم خودش قرار بده.آمین!
موفق و پیروز باشید