با سلام و ادب خدمت نیک اندیشان
با تشکر از آقا " ایران " عزیز و خلبان محبوب ایران زمین. اولا خیلی خوشحالم که با حضرتعالی هم صحبت میشم. من هم خیلی علاقه داشتم که خلبان بشم ولی شاید قسمت نبوده یا اینکه خودم کوتاهی کردم!
راستش سوال شما رو الان دیدم که یادآوری کرده بودید!
ممکنه در تاریخ یا داستانها چیزایی اومده باشه ولی از دیدگاه فرمایش حضرت محمد ص عرض میکنم:
در صحیح امام بخاری رح ( حدیث شمارۀ 3860) و همچنین کتاب امام تِرمذی(حدیث شمارۀ 17) اومده که پیامبر ص به اصحاب خود فرمودند: با استخوان استنجاء نکنید زیرا آن غذای برادران جنی شماست! زمانی که پیامبر ص برای دعوت جنها رفت، جنها از پیامبر تقاضای غذا کردند و پیامبر برای جنها دعا کرد و گفت هر استخوانی را که در دست بگیرید پر از گوشت میشود و آن گوشت رو بخورید!
همچنین در سورۀ مبارکۀ مائده آیۀ 90 خداوند می فرماید:
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنَّمَا الْخَمْرُ وَ الْمَيْسِرُ وَ الْأَنْصَابُ وَ الْأَزْلاَمُ رِجْسٌ مِنْ عَمَلِ الشَّيْطَانِ فَاجْتَنِبُوهُ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ . اى كسانى كه ايمان آوردهايد ، شراب و قمار و بتها و تيرهاى قرعه پليدند [ و ] از عمل شيطانند . پس ، از آنها دورى گزينيد ، باشد كه رستگار شويد .﴿المائدة، 90﴾
طبق این آیۀ شریفه، جنهای از نوع شیاطین از مسکرات و مشروبات الکلی استفاده میکنن. و نیز به استناد همین آیۀ شریفه انسانهایی که از مسکرات استفاده میکنند، در حقیقت فریب شیطان را خورده اند و در دامش گرفتار شده اند و باید توبه کنند و آنرا ترک کنند!
البته در روایات اومده بعضی جنها فقط با بو کردن سیر میشن. ولی فعلا حدیث صحیحی خاطرم نیست. اگه در این مورد سند درستی یافتم ارائه خواهم داد انشاالله!
جنها به شهرها و همچنین داخل خونه ها میان و از ماندۀ غذاها تو ظرف آشغالی و غیره تغذیه میکنن!
در ضمن این فرمایش شما در شأن یک خلبان نیست که فرمودین: آن دوستانى که شما ميشناسيد و همگى ماشاالله معروف هستند همگى کلاهبردار و قطعا شياد هستند که سازمان محترم اطلاعات چون وضعيت آنها را ديده دلشان سوخته و کارى به کارشان ندارد.
سوال اینجاست: شما از کجا فهمیدید که آن فرد یا افراد مورد نظر من کلاهبردارن؟؟؟!!! آیا این تهمت و افترای بزرگ نیست؟ آیا این تهمت هیچ گناهی نداره؟ بعد میگی من سیدم!
البته فکر کنم از اظهارات بنده برداشت اشتباه و سوء تعبیر شده است! من نگفتم کسانی که با جن در ارتباطند دفینه جابجا میکنن و آنرا فاش میکنن! اگه پستهای اولی بنده رو مطالعه کرده باشین اساسا من این موضوع رو توضیح دادم! عرض من این بود که: بعضی در این تاپیک گفتن: کسی که با جن و علوم غریبه در ارتباط باشه و چنین علمی داشته باشن، هویتشونو فاش نمی کنن و مخفی می مونن! من اینو رد کردم. شما که در مازندران تشریف دارین،اگه مایل به دیدن چنین شخصی باشین، شخصی رو به شما معرفی میکنم و از نزدیک اونو ببینید. بعد متوجه میشین که آیا فردی که با جن ارتباط داشته باشه هویتشو فاش میکنه یا نه! هزینه ای هم که کردم، نتیجه نداد و حرفاش دروغ درومد. همون چیزی که من قبلا بارها در این مورد تذکر دادم! در ثانی بحث کلاهبرداری هم میتونه درست باشه. دلیلش هم اینه که چون بیشتر کسانی که با جن در ارتباطند وبه کار دعا نویسی ( که شرع آنرا سحر و جادو و حرام میداند) میپردازند، یا بی سوادن یا سواد اندکی دارن و از قرآن و سنت بی خبرند، دچار کلاهبرداری عمدی یا خطئی میشن! من میشناسم کسی را که اهل عبادته و بسیار درستکاره ولی چون کاملا بی سواده، گرفتار جنها شده و واسه مردم دعا( دعای عوام ، جادو و فعل حرام از نظر شرع) مینویسه (این شخص فقط خودکار دستش میگیره و اونا مینویسن) و خیلی از حرفها و کاراش دروغ درمیان! البته من این مسئله رو به خودش هم گفتم و خودش هم از این موضوع رنج میبره!
اینکه می فرمایید: ارتباط با جن موروثی است، قابل دفاع نیست برادر! انسان قادر است بر طبیعت غلبه کند ویا یاد بگیرد و آموزش دهد و خیلی کارای دیگه! هر کس که توانایی داشته باشه، میتونه هر کاری را بکنه! بحث سلسله مراتب و به ارث رسیدن در علم به هیچ وجه قابل دفاع نیست! چه علم الهی باشه یا غیر الهی! بلکه بر اثر تلاشه! اینایی که من میشناسم، نه سیدند و درویش و نه ملا واز هیچ یک از گذشتگان اونا هم چنین ارتباطی ثابت نشده!
یه موضوع دیگه اینکه: من از شنیده ها و ضرب المثلها و امثالهم صحبت نمی کنم، یا از قرآن و سنت میگم یا اینکه خودم دیدم و یا اینکه تجربه ای داشته باشم میگم! بحث من در چارچوب یک قائدۀ مشخص و محکمی دور میزنه دوست عزیز!
آیا میتونی در بحث جابجایی واسه این فرمایشت یه دلیل ارائه بدی؟
« در مورد جابجايى خدمتتان عرض کنم که اين مسئله ربطى به نيروهاى شيطانى ندارد و تنها تعداد انگشت شمار و پاکى اين توانايى را دارند که هرگز هويتشان را فاش نخواهند کرد.» البته نظر من مخالف نظر شماست!
حالا سوال من از شما اینه:
1 – آیا جنها حیوان دارند؟ اگه دارن، کدومه و غذاشون چیه؟
2 – پیامبر از نماز خواندن در خوابگاه کدام حیوان را منع کرده و چرا؟
البته سندش هم بفرمایید لطفا!
شاد باشید