دوستان این ردیاب بصورت یک دستی انجام میشه درواقع به روش این مدل ردیابی میگن توماسی یعنی با یک دست میگیرین و هی به سمت راست و سمت چپ میبرین یه جا متوجه میشین ردیاب داره کله میزنه یعنی یه جا رو نشون میده و قفل میکنه . بعد مسیر رو ادامه میدین تا به هدف برسین به هدف که رسیدین انتن برمیگرده به شکمتون یعنی برگرد درواقع محدوده یابه نمیشه دقیق روش حساب کرد فرکانس های این هم من تو قسمت فرکانس ردیابها گفتم اما متاسفانه با فرکانسهای بالا کار میکنه من با این ردیاب میتونم هر جنسی رو فرکانسشو بگیرم
با اون ولوم ده دور که بزرگه میتونین روی فلز مورد نظر اینقدر چپ و راست برین و با اون ولوم تنظیم کنین تا فرکانس اون فلز رو بدست بیارین بعد همانجا که میبینین داره کله میکنه با اسکوپ خروجی انتنها رو بگیرین خروجی پایه دو ایسی 2206 همان که به انتن وسط وصله همونه اون چهار تا دیگه به زمین وصل میشه میتونین چندین مولتیترن بجای این ولوم ده دور بزارین و یک کلید سلکتوری 12 حالته هم درست کنین که هروقت کلید رو چرخوندین بره به اون مولتیترن که تنظیم کردین برای یه فرکانس خاص تو دیتا شیت این ایسی ال ام 339 هم هست میتونین یک کدوم رو انتخاب کنین اون ال ای دی هم برای افت ولتاژ هست تست باطریه این ردیاب صوتی نیست مثل همه ردیابهاست البته با خطای زیاد نگین که نگفتین .
ضمنا انتن وسطی تا ته باز میشه و چهار تا انتن هم تا نصف باز میشند مابین انتنها هم تقریبا دو سانتیتر با هم فاصله دارند وسط انتنها رو هم میتونین از درپوش پلاستیکی شیشه مربا استفاده کنید و جوری سوراخ کنین که انتنها از توش عبور کنن و همدیگر رو نگه دارند دسته رو هم باید بلبرینگ بزنین و جعبه هم سوار بلبرینگ میشود و در نهایت به میله دسته
بنده پی سی بی این رو ندارم از روی فیبر سوراخ شده درست کرده بودم قطعاتشم مخصوصا 2206 رو تهران دارند . ضمنا اون خازن ده نانو رو تغییر بدین میتونین محدوده فرکانسی این ژنراتور رو تغییر بدین برای این هم میتونین یک کلید سلکتوری بذارین
ته انتنها هم که به جعبه وصل میشه باید المینیوم بذارین و او وسط که انتن مرکزی وصل میشه نباید اتصال کنه به المینیوم
اینم فرکانسها برای تنظیم این دستگاه :
طلا: 5.500 KHZ
طلا:50.231 KHZ
طلا: 9.194 KHZ
نقره:12.426 KHZ
نقره:8.700 KHZ
نقره:5.710 KHZ
پلاتین (طلای سفید) 8.448 KHZ
الماس: 9.009 KHZ
الماس: 9.865 KHZ
برنج و مفرق: 13.08 KHZ
مس: 6.710 KHZ