با سلام و ادب بر آزاد اندیشان
پیامبر ص : مَنْ لَمْ يَصْبِرْ عَلَى ذُلِ التَّعَلُّمِ سَاعَةً بَقِيَ فِي ذُلِّ الْجَهْلِ أَبَدا. عوالي اللئالي ،ج 1، ص285
کسی که خواری تحصیل علم را تحمل نکند تا ابد در خواری نادانی می ماند.
جناب خاخام جواد و بینا! خوب توجه کنین به این مسائلی که عرض میکنم:تا زمانی که فکرتونو آزاد نذارین، نه چیزی یاد میگیرین و نه چیزی دارین که یاد بدین! همش فحاشی و تهمت و ترور تحویل میدین ! یادگیریهای شما و همفکران شما هم همین خواهد بود! باید فکرتونو از زندان جهالت و عناد آزاد کنین و گرنه همون... باقی میمونین! از من گفتن!
براتون توضیح میدم و آگاهتون میکنم از اصل موضوعی که شما را در چنگال خودش گرفتار کرده! بحث عمر ستیزی و اسلام ستیزی که توسط بعضی از ایرانیان همفکر شماها انجام شده و میشه از کجا سرچشمه گرفته!
زمانی که 1400 سال پیش، یهودیان بنی نضیر و بنی قریظه عهد شکنی کردند و به پیامبر اسلام خیانت کردند، پیامبر اسلام هم آنها را کوچ اجباری داد( آنها را نکشت)! تعدای از خاخامهای آنها به ایران پناهنده شدند و چون پادشاه ایران هم بر علیه پیامبر بود، اینها را به گرمی پذیرفت و بر ضد اسلام توطئه کردند و چون اسلام قنون الهی بود، شیاطین نتونستند موفقیتی کسب کنن ولی شروع به توطئه و تفرقه افکنی و شبه افکنی در اسلام کردن و این عمل شیطانی تا قیامت هم ادامه خواهد داشت از قرار معلوم!
بعد از ورود اسلام به ایران و پذیرش قانون برتر الهی توسط ایرانیان فهیم، این موضوع برای خاخامها گران آمد و توطئه های خود افزایش دادن ولی با شگردهای جدیدتری! آنها از شهری که قبلا بودن، نقل مکان کردن،( چون اطلاع رسانی و شناسایی هویت مثل امروزه نبود و کار دشواری بود) و در شهر و منطقۀ دیگر، خود را از اهل بیت و فرستادگان پیامبر ومعرفی کردن(چون باسواد بودن و در مورد دین اسلام نیز کسب اطلاع کردن) و به مرور زمان و بر اثر ساده لوحی مردم، خود را سید و اهل بیت پیامبر جا زدن و بر توطئه و تخریب خود افزودند! همۀ این توطئه ها رو هم از پس پردۀ اسلام انجام دادن تا امروز که آخرین گروه آنها که در عراق به آدم کشی و جنایت مشغوله!
اینها وابسته به سازمان اطلاعاتی اسرائیل و آمریکا " موساد و سیا" هستن که به نام اسلام جنایت میکنن!
اما در مورد مذهب: اگر انسان کمی از عقل و علمش استفاده کنه و فکرشو آزاد بذاره، دیگه تابع خاصی بودن براش بی مفهوم میشه! برای من فرقی نمیکنه که امام عمر حرفی زده باشه یا امام علی یا امام صادق یا امام شافعی و یا سایر ائمۀ دین اسلام! اظهار نظر هر کدم از اونا رو با توجه به قرآن و سنت پیامبر میتونم بپذیرم و یا رد کنم! چون یک مسلمان تابع این دو منبع هستش!
در اینجا توجه شما رو به خطبۀ تاریخی رهبر عزیز ایران جلب میکنم:
« هر کس که به مقدسات اهل سنت توهین کند، نه تنها ما او را شیعه نمیدانیم بلکه او را مسلمان نمیدانیم و برعکس » این پیام به این معنیست که مذهب در اسلام جایگاه ویژه ای نداره و در اصل همه دنبال یه هدف هستن و این پیام در اصل ردیست بر پیروی خشک بر مذهب خاص! مقدسات یه شیعۀ واقعی و پیرو امام علی همون مقدسات اهل سنته و بر عکس!
حالا با توجه به این فتوا، جایگاه شما دو نفر خاخام و همفکران شما کجاست به مقدسات بیش از یک و نیم میلیارد مسلمان توهین میکنین؟ بله،درسته! شماها در چهارچوب اسلام جایگاهی ندارین و دستتون رو شده. زیاد زور نزنین! دیگه واسه همه رو شدین!
بقیۀ مطالب شما هم نشخوارهای قبلیه که با مراجعه به اون سایتها جوابتونو میگیرین! ولی من بازهم شما رو دعوت به آزاد اندیشی میکنم و دعوت به اسلام میکنم! بگید " لا اله الا الله" تا رستگار شوید! تابع حق باشید تا حق پشتیبان شما باشد! دنبال نور الهی باشید تا جهل و ظلم شیطانی گرفتارتون نکنه که راه نجاتی نخواهید داشت!
صهیونیسم هم عمر زیادی نخواهد داشت به اذن الله. توبه کنید و به سوی نور الهی بشتابید!
مثل قدیمیست که میگه: دروغگو کم حافظه است! تو صفحۀ 10 ادعا کردی که منظور از علی، اسم خداست، دیدی که چگونه رسوا شدی با این دروغ گفتنت جناب خاخام جواد!!! دیدی که علی پرستی!!!
زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی (ضد قرآنه)
کمک زغیر تو ننگ است یا علی مددی ( ضد قرآنه)
گشاد کار دو عالم به یک اشاره ی توست (ضد قرآنه)
به کار ما چه درنگ است یا علی مددی (ضد قرآنه)
یامولا علی مدد (ضد قرآنه)
خاخام جان دست از این ادا بازیهات بردار. دستت رو شده ! توبه کن!
جناب خاخام بینا! هر چه تشویقت کردم شاید شرم کنی، ولی بی فایده بود! بعید میدونم پاسخ دادن به امثال شما به نظر نتیجۀ مثبت بده مگر اینکه خداوند در هدایت رو بروی امثا شماها باز کنه! خدا هدایتتون کنه.آمین!
اگه دست از این علوم غریبه بردارید، ذکر الله را زیاد بر زبان جاری کنید، امیدی هست از سلطۀ شیاطین نجات پیدا کنین و به سوی نور الهی رهنمون شوید!
در مورد خواجه نصیر و همکاراش هم خوب تحقیق کنین!
دعای پایانی ما شکر خداوند است که مارا به سوی خود هدایت کرد!
خدایا همۀ ما را در سراط مستقیم خودت قرار بده.آمین!
موفقیت شما آرزوی ماست