نویسنده |
پیغام |
Taaak
کاربر فعال
|
bina نوشته است: سلام دوستان تك عزيز ممنون بابت مدار. لطفا يكي از دوستان pcb براش بزاره . راستي فايل هگز ميكرو كجاست؟ و اينكه مگه اتمگا 8 نيست ميكروش؟ چرا صحبت از 16 و 32 شده؟ ياحق سلام بینا جان خوبی داداش؟ پی سی بی نیاز نداره خیلی راحت هم میتونی سر همش کنی البته بچه ها در تاپیک های چند صفحه قبل یک پی سی بی گذاشتن.خروجی DDS رو میتونی به یک LM358n بدی و بعد تقویتش کنی.اگر بتونی به روش توماسی درست کنی واقعا خوب جواب میده.در فرکانسهای زیر 1500 تقریبا 0.4 هرتز خطا داره این هم مهم نیست.دوستان روش توماسی نسبت به دو آنتنه خطاش کمتر هستش.جالب اینکه هم موج سینوسی داری هم مربعی.دوستان بسازن ضرر نمیکنن.هزینه اش نهایت میشه 30 تومن.بینا جان فایل به صورت کامل در صفحه اول هستش.یا حق
|
شنبه 14 آذر1393 - 12:05am |
|
|
Taaak
کاربر فعال
|
باسلام خدمت دوستان: دوستان عزیز یک مطلبی هست که تو شبیه سازی به اون رسیدم: برای کنترل قدرت در خروجی از مقاومت های متغیر استفاده نکنین چرا که باعث تغییر شکل در خورجی میشه.میتونین از تقسیم ولتاژ از طریق مقاومت و نیز یک سلکتور بهترین بهره گیری در قدرت خروجی رو داشته باشین.همچنین با استفاده از یک فیلتر پایین گذر در خروجی همین سیگنال ژنراتور موجود یک موج سینوسی بسیار صاف رو دریافت کنین.باز اگر سوال بود در خدمتم.نمونه ای سیگنال سینوسی با فرکانس 1500 هرتز همین سیگنال ژنراتور تاپیک رو با فیلتر و بدون فیلتر براتون میذارم تا ببینین چقدر شکل موج خروجی همراه با فیلتر صاف هست.با تصویر دقت کنین.تایم دیویژن در 5 میکرو ثانیه تنظیم شده و شکل موج کاملا باز شده است.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
شنبه 15 آذر1393 - 4:49pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
مرسی تک جان انگار دوستان تازه دارن به نتايج بنده و خوب بودن موج سينوسی درکنار طرح توماسی ميرسند ،،،تک جان لطف کن از قسمت اتصال دسته به بدنه عکس بزار مرسی
|
شنبه 15 آذر1393 - 8:42pm |
|
|
Taaak
کاربر فعال
|
arash99 نوشته است: مرسی تک جان انگار دوستان تازه دارن به نتايج بنده و خوب بودن موج سينوسی درکنار طرح توماسی ميرسند ،،،تک جان لطف کن از قسمت اتصال دسته به بدنه عکس بزار مرسی با سلام. آرش جان روی یک اسکلت خوب و با کلاس دارم کار میکنم.تموم کنم از تمام قسمتهاش عکس میذارم.
|
یکشنبه 15 آذر1393 - 12:32am |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
تک جان همچنان منتظر طرح شما و سهيل جان و بهرام جان و و و و هستيم
|
یکشنبه 16 آذر1393 - 2:44pm |
|
|
Taaak
کاربر فعال
|
با سلام خدمت دوستان: آرش جان طرح من طرح خاصی نیست .فقط از یک فیلتر استفاده کردم در خروجی که سینوسی رو خیلی صاف کرده که تصویرش گذاشتم خدمتتون.حالا تو مراحل اول اسکلت توماسی دارم کار میکنم که اینم تصویرش رو میذارم خدمتتون.فیلتر رو هم فردا براتون میکشم میذارم.ولی انگار دوستان هیچ کدام تمایل به همکاری ندارن و فقط چسبیدن به دوتا آنتن و عمل قیچی کردن و انتظار ...دارن.به امید موفقیت همه بچه های گل انجمن
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 17 آذر1393 - 12:01am |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
Taaak نوشته است: با سلام خدمت دوستان: آرش جان طرح من طرح خاصی نیست .فقط از یک فیلتر استفاده کردم در خروجی که سینوسی رو خیلی صاف کرده که تصویرش گذاشتم خدمتتون.حالا تو مراحل اول اسکلت توماسی دارم کار میکنم که اینم تصویرش رو میذارم خدمتتون.فیلتر رو هم فردا براتون میکشم میذارم.ولی انگار دوستان هیچ کدام تمایل به همکاری ندارن و فقط چسبیدن به دوتا آنتن و عمل قیچی کردن و انتظار ...دارن.به امید موفقیت همه بچه های گل انجمن سلام خیلی خوبه سوالی داشتید درخدمتم
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
سه شنبه 17 آذر1393 - 1:07am |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
مرسی تک جان اما اگه در رابطه با اتصال دقيق دسته به جعبه دقيق توضيح بديد ،،از ابزار و روش نصب ياحق و نفست پايدار
|
سه شنبه 18 آذر1393 - 10:35am |
|
|
alidadashi
کاربر حرفه ای
|
سلام من از اتمگا 32 استفاده کردم صفحه شطرنجی هست به نظر شما میتونه از فیوزبیت باشه ؟
|
جمعه 21 آذر1393 - 4:10pm |
|
|
kobani
کاربر فعال
|
سلام دوستان من این فانکشن رو با اسکوپ تست کردم شکل موج خروجی اصلا جالب نیست و فکر نکنم بدرد ردیابی حرفه ای بخوره تنها موج مربعی رو تا حدود زیادی درست تولید میکنه
اغلب مردم به نیت فهمیدن گوش نمی دهند , آنها گوش میدهند که جواب دهند.
|
جمعه 21 آذر1393 - 9:04pm |
|
|
|