ممنونم از محبت دوستان درسته موفقیت که انچنانی نیست اما برام امید و روحیه شده برای موفقیت واقعی
اقا مهدی راسیتش من خودمم شک داشتم که این سکه زمان رضاشاه باشه و الانشم که الانه واقعا متحیر هستم که اونجا اون سکه چیکار میکرد...البته در داخل باغ اون بدست اومده.
ممنونم کیهان جان خدا هیشکیرو اونقدر مجبورو تو سختی زندگی نندازه که اینجوری تنها کار کنه چون واقعا سخته اگر کسی مث من تنها کار کرده باشه میدونه چی میگم.
ممنونم از لطفتون استاد حمزه مام هرچی موفقیت بدست اورده باشیم بابت زحمات شما اساتید عزیز هست
اقا مهرداد ممنونم از محبتت داداشم اینم عکس اون سکه فقط نمیدونم جنسش چیه من که نقره زده بودم اما هرکاری میکنم اون باتین روش نمیره وزن خودش4 گرمه که فک کنم دوگرمشم اون باتیناش باشه.
سباسگذارم از مهربونیتون استاد بینا:
راسیتش من روشم مث همونایی هست که اساتید عرض کردند دسته ها هم همون دسته های قدیمی هست که ابی و قرمز رنگ بودن که برای من ابی هست فقط نحوه دست گرفتن انتنارو من فرق داره من انتنارو تا شونه هام بالا میارمو خم میکنم دستامو سمت سینم نه باز مث فیلم اموزشی.
راسیتش اینایی که بدستا ومده دوروبرشون خاکها بر هست از اجرو/سفال شکسته و استخوان. که بعد استفاده از حذف کننده دوبار دوجارو رگفتم که رو هردوشونم تحمع زیاد سفالو اجرو خاکرو گرفته که این واقعا خیلی خوبه.یعنی مثلا بیرون بریم حفاری چندتا جا باشه مثلا یک قبر باشه خالی اما یکی دیگه داخلش سقال یا فلز باشه حتما میره سمت قبر دارای سفالو فلز.یعنی هرجا تجمع زیاد باشه اونجارو میگیره و برای من با حذف کننده تا 6متری هاله یونها یا همون زاویه فرعی تاحالا حذف شده که این خیلی عالیه.
عکس سکه دوگرمی:
http://s5.picofile.com/file/8155528342/1.jpg