نویسنده |
پیغام |
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
only for you نوشته است: یه تجربه کوچک دیگه در هنگام ردیابی طلا یک تکه طلا زیر زبونتون بگذارید دقیقا دلیلش را نمیدونم ولی تو حذف خطا موثره امتحان کنید ضرر نداره خیلی عجله نکنیدتو بار درآوردن کدومتون رفتید رو نقطه اصلی و ردیاب زدید و نقطه نکرد دوستان عزیز من دو شب پیش یه نقطه را که بار داشت را زدم با حدود کمتر از یک متر خطا ردیاب سر نقطه قیچی کرد اگر جایی بار باشه این ردیاب کار میکنه اصلا اگر جایی بار باشه با 2 تا تکه فلز هم جواب میده البته کار هر کسی نیست چون نقطه ای که زدیم عکس تصویری داره از وجود بار مطمئن هستیم فقط زمان مناسب و وقت کافی برای حفاری نیست به امید خدا زمستون اینم از عکس نقطه باسلام دوست عزیز اگه ممکنه در مورد این عکس یه توضیحی بدی که مربوط به کدام دستگاه میشه ؟ آخه خیلی جالبه! ممنون
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 11:43am |
|
|
only for you
کاربر حرفه ای
|
سلام دوست عزیز این اسکن مربوط به دستگاه sony mrt br-100 است همانطور که می بینید دو تا کوزه است اگر دقت کنی حتی کوزه سمت چپ را میتونی ببینی که ارتفاع کوزه حدود 80 سانته و عمق بار حدود 3 متر طبق مقیاس دستگاست اون دو تا کانال مشکی رنگ هم دو چاهی که حفر شده و از کنار کوزه ها رد شده حتی به سنگ های عکس هم رسیدیم البته این عکس سه بعدیه سوال دیگه داشتید در خدمتم
به امید سوسوی زرد
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 12:23pm |
|
|
dust
کاربر فعال
|
سلام دوست عزیز. این دستگاه رو از چه شرکتی خریداری کردین و قیمتش چقدره؟
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 12:31pm |
|
|
only for you
کاربر حرفه ای
|
قیمت این دستگاه حدود 35 میلیون تومان است
به امید سوسوی زرد
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 12:46pm |
|
|
Ringo
|
سلام دوست عزیز مشخصات دستگاه و یک عکس از دستگاه رو اگه زحمت نباشه در یک تاپیک جداگانه قرار بده. قیمت این دستگاه به دلار یا یورو چند میشه؟ دستگاه جالبی به نظر میاد.
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 12:50pm |
|
|
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
only for you نوشته است: سلام دوست عزیز این اسکن مربوط به دستگاه sony mrt br-100 است همانطور که می بینید دو تا کوزه است اگر دقت کنی حتی کوزه سمت چپ را میتونی ببینی که ارتفاع کوزه حدود 80 سانته و عمق بار حدود 3 متر طبق مقیاس دستگاست اون دو تا کانال مشکی رنگ هم دو چاهی که حفر شده و از کنار کوزه ها رد شده حتی به سنگ های عکس هم رسیدیم البته این عکس سه بعدیه سوال دیگه داشتید در خدمتم سلام میشه بگید از کدوم شرکت یا کجا خریدید این سیستمو؟
بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند
اشوزرتشت
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 1:18pm |
|
|
mehran1545
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 5:06pm پست: 321 محل اقامت: شيراز
|
سلام دوستان خونسردي خودتون حفظ كنيد اين ردياب قيمتش نسبت به تمام رديابهاي خارجي بهتره و عملكرد خوبيم داره اما من قبلا هم گفتم بيشتر رو حفره يابي حتي با آنتن خالي متمركز باشيد تو حذف خطا خيلي كمك ميكنه و درضمن بايد به اين كار بعنوان تفريح نگاه بشه كسيكه شغل و در آمدي نداره اشتباه محضه كه تو اين زمينه بخواد سرمايه گذاري كنه چون بيشتر فرو ميره كار با ردياب اينقدر كه عمليه تئوري نيست و اينكه به عقل و چشمتون هم توجه كنيد هرجاييكه ردياب ميگيره مناسب حفاري هست يا نه! آيا بستر خاك يا چيدمان سنگها و آثار و علائم قابل تشخيص هستند؟ معمولا ردياب بايد مارو به سمت نشانه اصلي كه خاك ريز يا چاه و سنگ چين هست هدايت كنه!
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 2:48pm |
|
|
ali2000
کاربر فعال
|
با سلام به استاد مجتبی واستاد حمید .هر چند این بحثها همه را خسته کرده .اقا مجتبی چند روز دیگر زحمت می کشید ردیاب را برایم ارسال میکنید .باتشکر فراوان
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 6:54pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
ali2000 نوشته است: با سلام به استاد مجتبی واستاد حمید .هر چند این بحثها همه را خسته کرده .اقا مجتبی چند روز دیگر زحمت می کشید ردیاب را برایم ارسال میکنید .باتشکر فراوان دوست من بنده تازه دیروز قطعات رو از تهران خریدم و دو روز هم معطل اونجا شدم و اومدم با کلی پیام خصوصی نزدیک به بیست پیام خصوصی که باید پاسخ میدادم و جو انجمن رو هم که دیدین چطور بود تا بیام پاسخ بدم تا الان هم پشت سرهم پیام خصوصی میاد اگر جواب ندم ناراحت هم میشین هرچند چندین بار اعلام کردم خواهشا سئوالات خودتون رو اینجا اعلام کنین نه اینکه پیام خصوصی بدین فقط سفارش تا بتونم سرقولم باشم . طبق روزی که برای شما تایین کردم فکر نکنم موقعش شده باشه . ایشاالله از فردا شروع میکنم به مونتاژ هرچند انتنها داره درست میشه
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 9:01pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
یه خبر خوش با اقای اریا تماس گرفتم یک ساعت پیش گفتند بنده یه جایی هستم تا دو ساعت دیگه میرم خونه پای اینترنت هرکی سئوال داره امشب باشه بنده ساعت یک پاسخ میدم .
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 9:03pm |
|
|
|