نویسنده |
پیغام |
parsi
کاربر حرفه ای
|
ژنرال نوشته است: سلام ایا بنظرتون این سنگها چین؟ محل اتراق عشایر و چادر نشینان در قدیم 
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 3:10pm |
|
 |
parsi
کاربر حرفه ای
|
alifx63 نوشته است: سلام نظرتون درباره اين عكس جبه ؟ سلام از این زاویه ی دید و با همین یک عکس که هیچ
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 3:13pm |
|
 |
parsi
کاربر حرفه ای
|
pouya83 نوشته است: باسلام اگه میشه در مورد این تصاویر یه نظری بدهید: این سنگ کوچک که روی آن یه جوغن وجود داره در جهت جنوب شرقی اون سنگ بزرگ که دوتا جوغن به شکل چشم داره قرار گرفته .در ضمن اون سنگ بزرگ که دو جوغن داره در محل به نام سنگ آینه معروفه و جهت اون جوغن ها به طرف مغربه .ارتفاع این سنگ بیشتر از سه متره . این صخره که روی اون شکل دو دایره به قطر هر کدام هشتاد سانت دیده میشه در یه منطقه دیگه است سلام بنده هم با دستان خان هم عقیده ام و فقط اشاراتی میکنم در روبروی مورد اول دنبال برجستگی یا تل باشید مورد دوم هم که مشخصه و مورد سوم هم نظر دستان خان درسته هم این نظر که بنده دادم چون فلش یا ابراه به زمین کنار خودش اشاره داره داداش
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 3:20pm |
|
 |
دستان
استاد آثار شناسی
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 12:08am پست: 990 محل اقامت: آيران
|
جواب سوال ژنرال جان:
مکان شما با توجه به نوع سنگ های روی هم ریخته به وجود منطقه مسکونی بوده و نمیتونه...
تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 3:42pm |
|
 |
دستان
استاد آثار شناسی
|
parsi نوشته است: pouya83 نوشته است: باسلام این صخره که روی اون شکل دو دایره به قطر هر کدام هشتاد سانت دیده میشه در یه منطقه دیگه است سلام بنده هم با دستان خان هم عقیده ام و فقط اشاراتی میکنم در روبروی مورد اول دنبال برجستگی یا تل باشید مورد دوم هم که مشخصه و مورد سوم هم نظر دستان خان درسته هم این نظر که بنده دادم چون فلش یا ابراه به زمین کنار خودش اشاره داره داداش با عرض معذرت خدمت پارسی عزیز من یه قسمت رو اصلاح کرده باشم: همونطور که به صورت کامل تو تصویر مشخص کرده ام شما باید یه درب رو باز کنید که با توجه منطقه میتونه غار باشه و اینکه موردی که پاری جان عرض کردند که تنور درسته ولی در این مکان این معنی را نمیدهد، این نمونه جوغن ها در بعضی جاها اتاق، تنور، آب انبار و... تعبیر میشود... به پویای عزیز پیشنهاد میکنم که اگر قصد کار در جایی رو دارند حتما مکان عکسهای ارسالی رو کار بکنن چون با توجه به آثار و علائم احتمال موفقیت خیلی بالاست. موفق باشید
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 4:08pm |
|
 |
parsi
کاربر حرفه ای
|
نظر استاد دستان هم عالیه ممنون
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 4:21pm |
|
 |
دستان
استاد آثار شناسی
|

جواب سوال دوست خوبم alifx63 :این نیز جز مواردیه که تو کتابها و سایتها مرتبط بهش اشاره نشده.... همان طور که تو عکسی که آقا مهران زحمت کشیدن فرستادن میبینید، این آثار از 7 تا شورع میشود و در نهایت باید 1 دونه آخری که تکی هست رو پیدا کنی که شما الان به صورت اتفاقی 4 رو دیدیدو باید همین طور مسیر رو ادامه بدهید تا 3 و بعد 2 ودر آخر 1 که آخر شما رو به کنار رودخونه ای میرسونه که تپه ای کله قندی کنار اونه که وقتی شما تپه رو حفاری میکنید گل اونریخته میشه تو رودخونه... این رو هم نیز یادآور شوم که گاهی این 7 تا شما رو تو یه مسیر 5 تا 7 کیلومتر نیز میکشند و پیدا کردن آنها کاری دشوار است و رد گم کنی زیاد دازه و من نمونه اینو که دیدم شما رو در بعضی جاها دور خودتون میچرخونه و یا در موردی که من تجربه کردم در شماره 4 نشانه سر کوه بود و فکر میکردیم که داره به دامنه کوه رو داره اشاره میکنه که یه آب هم مثل یه تنگه عبور میکرد ولی نکته انحرافی این بود که منظور نشانه که متمایل رو به بالای بود نه دامنه کوه میگفت که تنگه رو رد کنید که حدودا تا شماره 3 یک کیلومتر فاصله داشت... پس حساب دشواری کار رو نیز بکنید..... موفق باشید
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 4:29pm |
|
 |
alifx63
کاربر فعال
|
سلام دست طلا استاد عزيز اين عكس رو هم يه نظري بفرماييد
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 8:39pm |
|
 |
alifx63
کاربر فعال
|
اين مثلث كه براتون ميزارم كامنل با تمام عكساش ميزارم و با توضيحاتش
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 8:56pm |
|
 |
daba9
|
|
پنج شنبه 6 تیر1392 - 10:12am |
|
 |
|