با درود.
سردار عزیز این اینجوری که من متوجه شدم یه Z18 داره که نوع عملکرد اون سنسوری هستش و تا 18 متر عمق رو براش درنظر گرفته و دور از ذهن نیست چون سنسوری ها این عمقها براشون معمول هستش. به این صورته که اول مکان رو اسکن میکنی و بعد از ذخیره سازی میای و روی لپ تاپ تصاویر خروجی رو آنالیز میکنی و اگه پی به وجود فلز بردی همون قسمتی که وجود فلز ثبت شده حالا چه آهنی چه غیر آهنی، همونجارو دوباره اسکن میکنی البته ۲بار که مطمئن شی خطا نزده! اگه اسکن ها مثل هم بودن که حله خودشه فلز اون پایینه اگه نه که خطا بوده و مکان مردوده. در قبال حفره یابیم همینطور .
حالا ببین میتونی با این نوع سیستم کار کنی و اینکه اینو مدنظر داشته باش کسی توی انجمن فکر نکنم با این سیستم کار کرده باشه و به نوعی تیریست در تاریکی!
یه محصول دیگم داره که پالسی هستش و 3عدد لوپ داره یکی 38 سانتی یکی 1*1 و یه لوپ 1/5*1/5 که برای هر کدوم عمق مشخصی زده. کویل 38 سانتی تا 3/5 متر زده که فلز 10*10سانت رو در 120سانتی و برای فلز 2m *2m در عمق 3/5 متری میزنه. لوپ 1*1 هم فلز 10سانتی در 135 سانت و فلز 2*2متر رو در 5متر. لوپ 1/5متریشم فلز 10سانتی در 160سانت و 2*2متر رو در 6 متر شکار میکنه. البته ابعاد فلزی رو که سنس میکنه از 10*10 سانت شروع میشه تا 2متر که در جدول ارائه شده. اگه اینجوری که گفته بزنه خوبه واقعا. بازم باید تست کرد مشخص نیست درست باشه این آمار و ارقامی که داده! ولی مثلا سیستمی مثه لورنز از کار دراومده و میدونی داری پولتو به چی میدی! ازشم ناراضی بودی طالب زیاد داره راحت میتونی بفروشی! اینارو مد نظرت باشه.
یه سیستم vlf هم داشت که نگاش نکردم. دیگه خود دانی. من با تبلت کانکتم برا همین نشد عکساشو آپلود کنم برا دوستان. ولی بنظرم سیستماش میتونه خوب باشه اما بازم تست تست و تست.... موفق باشید.