انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 9:52pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 495 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ... 50  بعدی
 رمزگشايي آثار و علائم 
نویسنده پیغام
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
mojtaba نوشته است:
حجمشو کم کردم اینطورشده

مجتبی جان اگه قضیه قلعه که روش میری یه تپه رومشاهده میکنی که یا جنوب یا شمالش رو یه شماست و شما قسمت شرق و غرب تپه رو میتونید ببینید یعنی نگهبانی میدادان و اینطور که میگید نشانه ها اونجاست.....
پس دیگه منتظر چی هستید؟!! یه دستگاه بردار ببر رو تپه شروع کن به کار... اصلا همه ی نشونه های شما هم اشتباه باشه که درسته فقط نمیدونید چیه میگید سنگ صندلی! ولی من مشابه اونا جای دیگه دیدم، به فرض همه اشتباهه ولی جوغنه که درسته و داره به بار اشاره میکنه پس خودتونو گول نزنید...

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

سه شنبه 4 تیر1392 - 12:25pm
آواتار کاربر

سلام به تمامی دوستان زحمت کش انجمن.
من عضو جدید این انجمن هستم و حدود 9 ساله که تو این کارم. خیلی از علائم و نشونه هارو هم (اگه تعریف از خودم نباشه ) می شناسم.
چند وقت پیش جایی رفته بودم که یک جوقن به شکل یک سینی بزرگ به قطر تقریبی 20 تا 25 سانت رو دیدم که روی یک صخره صاف و صیقلی حک شده بود. اون دوستم که من و اونجا برده بود می گفت که یک نشونه قرص ماه داره وحالا من واقعا نمی دونم که قرص ماه هست یا یک جوقن. بسیار هم صاف و صیقلی تراش خورده و دقیقا هم در دیواره صخره و ار تفاعش تا زمین یک متر میشه که رو به روشم به فاصله دو متر دره هستش و وقتی دره رو می ری پایین یک رودخونه که توش پر از سنگ ذغال سنگه و اب این رودخونه از چشمه تامین می شه و فاصله ای رود خونه تا جوقن 70 متر هستش. می خواستم نظر شما رو در مورد این مکان بدونم و اینکه باید چیکار کنم چون واقعا گیج شدم. و اصلا اینکه معنی این جوقن چی میتونه باشه. ضمنا عمق این قرص کامل ماه هم 3 میلی متره وبطوری گرد هستش که اگه با پرگار بخای روی یک سنگ این دایره رو بکشی به این گردی در نمیاد. خواهشا اگه میتونید کمکم کنید.
بــــــا تشـــــــکر فراوان.

اپراتورخوب+ردیاب خوب+نقطه زن خوب+نسخه اصلی=90% موفقیت

سه شنبه 4 تیر1392 - 6:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

narenji نوشته است:
سلام به تمامی دوستان زحمت کش انجمن.
من عضو جدید این انجمن هستم و حدود 9 ساله که تو این کارم. خیلی از علائم و نشونه هارو هم (اگه تعریف از خودم نباشه ) می شناسم.
چند وقت پیش جایی رفته بودم که یک جوقن به شکل یک سینی بزرگ به قطر تقریبی 20 تا 25 سانت رو دیدم که روی یک صخره صاف و صیقلی حک شده بود. اون دوستم که من و اونجا برده بود می گفت که یک نشونه قرص ماه داره وحالا من واقعا نمی دونم که قرص ماه هست یا یک جوقن. بسیار هم صاف و صیقلی تراش خورده و دقیقا هم در دیواره صخره و ار تفاعش تا زمین یک متر میشه که رو به روشم به فاصله دو متر دره هستش و وقتی دره رو می ری پایین یک رودخونه که توش پر از سنگ ذغال سنگه و اب این رودخونه از چشمه تامین می شه و فاصله ای رود خونه تا جوقن 70 متر هستش. می خواستم نظر شما رو در مورد این مکان بدونم و اینکه باید چیکار کنم چون واقعا گیج شدم. و اصلا اینکه معنی این جوقن چی میتونه باشه. ضمنا عمق این قرص کامل ماه هم 3 میلی متره وبطوری گرد هستش که اگه با پرگار بخای روی یک سنگ این دایره رو بکشی به این گردی در نمیاد. خواهشا اگه میتونید کمکم کنید.
بــــــا تشـــــــکر فراوان.

سلام عکسش رو بذار داداش اینجوری که میگی جوغن نیست بلکه مکان بار رو روی ساعت خاصی میتونی با تشعشع نور در این دایره و سپس به سمت هدف پیدا کنی دقیق و بی درد سر اونم در شب چهاردهم ماه وقتی که شب دقیقا به نیمه میرسه چرا چهارهم ماه چون نشان شما گرده و فقط ماه شب چهاردهم گرد و کامله مکان شما احتمالا اسمی داره که ماه هم توشه و قرص ماه رو درست اومده من احتمال میدم که در زیر خودش هم یک سرباری باشه :YMPEACE:

سه شنبه 4 تیر1392 - 10:36pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ممنون استاد آخه جوغن جایی دیگست ربطی به اینا نداره باقری هم حرف تو روتاییدکرده به امید خدامیرم سراغش بهت خبر میدم

سه شنبه 4 تیر1392 - 10:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: البرز
پارسی جان خدا قوت.بازم گل کاشتی.

چهارشنبه 5 تیر1392 - 9:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ELMIRA نوشته است:
پارسی جان خدا قوت.بازم گل کاشتی.

خداحافظ شما باشه عزیز ممنون

چهارشنبه 5 تیر1392 - 4:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پارسی جان این سنگه ماهی ه ماروتفسیرشومیگی ممنونتم؟؟؟

چهارشنبه 5 تیر1392 - 5:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ali7777 نوشته است:
پارسی جان این سنگه ماهی ه ماروتفسیرشومیگی ممنونتم؟؟؟

علی جان اولا این ماهی نیست دوما بگو تو حفره بود یا توی خاک اگر سنگ چین باشه دورش حتما تو حفره بوده که باید زیرش رو کاوش کنی ولی اگر لای خاک بود بار اصلی روبروی پوزه هست که زیرش چاه باید باشه :YMPEACE:

چهارشنبه 5 تیر1392 - 6:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سنگه توسنگ چین بودش وهمشم جلوش سنگ چینه ولایه سنگ چین هابازه نمیدونیم چیه؟وسمته چپشووسیله میگیره که خاک وسنگ دوده زده وحالته چرب داره؟نمیدونیم جلوروبریم که سنگ چینه وخاکم لاش نیست یاچپمونو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چهارشنبه 5 تیر1392 - 6:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ali7777 نوشته است:
سنگه توسنگ چین بودش وهمشم جلوش سنگ چینه ولایه سنگ چین هابازه نمیدونیم چیه؟وسمته چپشووسیله میگیره که خاک وسنگ دوده زده وحالته چرب داره؟نمیدونیم جلوروبریم که سنگ چینه وخاکم لاش نیست یاچپمونو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جلو

چهارشنبه 5 تیر1392 - 6:29pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 495 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ... 50  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 423 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure