نویسنده |
پیغام |
دستان
استاد آثار شناسی
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 12:08am پست: 990 محل اقامت: آيران
|
mojtaba نوشته است: حجمشو کم کردم اینطورشده مجتبی جان اگه قضیه قلعه که روش میری یه تپه رومشاهده میکنی که یا جنوب یا شمالش رو یه شماست و شما قسمت شرق و غرب تپه رو میتونید ببینید یعنی نگهبانی میدادان و اینطور که میگید نشانه ها اونجاست..... پس دیگه منتظر چی هستید؟!! یه دستگاه بردار ببر رو تپه شروع کن به کار... اصلا همه ی نشونه های شما هم اشتباه باشه که درسته فقط نمیدونید چیه میگید سنگ صندلی! ولی من مشابه اونا جای دیگه دیدم، به فرض همه اشتباهه ولی جوغنه که درسته و داره به بار اشاره میکنه پس خودتونو گول نزنید...
تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 12:25pm |
|
|
narenji
|
سلام به تمامی دوستان زحمت کش انجمن. من عضو جدید این انجمن هستم و حدود 9 ساله که تو این کارم. خیلی از علائم و نشونه هارو هم (اگه تعریف از خودم نباشه ) می شناسم. چند وقت پیش جایی رفته بودم که یک جوقن به شکل یک سینی بزرگ به قطر تقریبی 20 تا 25 سانت رو دیدم که روی یک صخره صاف و صیقلی حک شده بود. اون دوستم که من و اونجا برده بود می گفت که یک نشونه قرص ماه داره وحالا من واقعا نمی دونم که قرص ماه هست یا یک جوقن. بسیار هم صاف و صیقلی تراش خورده و دقیقا هم در دیواره صخره و ار تفاعش تا زمین یک متر میشه که رو به روشم به فاصله دو متر دره هستش و وقتی دره رو می ری پایین یک رودخونه که توش پر از سنگ ذغال سنگه و اب این رودخونه از چشمه تامین می شه و فاصله ای رود خونه تا جوقن 70 متر هستش. می خواستم نظر شما رو در مورد این مکان بدونم و اینکه باید چیکار کنم چون واقعا گیج شدم. و اصلا اینکه معنی این جوقن چی میتونه باشه. ضمنا عمق این قرص کامل ماه هم 3 میلی متره وبطوری گرد هستش که اگه با پرگار بخای روی یک سنگ این دایره رو بکشی به این گردی در نمیاد. خواهشا اگه میتونید کمکم کنید. بــــــا تشـــــــکر فراوان.
اپراتورخوب+ردیاب خوب+نقطه زن خوب+نسخه اصلی=90% موفقیت
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 6:49pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
narenji نوشته است: سلام به تمامی دوستان زحمت کش انجمن. من عضو جدید این انجمن هستم و حدود 9 ساله که تو این کارم. خیلی از علائم و نشونه هارو هم (اگه تعریف از خودم نباشه ) می شناسم. چند وقت پیش جایی رفته بودم که یک جوقن به شکل یک سینی بزرگ به قطر تقریبی 20 تا 25 سانت رو دیدم که روی یک صخره صاف و صیقلی حک شده بود. اون دوستم که من و اونجا برده بود می گفت که یک نشونه قرص ماه داره وحالا من واقعا نمی دونم که قرص ماه هست یا یک جوقن. بسیار هم صاف و صیقلی تراش خورده و دقیقا هم در دیواره صخره و ار تفاعش تا زمین یک متر میشه که رو به روشم به فاصله دو متر دره هستش و وقتی دره رو می ری پایین یک رودخونه که توش پر از سنگ ذغال سنگه و اب این رودخونه از چشمه تامین می شه و فاصله ای رود خونه تا جوقن 70 متر هستش. می خواستم نظر شما رو در مورد این مکان بدونم و اینکه باید چیکار کنم چون واقعا گیج شدم. و اصلا اینکه معنی این جوقن چی میتونه باشه. ضمنا عمق این قرص کامل ماه هم 3 میلی متره وبطوری گرد هستش که اگه با پرگار بخای روی یک سنگ این دایره رو بکشی به این گردی در نمیاد. خواهشا اگه میتونید کمکم کنید. بــــــا تشـــــــکر فراوان. سلام عکسش رو بذار داداش اینجوری که میگی جوغن نیست بلکه مکان بار رو روی ساعت خاصی میتونی با تشعشع نور در این دایره و سپس به سمت هدف پیدا کنی دقیق و بی درد سر اونم در شب چهاردهم ماه وقتی که شب دقیقا به نیمه میرسه چرا چهارهم ماه چون نشان شما گرده و فقط ماه شب چهاردهم گرد و کامله مکان شما احتمالا اسمی داره که ماه هم توشه و قرص ماه رو درست اومده من احتمال میدم که در زیر خودش هم یک سرباری باشه
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 10:36pm |
|
|
mojtaba
کاربر فعال
|
ممنون استاد آخه جوغن جایی دیگست ربطی به اینا نداره باقری هم حرف تو روتاییدکرده به امید خدامیرم سراغش بهت خبر میدم
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 10:53pm |
|
|
ELMIRA
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 خرداد1392 - 12:19pm پست: 318 محل اقامت: البرز
|
پارسی جان خدا قوت.بازم گل کاشتی.
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 9:04am |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
ELMIRA نوشته است: پارسی جان خدا قوت.بازم گل کاشتی. خداحافظ شما باشه عزیز ممنون
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 4:11pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
پارسی جان این سنگه ماهی ه ماروتفسیرشومیگی ممنونتم؟؟؟
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 5:58pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
ali7777 نوشته است: پارسی جان این سنگه ماهی ه ماروتفسیرشومیگی ممنونتم؟؟؟ علی جان اولا این ماهی نیست دوما بگو تو حفره بود یا توی خاک اگر سنگ چین باشه دورش حتما تو حفره بوده که باید زیرش رو کاوش کنی ولی اگر لای خاک بود بار اصلی روبروی پوزه هست که زیرش چاه باید باشه
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 6:08pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
سنگه توسنگ چین بودش وهمشم جلوش سنگ چینه ولایه سنگ چین هابازه نمیدونیم چیه؟وسمته چپشووسیله میگیره که خاک وسنگ دوده زده وحالته چرب داره؟نمیدونیم جلوروبریم که سنگ چینه وخاکم لاش نیست یاچپمونو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 6:23pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
ali7777 نوشته است: سنگه توسنگ چین بودش وهمشم جلوش سنگ چینه ولایه سنگ چین هابازه نمیدونیم چیه؟وسمته چپشووسیله میگیره که خاک وسنگ دوده زده وحالته چرب داره؟نمیدونیم جلوروبریم که سنگ چینه وخاکم لاش نیست یاچپمونو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جلو
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 6:29pm |
|
|
|