نویسنده |
پیغام |
sajji
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 14 آذر1393 - 10:03am پست: 101 محل اقامت: تک بزنی امدم...
|
sajji نوشته است: باسلام خدمت اساتيد مهترم ايا كسي از دوستان ميدونه معني اين خطوط چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اساتید مهترم اگه امکانش هس من رو راهنمایی کنید ثواب داره مردیم از بس بی پولی کشیدیم خواهشن کمک کنید
ﺧـــــﺪﺍیا از امسال دیگه .... ﺍﮔــــﻪ ﺻـﻼﺡ ﻣﯿﺪﻭﻧﯽ؛ ﺍﯾـــــﻦ ﺩﺭ ﺣﮑﻤـــﺘﺖ ﺭﻭ ﯾﮑَــــﻢ ﺑﺒﻨــــﺪ...
اﻭﻥ ﺩﺭ ﺭﺣﻤـﺘﺘﻮ ﺑــﺎﺯ ﮐــــﻦ!قربونت برم
|
سه شنبه 18 آذر1393 - 5:00pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
sajji نوشته است: sajji نوشته است: باسلام خدمت اساتيد مهترم ايا كسي از دوستان ميدونه معني اين خطوط چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ درود جناب سامول و sajji اساتید مهترم اگه امکانش هس من رو راهنمایی کنید ثواب داره مردیم از بس بی پولی کشیدیم خواهشن کمک کنید این خط و الفبای بسیار قدیمی است
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
چهارشنبه 19 آذر1393 - 5:02pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
haamed نوشته است: جناب باستانشناس لطفا نظرتان را بفرماييد. درود جوغن تنه نشان وجود یک قبر در آنجاست به نظر گور دست نخورده باقی مانده ولی بهتر است ابتدا با یک دستگاه چک کنید و از وجود هدایا مطمن و سپس کاوش کنید
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
چهارشنبه 19 آذر1393 - 5:16pm |
|
|
HAMID.P
کاربر فعال
|
باستانشناس نوشته است: sajji نوشته است: sajji نوشته است: باسلام خدمت اساتيد مهترم ايا كسي از دوستان ميدونه معني اين خطوط چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ درود جناب سامول و sajji اساتید مهترم اگه امکانش هس من رو راهنمایی کنید ثواب داره مردیم از بس بی پولی کشیدیم خواهشن کمک کنید این خط و الفبای بسیار قدیمی است واقعا زحمت کشیدی استاد با این نظر دادنت .
اندیشه هایتان را روی فرکانس شادی تنظیم کنید تا بهشت را در روی زمین تجربه کنید..
|
چهارشنبه 19 آذر1393 - 6:25pm |
|
|
jahanfar.b57
کاربر فعال
تاریخ عضویت: شنبه 24 آبان1393 - 7:41pm پست: 123 محل اقامت: ایران
|
سلام دوستان واساتید محترم قبرهای که از سطح زمین به پایین به صورت دایره یا مستطیل سنگ چین هستن چی نام دارن ایا امکان داره باری داشته باشن لطفا راهنمای فرمایید با تشکر
|
چهارشنبه 19 آذر1393 - 9:03pm |
|
|
GPX5000
|
سلام به استاد عزیزم جناب باستانشناس.استاد یه سوالی داشتم.تپه ای به مساحت تقریبی50 متر وارتفاع یک متر که کنار تپه یه شیار است که بارندگی میشه آب از اونجا میره پایین کارشم یه تپه دیگه هست که بالاش قلعه مانند بوده.ما روی این تپه یک متریو با دستگاه زدیم معلوم شد یه اتاق یک در یک وسط تپه هست.از تپه تا اون شیار یه ورودی یا نمیدوم هواکش مانند به فاصله8 متر با عرض 70 سانت با دستگاه مشخص کردیم.از بالای تپه کندیم خوردیم به سنگ از اون شیار هم کندم خوردیم به سنگ چین با سنگای تقریبی یک متری که با ملات کار شده بود.یکونیم متر حفاری کردیم رسیدم به یه سنگ گرد مانند.حالا به نظر شما ما ادامه بدیم یا باید از بالای تپه کار کنیم.ممنون میشم کمک کنید ببخشید طولانی شد
|
پنج شنبه 19 آذر1393 - 12:08am |
|
|
haamed
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 آبان1393 - 5:14am پست: 117 محل اقامت: آزربايجان جنوبي
|
باستانشناس عزيز لطف كرديد فقط بيزحمت بفرماييد با چه دستگاهي؟چون كل محل از سنگ و صخره است در ضمن داخل تونل هم نميشود دستگاه برد گيرم كار هم بكند جا نيست! بقيه دوستان و اساتيد هم نظري دارند بفرمايند خوشحال ميشويم.
|
پنج شنبه 19 آذر1393 - 2:07am |
|
|
mir
کاربر فعال
|
سلام به اساتید و دوستان گرامی.لطفا راهنمایی کنید.با تشکر.لاک پشت همراه بچه در پشت
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 20 آذر1393 - 10:06am |
|
|
mir
کاربر فعال
|
عکسهای بیشتر از لاک پشت
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 20 آذر1393 - 11:22am |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
jahanfar.b57 نوشته است: سلام دوستان واساتید محترم قبرهای که از سطح زمین به پایین به صورت دایره یا مستطیل سنگ چین هستن چی نام دارن ایا امکان داره باری داشته باشن لطفا راهنمای فرمایید با تشکر این قبور به عصر آهن مربوط میشه بله امکان وجود بار هست این سنگ چین حریم قبور هست
|
پنج شنبه 20 آذر1393 - 1:58pm |
|
|
|