mahdi_123 نوشته است:
برادر من فرکانسش 100هرتزه ...............چرا بیخیال این مدار نمیشی ................این مدار ساده شده ....ruby scan...........hepco ........pd3200...ground imageng..............هستش که همگیشون فرکانس 100 یا 125 هرتزو دارن .....................
ممنونم مهدی جان
مثل اینکه شمااطلاعات خوبی ازاین محصولات دارین ویااحیانایکی ازمحصولات تجاریشودارین
واقعیتش چون یکی ازمحصولات خرابشودارم نمیخوام اونوتوی سطل زباله بندازم چون نقل قولهادرموردقدرت وثبات مدارمتفاوته فقط همینومیدونم که درمدلهای تبلیغاتی ویااموزشیش خبری ازکریستال فرکانسی نیست ولی درمدلهای تجاریش کریستال فرکانسی دیده میشه
ضمنااگه مدارهای خوب وحرفه ای نداشت هیچوقت دربعضی ازسایتهاتبلیغ محصولاتشوتامبلغ18میلیون تومان نمیکرد
باهمه این تفاصیرهمونطوریکه قبلاهم گفتم من دنبال مطالب اموزشی مدارهستم چون ازنظرسخت افزاری بسیارساده طراحی شده خوب اگه کسی کمی حوصله داشته باشه شایدبشه نواقص احتمالیش روهم رفع کردبنابراین اگه اطلاعاتی مفیدی داری لطف کن به اشتراک بزارمن پیش ازهمه دنبال مشخصات سیگنالهاش هستم(فرکانس وپهنای پالسهای سیگنال اصلی اعمالی به فت -میزان پهنای پالس وتاخیرپالسهای نمونه اعمالی به ایسی هایlf398)
ممنون