نویسنده |
پیغام |
shayanii
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 30 مهر1393 - 9:16am پست: 378 محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
|
سلام دوستان خسته نباشید ممنون میشم درباره این 3 جوغان راهنمایی کنید.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 13 آذر1393 - 7:15pm |
|
|
الف لام
کاربر فعال
|
برادر برو سراغ پا واون کاسه ...پارو اندازه بگیر به سمت کاسه ..ضاهرا پات پستی بلندی داره که نشان از کروکی منطقه داره احتمالا منطقت شیب داره ...علامت اخر رو در مسیر کاسه پیداکن شاید سنگچین کوچیک یا سوراخ کوچیک باشه ...اما حتما بار داره وارزش کار داره
|
یکشنبه 16 آذر1393 - 10:31am |
|
|
الف لام
کاربر فعال
|
جناب شایانی کاسه مخروطی علامت چاه ابه ...احتمالا دنبال چاه باید یاشی که از زیر ورودی داره به قبر منتهی میشه ..ببین ته کاسه سوراخی چیزی نیست ...ولی مطمعنام کار با ارزشیه
|
یکشنبه 16 آذر1393 - 10:38am |
|
|
shayanii
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 30 مهر1393 - 9:16am پست: 378 محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
|
الف لام نوشته است: جناب شایانی کاسه مخروطی علامت چاه ابه ...احتمالا دنبال چاه باید یاشی که از زیر ورودی داره به قبر منتهی میشه ..ببین ته کاسه سوراخی چیزی نیست ...ولی مطمعنام کار با ارزشیه ممنون دوست عزیز فکر نکنم تواون منطقه چاهی باشه کاسه هم خوب نگاه کردم چیزی نیست اما روی همین سنگ 4 - 5 عدد کاسه دیگه هست که خیلی ریزو کوچکن واضح نیستن. این هم نمای نزدیک ازکاسه
|
دوشنبه 17 آذر1393 - 7:43am |
|
|
Sir3000
|
shayanii نوشته است: الف لام نوشته است: جناب شایانی کاسه مخروطی علامت چاه ابه ...احتمالا دنبال چاه باید یاشی که از زیر ورودی داره به قبر منتهی میشه ..ببین ته کاسه سوراخی چیزی نیست ...ولی مطمعنام کار با ارزشیه ممنون دوست عزیز فکر نکنم تواون منطقه چاهی باشه کاسه هم خوب نگاه کردم چیزی نیست اما روی همین سنگ 4 - 5 عدد کاسه دیگه هست که خیلی ریزو کوچکن واضح نیستن. این هم نمای نزدیک ازکاسه دوستان اگر جاي خوب و اثار علامت خوبي داشته باشيد يك دستگاه فيوچرآي ١٦٠ و يك دستگاه لورنز ٦ جهت همكاري موجود مي باشد فقط يا سند يا اثار و علامت خالم خواب ديده و غصه هاي هزار رو يك شب نباشه
|
چهارشنبه 19 آذر1393 - 10:24am |
|
|
bad tiger
کاربر حرفه ای
|
Sir3000 نوشته است: shayanii نوشته است: الف لام نوشته است: جناب شایانی کاسه مخروطی علامت چاه ابه ...احتمالا دنبال چاه باید یاشی که از زیر ورودی داره به قبر منتهی میشه ..ببین ته کاسه سوراخی چیزی نیست ...ولی مطمعنام کار با ارزشیه ممنون دوست عزیز فکر نکنم تواون منطقه چاهی باشه کاسه هم خوب نگاه کردم چیزی نیست اما روی همین سنگ 4 - 5 عدد کاسه دیگه هست که خیلی ریزو کوچکن واضح نیستن. این هم نمای نزدیک ازکاسه دوستان اگر جاي خوب و اثار علامت خوبي داشته باشيد يك دستگاه فيوچرآي ١٦٠ و يك دستگاه لورنز ٦ جهت همكاري موجود مي باشد فقط يا سند يا اثار و علامت خالم خواب ديده و غصه هاي هزار رو يك شب نباشه خیلیییییی دمت گرمه به مولا
این نیز بگذرد
|
پنج شنبه 20 آذر1393 - 5:26am |
|
|
shayanii
کاربر حرفه ای
|
سلام به همه دوستان عزیز این یک عکس ازنمای كامل سنگی که 3 عدد کاسه روش کنده کاری شده منتظر راهنمایی شما دوستانم
|
سه شنبه 25 آذر1393 - 8:04am |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
shayanii نوشته است: سلام به همه دوستان عزیز این یک عکس ازنمای كامل سنگی که 3 عدد کاسه روش کنده کاری شده منتظر راهنمایی شما دوستانم درود به شما دوست عزیزم همونظور که در عکس مشخص هست اینجا چندتا قبر قرار داره ولی امکان این که باری هم نداشته باشه هست
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
سه شنبه 25 آذر1393 - 10:40pm |
|
|
shayanii
کاربر حرفه ای
|
باستانشناس نوشته است: shayanii نوشته است: سلام به همه دوستان عزیز این یک عکس ازنمای كامل سنگی که 3 عدد کاسه روش کنده کاری شده منتظر راهنمایی شما دوستانم درود به شما دوست عزیزم همونظور که در عکس مشخص هست اینجا چندتا قبر قرار داره ولی امکان این که باری هم نداشته باشه هست سلام استاد باستانشناس عزیز خسته نباشید فرمودید توی عکس چندتاقبرمشخصه من توی اون قسمت قبری ندیدم استادعزیز ممنون میشم اگه جای قبرهارو درعکس مشخص کنید
|
چهارشنبه 26 آذر1393 - 8:09am |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
shayanii نوشته است: باستانشناس نوشته است: shayanii نوشته است: سلام به همه دوستان عزیز این یک عکس ازنمای كامل سنگی که 3 عدد کاسه روش کنده کاری شده منتظر راهنمایی شما دوستانم درود به شما دوست عزیزم همونظور که در عکس مشخص هست اینجا چندتا قبر قرار داره ولی امکان این که باری هم نداشته باشه هست سلام استاد باستانشناس عزیز خسته نباشید فرمودید توی عکس چندتاقبرمشخصه من توی اون قسمت قبری ندیدم استادعزیز ممنون میشم اگه جای قبرهارو درعکس مشخص کنید درود برشما این قبور زیر سنگها قرار می گیرند و جسد داخل خاک قرار می گیره ولی با توجه به ساختار قبر احتمال این که چیز با ارزشی داخلشون نباشه زیاده باز با دستگاه چک کنید و اگر تایید شد حفاری کنید
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
چهارشنبه 26 آذر1393 - 2:38pm |
|
|
|