l24nb0 نوشته است:
2.5 کیلو مس؟ چی بوده ؟
ببینید 100 بار من و مهندس حمید گفتیم و من با تست واقعی و ازمایشی گفتیم که شما میگی اسکن 1*1 درسته و اینه فرکانس به صورت حلال ماه از انتن فرستنده به گیرنده میرسه.. تا اینجا گرفتی؟؟؟
خوب خیلی ساده هستش (برای چی میگن برای حفره صفر درصد خطا داره )این است که حفره فضای بیشتر از 1 متر مریع دارن در بیشتر مکان ها....
حالا برمیگردیم به حرف شما 2.5 کیلو مس چه فضایی رو میگید اگر فلز 1*1 متر باشه میگیره.... گرفتی ....؟
حالا این تست انجام بده ببین فلز چه فضایی اشغال کرده؟ اگر 20 سانت شما بجای 1*1 20 سانت در 20 سانت بزن حالا فرق نمیکنه تو چند متری هستش هر چی عمقش بیشتر (میله هارو بجای 1 متر 20 سانت میکاری و میزنی )تست بزن نتیجه بزار که خودت متوجه بشی و برای همه هم روشن بشه که شکل کاری سیستم به چه صورتی هست
به گفته دوست عزیزمون دوباره به محلی که دیگ مسی رو در یک متری دفن کرده بودیم رفتیمو ایندفعه ما بین پراب ها 20 سانت فاصله تعیین کردیم و شروع به اسکن گرفتن از محل کردیم و نتیجه شد همین که در سایت گذاشتم و متاسفانه نتونستم تحلیلش کنم از دوستان تقاضا دارم در تحلیل این اسکن من رو یاری کنند
ضمنا به چه شکل میشه در نرم افزار سولفر به متراژ شی دفن شده پی برد؟ و اشکال رو تحلیل کرد و به وجود فلز و حفره و بقیه چیزها پی برد؟
باتشکر