l24nb0 نوشته است:
جعبه ها اماده برای مردمان بدبخت؟؟؟؟؟بجای این همه تشکر بیخودی مشکلات سیستم های فلزیاب بگید که برای مهندس کمکی کرده باشید نه اینکه تا ساخته شد بیاد بگید این سیستم نیست و داستان همچون ردیاب درست کنید
دوست عزیز بهتره بگید برای مردمان پر طمع و تنبل و بخور و بخواب
وگرنه هر جای این سرزمین برید .خیلی راحت یه شغل با در امد 1 میلیون پیدا میشه
البته شغلهای پر در امد هم وجود داره دیگه باید طرف خودش زرنگ باشه و تنبل نباشه .طبق تجربه ای که من کسب کردم و در بین اقوام مختلف بودم بیشتر بیکاری از روی تنبلی هستش مثل خودم
وگرنه هر چه قدر تحریم بشه درامد بیشتر
در این شغل هم دو نوع گروه دراریم
1- افراد طمعکار فقط به فکر امیال دنیوی هستند. هنگام در اومدن جنس هم حتی به برادرش رحم نمیکنه .که دو روز پیش به خاطر همین موضوع دو نفر کشته شد
2- افرادی که فقط علاقه به این کار دارند .مثلا هنگامی که دنبال این کار هستند همون چایی که تو کوه دم میکشه میل می کنند خودش گنجه
مثل ما رفتیم یه جا رو 1 متر حفاری کردیم یک هفته طول کشید .دیگه هم ادامه ندایم ما فقط چایی و نون خرما و پنیر برده بودیم خیلی حال میداد خبری از کباب نبود.
جریان کشته شدن دونفر هم این بود که 3 سال پیش جنس در اورده بودند.یکی از اونا جنس رو از دونفر دیگه میخره به مبلغ 60 میلیون بعد از یک هفته متوجه میشوند این یارو جنس رو به مبلغ 300 میلیون فروخته کلی سرشون رو کلاه گذاشته .که اون دونفر گزارش میدن مامورا میرن خونه اش همرا با جنس دستگیر میشه که 15 سال زندانی میشه چون برادرش قاضی بوده تبدیل به 4 سال میشه بعد از سپری کردن حدود 3 سال محکومیت از زندان ازاد میشه یه اسلحه کلاش میخره میره سراغ پسره مجرد که اونو می کوشه بعد مامورا اطلاع پیدا میکنند که راه خروج رو میبندند . یه تیر هوایی هم شلیک میکنند . یارو پیاده میشه یه گلوله هم به پیشانی نفر دوم که پیش مامورا بوده میزنه که دهیار محل هم بوده مامورا می ترسند عقب نشینی میکنند یارو فرار می کنه تو جنگل الان حدود سه روزه نتونستند پیداش کنند .از تهران هم نیرو امده فعلا خبری نیست .الان هم شایعه شده دایش اومده داره ادم میکشه
در ضمن این یه گوشزد به کسانی هستش که به فکر کلک زدن و حقه بازی هستند حواسشون رو جمع کنند با زندگی خودشون بازی نکنند اگه قول شرافت میدید دیگه کلاهبرداری رو کنار بذارید و تا اخر برید مثل این اقا جنس 300 میلیون رو 60 میلیون نخرید .البته ببخشید من به همه جسارت نکردم منظورم افردی که فکر میکنند خیلی زرنگ هستند و پارتی کلفت دارند