نویسنده |
پیغام |
محمد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 اسفند1391 - 9:11pm پست: 482 محل اقامت: وطنم ایران
|
.سلام طبق تحقیقی که داشتم برای تقویت چند راه حل جلو پام گذاشتن: 1: با یک اشمیت تریگر
2: اگه حتمآ میخوای از آپ امپ استفاده کنی، اینکار رو میتونی بکنی که به پایه ی مثبت آپ امپ ولتاژ 1.5ولت بدی(با تقسیم مقاومتی) و ورودی رو به پایه ی منفی وصل کنی..اینجوری با هر ولتاژ بالای 1.5 ولت به اشباع مثبت میره و خروجی میده بت...اگه تغذیه ی آپ امپ رو هم به 5ولت وصل کنی،کلآ خروجیت در حد 3ولت میشه که میشه تو میکرو ازش استفاده کرد. البته اینا برای تقویت موج مربعی هستش.نمیدونم روی این مدتر کارایی داشته باشه یا نه
افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 3:47pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام به همه بالاخره جعبه و اتصالات دستگاه تموم شد فقط یه باطری لیتیوم داشتم بهش وصل کردم ولی 5 دقیقه ای خالی میکنه فکرکنم مشکل داره باید عوضش کنم. حالا مونده تست و اپراتوریش که اگه دوستان راهنمایی کنن انجامش میدم. یکی هم در مورد کارکرد کلیدها کسی اطلاعات کاملی داره؟ یاعلی مدد
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
پنج شنبه 6 تیر1392 - 8:53am |
|
|
amir1377
کاربر حرفه ای
|
bina نوشته است: سلام به همه بالاخره جعبه و اتصالات دستگاه تموم شد فقط یه باطری لیتیوم داشتم بهش وصل کردم ولی 5 دقیقه ای خالی میکنه فکرکنم مشکل داره باید عوضش کنم. حالا مونده تست و اپراتوریش که اگه دوستان راهنمایی کنن انجامش میدم. یکی هم در مورد کارکرد کلیدها کسی اطلاعات کاملی داره؟ یاعلی مدد سلام يه سوال آي سي ها رو پروگرام كردي فيوز بيت مي خواست؟ فيوز بيت ها رو داري؟
اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)
|
پنج شنبه 6 تیر1392 - 9:37am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان امیر جان فیوز بیت نمیخواست و من اتوماتیک پروگرامش کردم . مشکلی هم نداره. قبلا هم از مهندس حمید سوال کرده بودم و فرمودن اتوماتیک توی خود فایل هگز تعریف شده است. یاعلی
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
پنج شنبه 6 تیر1392 - 10:34am |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 اسفند1391 - 9:11pm پست: 482 محل اقامت: وطنم ایران
|
بینا جان و علی خان ما مشتاقانه منتظره تست های شما هستم این دستگاه اگه تا عمق5-7متر هم تصویر بده عالیه
افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
|
پنج شنبه 6 تیر1392 - 11:00am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان محمدجان بالاخره ساعت 3.30 شب تمومش کردم فقط باطری لیتوم داشتم گذاشتم روش 5 دقیقه ای خالی میکنه نمیدونم میشه باطری رو کاریش کرد یا باید عوضش کنم؟ فقط در مورد نحوه اپراتوری باید کسی راهنمایی کنه% یاعلی مدد
|
پنج شنبه 6 تیر1392 - 11:07am |
|
|
hoshi
استادیار
|
سلام بینا جان اگه منبع تغذیه داشته باشی با اون مدارتو چک کن شاید بردت جریانکشی داشته باشه,باطری رو هم کاملا دشارژ کن و بعد بزن به شارژر به احتمال زیاد سالمه
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
پنج شنبه 6 تیر1392 - 10:36pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان شب بخیر راستش حالا باطری رو یکاریش میکنم فقط در مورد نحوه اپراتوری و استفاده از کلیدها و سلکتورها کسی توضیح بده که چکار باید بکنیم؟ یاعلی مدد
|
جمعه 6 تیر1392 - 12:33am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
بینا جان شما فعلا نگران اپراتوری نباش! تمام اطلاعات بصورت تشریحی داخل فایل پی دی اف هست که میتونیم به مرور ترجمه کنیم. جناب علیخان هم قسمتی از این کار رو انجام دادن و یک مقدار پیشرفت داشتن بهتره ایشون توضیح بدن. شما فعلا روی کم و کسری دستگاهتون کار کنین و همینطور سعی کنین رابط اتصالش به کامپیوتر رو همونطور که قبلا توضیح داده شده درست کنین و ببینین اطلاعات رو میتونه به درستی به نرم افزار منتقل کنه؟ بعدش باید پراب رو ساخت و روشهای اپراتوری رو پیاده کرد!
|
جمعه 6 تیر1392 - 12:48am |
|
|
alikhan
کاربر حرفه ای
|
ارادت ویژه خدمت دوستان ببخشید من فعلا نتونستم پراب و سیم تهیه کنم. برای اپراتوری من یه مقدار مطلب خوندم. اون سلکتور پنج حالته فکر کنم به نوع زمین و پراب زنی ربط داره. اول یکی رو انتخاب می کنی و همونطور که مهندس حمید گفتن حین کار ثابته. سلکتور گین هم فعلا حین کار ثابت بذار. (هنوز نمیدونم) این که باید کدوم رو انتخاب کرد مقاله توضیح چندانی نداده احتمالا خودمون باید پیداش کنیم. فکر من این بود که برم سراغ یه جای مشخص. مثلا یه خرابه یا حتی یه ساختمان در مرحله پی که ببینم نتیجه اسکن چطوره. سعی میکنم فردا باز هم در بارش بنویسم. یا حق
|
جمعه 6 تیر1392 - 1:40am |
|
|
|