ali222 نوشته است:
میگن کوزه گر تو کوزه شکسته اب میخوره !!
استاد چرا لوپ 20؟ لوپ بزرگتری نبود تست بگیری؟
با این حساب اگر با لوپ 20 این نتایج بدست اومده باشه که اومده پرونده CLONE PI /TL12000 /CHANCE باید بست !!
علی جان بنده در فایل توضیح دادم که چرا لوپهای بزرگ در منزل بخوبی قابل تست و جوابگیری نیست. اون هم در محیط آپارتمانی! پس اگر این مساله رو عنوان میکنم ؛ لابد با لوپ بزرگتر هم تست کردم!
بهرحال نگران نباشین. لوپ عنکبوتی 30 سانت با سیم نقره (که البته بی تاثیر هم هست) و لوپ 35 سانتی بسکت هم جزو لوپهای مورد تست بنده هستن. ولی اون لوپها در همه جای منزل خوب جواب نمیدن و باید حتما جاهای خاصی باشه که فلزات مختلف اطراف در نتیجه تاثیرگذار نباشن. از این گذشته وقتی هم با اشیاء کوچک تست صورت میگیره طبیعتا لوپ کوچکتر هم بیشتر ملاک تست هست و من مشابه این تستها رو شاید هزاران بار در گذشته انجام دادم و کاملا برای من مفهوم مشخص و ملموسی داره که میتونم بخوبی مقایسه کنم.
در خصوص لوپهای بزرگ همونطور که قبلا اشاره کردم مساله پهنای پالس و حتی فرکانس و دیلی تاثیرگذار هستن که باید این موضوع رو خودتون روی لوپهای بزرگ بررسی کنین. با این تنظیمات عملا هیچ مشکلی با لوپ بزرگ وجود نخواهد داشت و فقط بحث جذب نویز بیشتر توسط لوپهای بزرگتر چیز جدیدی خواهد بود که اگر واقعا نتونیم در سایز لوپ بزرگ حریفش بشیم ؛ چاره ای جز توسل به روشهای شیلد نخواهیم داشت!
اما اینکه آیا پرونده این مداراتی که فرمودین باید بسته بشه یا نه ؛ این چیزی هست که آینده مشخص میکنه! مطمئن باشین تلاش میکنم پرونده همشون رو جوری ببندم که همین مدار اندازه کف دست قابل استفاده بجای همشون و شاید بهتر از اونها باشه!
در واقع ملاک من بیشتر مقایسه با چنس هست که خودم هم روش کار کرده بودم و خوشبختانه بنظر میاد خود شما هم جواب عالی ازش گرفتین و فعلا در زمینه تفکیک ما حرفی نداریم که بزنیم و در عین حال چنس یک سیستم تطابق با خاک مشخص داخل خودش داره که بنده در مرحله بعدی باید این فاصله رو هم جبران کنم!
ولی از نظر تست نتیجه ای که اعلام کردم خارق العاده نیست! مثلا اگر شما همین تستهایی که نوشتم رو ملاک بگیرین ؛ با لوپ 45 باید سکه 500 تومنی از حدود 50 سانت قابل سنس باشه که آنچنان نتیجه عجیبی هم نیست. ولی اگر فقط چند سانت بیشتر از این بزنه دیگه وارد فاز جدیدی میشه و نتیجه با لورنز هم قابل قیاس خواهد بود! در مجموع اینطور عرض کنم برای بنده و تحت شرایط کاملا یکسان ؛ این مدار حدود 10 درصد برد بیشتری نسبت به چنس ارائه میکنه. ولی حدس میزنم این مقدار میتونه کمی بیشتر از این هم باشه.