نویسنده |
پیغام |
Tr&ts
کاربر فعال
|
كاره قوي ام باشه وكسي كه الفباي اين كاروبلدباشه ماهستيم فقط اثار تهرون
|
سه شنبه 2 دی1393 - 6:57pm |
|
|
payam58
تاریخ عضویت: دوشنبه 3 آذر1393 - 12:53pm پست: 31 محل اقامت: کردستان
|
کردستانیای باشرف و غیور بیان من تاپیک مخصوص کردستانیها رو میزنم
|
چهارشنبه 3 دی1393 - 2:08pm |
|
|
armin98
|
چندتا مکان خوب اطراف زنجان منم ی جور واسطه ام اینا محلین دنباله دستگاه دار میگردن ی سری هم دستگاه دار پیدا کردن و همه شون ب نون و نوا رسیدن اون مکانهایی ک سراغ دارن قطعیه کسی دستگاه خوب داره میتونه همکاری کنه پ خ بده
|
سه شنبه 23 دی1393 - 1:18pm |
|
|
ali gol
|
سلام سوادکوهی های با مرام آستین بزنین بالا و بچهای شاهی که تو این انجمن هستین دستگاه از من جای خوب رو کنین پیام خصوصی بزنین
کسی که اهل تدبیر است نام اشتباهش را تقدیر نمیگذارد.....
|
سه شنبه 23 دی1393 - 11:15pm |
|
|
masoud50
کاربر حرفه ای
|
با اراده نوشته است: دوستان سلام .من چن نقطه سند دار رو با ردیاب تایید کردم عمقها همه بین 4 تا 6 هستن.نقطه دقیق رو باید تصویری تایید کنه.دوستانی که به تصویری واردن منتظرشونم.سریعا انشاالله نتیجه خواهیم گرفت.یا علی.موارد لرستانن و خوزستان.دسترسی بهشون هم خیلی راحته سلام جناب با اراده یه مقدار در مورد مکان ها توضیح بدید بد نیست مخصوصا لرستان
|
چهارشنبه 24 دی1393 - 3:58am |
|
|
با اراده
کاربر فعال
تاریخ عضویت: سه شنبه 11 تیر1392 - 1:45pm پست: 180 محل اقامت: سرزمین آریایی
|
آقا مسعود 50 در حال حاضر 4 نقطه لرستان ردیابی کردم.یکیش نورآباده و سه تاش ویسیانه.7 نقطه هم خوزستانن.بیشتر اطراف اهوازن.یه نقطه هم پلدختر ردیابی کردم.از وجود نقاط صد در صد مطمئنم.یکی از نقاطو حفاری کردیم و نتیجه درست بود.البته فقط دو عدد سکه اسلامی بود.بقیه نقاط عمقا بالان و فقط یک شب میشه کار کرد.نیاز به تصویری جهت تشخیص دقیق نقاط هست.من به نقطه زنی دقیق دستگام ایمان دارم فقط چون عمقا بالاست یکمی دلهره دارم وگرنه تا عمق 2 متر دقیقا نقطه زنی میکنم و نیاز به نقطه زن ندارم.یا علی
دیر و زود داره ، سوخت و سوز نداره.
|
چهارشنبه 24 دی1393 - 8:08am |
|
|
bad tiger
کاربر حرفه ای
|
با اراده نوشته است: آقا مسعود 50 در حال حاضر 4 نقطه لرستان ردیابی کردم.یکیش نورآباده و سه تاش ویسیانه.7 نقطه هم خوزستانن.بیشتر اطراف اهوازن.یه نقطه هم پلدختر ردیابی کردم.از وجود نقاط صد در صد مطمئنم.یکی از نقاطو حفاری کردیم و نتیجه درست بود.البته فقط دو عدد سکه اسلامی بود.بقیه نقاط عمقا بالان و فقط یک شب میشه کار کرد.نیاز به تصویری جهت تشخیص دقیق نقاط هست.من به نقطه زنی دقیق دستگام ایمان دارم فقط چون عمقا بالاست یکمی دلهره دارم وگرنه تا عمق 2 متر دقیقا نقطه زنی میکنم و نیاز به نقطه زن ندارم.یا علی پل دختر و نور اباد که توی لرستان نیست
این نیز بگذرد
|
چهارشنبه 24 دی1393 - 9:41am |
|
|
farokh.p
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 10 مرداد1393 - 11:48pm پست: 141 محل اقامت: دیار آزادمردان، زاگرس جنوبی
|
bad tiger نوشته است: با اراده نوشته است: آقا مسعود 50 در حال حاضر 4 نقطه لرستان ردیابی کردم.یکیش نورآباده و سه تاش ویسیانه.7 نقطه هم خوزستانن.بیشتر اطراف اهوازن.یه نقطه هم پلدختر ردیابی کردم.از وجود نقاط صد در صد مطمئنم.یکی از نقاطو حفاری کردیم و نتیجه درست بود.البته فقط دو عدد سکه اسلامی بود.بقیه نقاط عمقا بالان و فقط یک شب میشه کار کرد.نیاز به تصویری جهت تشخیص دقیق نقاط هست.من به نقطه زنی دقیق دستگام ایمان دارم فقط چون عمقا بالاست یکمی دلهره دارم وگرنه تا عمق 2 متر دقیقا نقطه زنی میکنم و نیاز به نقطه زن ندارم.یا علی پل دختر و نور اباد که توی لرستان نیست سلام bad tiger نورآباد و پل دختر نام دو تا از شهرهای لرستان هستن نورآباد اسم یکی از شهرهای استان فارس هم هستش.
جور دشمن چه کند گر نکشد طالب دوست گنج و مار و گل و خار و غم و شادی به همند
|
چهارشنبه 24 دی1393 - 4:35pm |
|
|
masoud50
کاربر حرفه ای
|
با اراده نوشته است: آقا مسعود 50 در حال حاضر 4 نقطه لرستان ردیابی کردم.یکیش نورآباده و سه تاش ویسیانه.7 نقطه هم خوزستانن.بیشتر اطراف اهوازن.یه نقطه هم پلدختر ردیابی کردم.از وجود نقاط صد در صد مطمئنم.یکی از نقاطو حفاری کردیم و نتیجه درست بود.البته فقط دو عدد سکه اسلامی بود.بقیه نقاط عمقا بالان و فقط یک شب میشه کار کرد.نیاز به تصویری جهت تشخیص دقیق نقاط هست.من به نقطه زنی دقیق دستگام ایمان دارم فقط چون عمقا بالاست یکمی دلهره دارم وگرنه تا عمق 2 متر دقیقا نقطه زنی میکنم و نیاز به نقطه زن ندارم.یا علی جناب با اراده با توجه به عمق بالایی که جنابعالی فرمایش میکنید به هیچ عنوان نمیشه یک شبه کار رو تمام کرد و به نتیجه رسید "
|
پنج شنبه 25 دی1393 - 4:24am |
|
|
masoud50
کاربر حرفه ای
|
farokh.p نوشته است: bad tiger نوشته است: با اراده نوشته است: آقا مسعود 50 در حال حاضر 4 نقطه لرستان ردیابی کردم.یکیش نورآباده و سه تاش ویسیانه.7 نقطه هم خوزستانن.بیشتر اطراف اهوازن.یه نقطه هم پلدختر ردیابی کردم.از وجود نقاط صد در صد مطمئنم.یکی از نقاطو حفاری کردیم و نتیجه درست بود.البته فقط دو عدد سکه اسلامی بود.بقیه نقاط عمقا بالان و فقط یک شب میشه کار کرد.نیاز به تصویری جهت تشخیص دقیق نقاط هست.من به نقطه زنی دقیق دستگام ایمان دارم فقط چون عمقا بالاست یکمی دلهره دارم وگرنه تا عمق 2 متر دقیقا نقطه زنی میکنم و نیاز به نقطه زن ندارم.یا علی پل دختر و نور اباد که توی لرستان نیست سلام bad tiger نورآباد و پل دختر نام دو تا از شهرهای لرستان هستن نورآباد اسم یکی از شهرهای استان فارس هم هستش. دوست عزیز ( نورآباد . الشتر . کوهدشت . پلدختر ) تماما جزو استان لرستان هست
|
پنج شنبه 25 دی1393 - 4:28am |
|
|
|