دوستان عزیز و همراه فلزجو
میخواستم یه پیشنهاد بدم و اونم اینه که تا زمانی که به قطعات مرغوب دسترسی نداشتین شروع به مونتاژ نکنین. یه شروع با کیفیت بهتر از یه شروع سریع ولی نا امید کننده هست. مطمئنا مهندس حمید هم که این همه رو این مدار زحمت کشیده دوست داره نتیجه مثبت کارشو ببینه. پس به دو دلیل دقیقا مطابق فایل توضیحات عمل کنین. 1 - رسیدن به بهترین نتیجه که توسط خود مهندس هم تست شده و قطعا از انتخاب قطعات و تاکید بر نوع اونا هدفی داشتن
2- رسیدن به وحدت عمل در مونتاژ. یعنی اینکه مدار همه مثل هم مونتاژ بشه و تفاوتی از نظر قطعات نداشته باشه. در این صورت فاکتور های تعیین کننده کیفیت نهایی مدار به کیفیت لوپ و نرم افزار سیستم محدود خواهد شد ( البته فرض بر اینه که تمام نکات لازم که مهندس اشاره فرمودن رعایت بشه )
وقتی به این مرحله رسیدیم میشه امیدوار بود که میتونیم در ارتقاء مدار به مهندس کمک کنیم.
من خودم واقعا دوست دارم که همین الان مونتاژ رو شروع کنم و همه قطعات رو غیر از میکرو دارم . اما به این قطعات واقعا اعتماد ندارم. نمیخوام کار بزرگ مهندس رو با جنس نا مرغوب خراب کنم. چند روز صبر میکنم و بهترین ها رو براش میخرم . به امید ثبت فلزیاب پالسی فلزجو به عنوان ساده ترین و بهترین فلزیاب قابل ساخت دنیا