انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 8:04pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشی مهدی جان.
خب شما میکرو رو هم تهیه کردی؟ در این صورت دیگه چیز خاصی باقی نمونده! بنده هم باز یک بررسی نهایی میکنم و فایل هگز رو دیگه ایشالا تا ساعات آینده قرار خواهم داد.

چهارشنبه 3 دی1393 - 3:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من هم با مهندس حمید موافق هستم در مورد تفکیک چون اگه فلزیاب ثبات داشته باشه و حساسیتش به سفال و اجر کم باشه اصلا نیازی به تفکیک نیست اگه اپراتور بتونه جنس سطحی رو از عمق تشخیص بده دیگه کار تمومه که البته من خودم تازه چند ماهه به این تجربه رسیدم چون تا چند تا چیز در نیاری از دل خاک نمیشه جنس سطح رو از عمق تشخیص داد اگه امروز برنامه میکرو رو در اختیار داشتم این دستگاه رو تست میکردم سر زمین چون داشتم برای تست یه دستگاه که دوستان تازه خریدن میرفتم تو یه باغ بزرگ که دیگه میزارم برای یه وقت دیگه تست این دستگاه رو خدا رو چی دیدی شاید دشت پنجم رو با دستگاه پالسی مهندس حمید زدیم

چهارشنبه 3 دی1393 - 3:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس جان ای سی میکرو رو قراره یکی از دوستان بهم برسونه تا ساعت ۷ حالا اگه بد قول نباشه چون تهران بود و برام خرید و تو راه برگشت از تهران هستش

چهارشنبه 3 دی1393 - 3:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون از لطف شما مهندس حمید شما هم خسته نباشی

چهارشنبه 3 دی1393 - 3:59pm
مدیر کل
مدیر کل

مهدی جان در مورد سفال و آجر باید توجه داشته باشین که شرایط کاری این دستگاه با تنظیمات مختلف جوری هست که عملا با هر مجموعه تنظیمی مشابه یک دستگاه خاص کار میکنه! پس در حالاتی کاملا به سفال حساس خواهد بود! این نکته رو تاکید میکنم که در مورد املاح و سفال هر 3 تنظیم فرکانس و پهنای پالس و دیلی دستی تاثیرگذار هستن! وگرنه در مدارات مختلف هیچ فاکتور دیگری که تصورش رو بتونین بکنین برای این کار وجود نداره. پس باید خیلی به این موضوع دقت کنین.
در مورد تست دستگاه هم که ماشالا شما خودت میگی باطری هنوز وصل نشده و جعبه هم نشده! پس سر زمین بردن دستگاه هنوز معنی نداره! /:) :D بهرحال مشکلی نیست و عجله ای هم نیست. در هر صورت چون فردا هم ممکنه نباشم و از طرفی احتمالا دوستانی غیر شما هم تا فردا مدار رو بسازن ؛ فایل هگز نسخه اول رو امشب قرار میدم.

چهارشنبه 3 دی1393 - 4:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون از شما مهندس حمید البته من جعبه و باطری نیاز نداشتم برای راه اندازی چون کیت این دستگاه کوچیکه داخل همون دستگاه ۱۲۰۰۰ جا میدادمش چون جای ال سی دی رو براش گذاشتم و کلید ها هم سوراخ هاش اماده از قبل یه پیش بینی کرده بودم برای این کار چون میخواستم دستگاه چنس رو داخل جعبه ۱۲۰۰۰ بزارم که دیگه شما مدار جدید طراحی کردین و این مدار رو میزارم داخلش چون هم نویزش کمتره و هم کوچیکه راحت جا میشه البته یه کلید چند حالته هم گذاشتم که وقتی کار با ۱۲۰۰۰ تموم شد ولتاژ ۱۸ ولت با اون کلید منتقل بشه به این کیت و سوکت لوپ جدا هم براش گذاشتم چون من و دوستم چند ماهه که به یه شیوه جدید کار میکنیم با ۱۲۰۰۰ با لوپ یک در یک کل زمین رو میچرخیم اگه پنج یا هفت تا بوق داشته باشیم همه رو علامت گذاری میکنیم و بعد با دستگاه جی پی ۳۵۰۰ میریم سر اون هدف ها و خلاصه یکیشو تایید میکنیم برای حفاری که نتیجه خوبی هم داده از این به بعد دیگه دو تا دستگاه نمیبریم یه دونه دستگاه میبریم دو کاره با دو تا لوپ هم سریع تر کار تموم میشه و هم ناچار نیستیم دستگاه گرون قیمت شرکتی رو ببریم تو دشت و بیایون

چهارشنبه 3 دی1393 - 4:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

در مورد سفال و اجر هم من همه مد ها رو تست میکنم ولی اگه حساسیت هم داشته باشه مشکلی نداره راحت میشه تشخیص داد که سفال رو‌گرفته یا فلز رو چون یه اپراتور دارم خیلی حرفه ای راحت تشخیص میده بوق ها رو فک کنم به خودش یه تفکیک بسته چون کارش روز و شب دستگاه زدن و حفاری تا حالا نشده خطا بکنه

چهارشنبه 3 دی1393 - 4:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی جان اگه عکس رو آپ کنی ممنون ميشم لطفا از نماى بالا باشه

چهارشنبه 3 دی1393 - 4:48pm

با سلام به همه دوستان عزیز مخصوصا به مهندس نابغه خودمون مهندس حمید
واقعا نمیدونم با چه زبونی از حمید خان عزیز تشکر کنم که ماحصل تمام تلاشهای خودشون رو بدون هیچ گونه چشم داشتی در اختیار ما قرار میدن
حیف که الان تو فصل امتحانها هستیم : ما هم دانشجو!!!وگرنه فورا دست به کار میشدم
انشاالله 25 همین ماه دست به کار میشم.
مهندس حمید عزیز خیلی مخلصیم. @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

چهارشنبه 3 دی1393 - 5:15pm
مدیر کل
مدیر کل

خب دوستان فایل هگز نسخه 1.00 در انتهای پست اول تاپیک قرار گرفت و میتونین دانلود کنین! مهدی جان بسم الله ساعت هم هنوز 7 نشده! :D منتظر نتایج تست دوستان هستم.

چهارشنبه 3 دی1393 - 6:14pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ahimsariya , Google , Majestic12 , Saeed020 و 221 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure