نویسنده |
پیغام |
sahand
کاربر فعال
تاریخ عضویت: پنج شنبه 5 اردیبهشت1392 - 4:51pm پست: 126 محل اقامت: tabriz
|
سلام وقت بخیر همگی. بنده مدتها پیش بانقطه زن جایی رو زده بودم ولی چون دستگاهم عمق زیادی نمیزنه و شرایط برا حفاری هم اوکی نبود بیخیال اونجا شده بودیم تا اینکه چندروز پیش رفتم سراغش با این ردیاب ,خواستم شعاع زنیش رو امتحان کنم از فاصله 400متری حدودا البته,زدم انتنها با قدرت زیاد برگشتند عقب یه جای دیگه رو نشون دادن که تعریف میکنم,حالا من رفتم همون جایی کهرمنظورم بود نزدیکتر شدم از فاصله 30متری زدم خوب جایی رو که قبلا نقطه زن نشون داده بود رو زد یه محوطه ای حدود 5در5انتنها قچی میموندن وموازی حالا مونده حفاریش که ظاهرا دوتا کوزه اونجا هست.
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 10:12pm |
|
|
dj_remix
استادیار
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 خرداد1392 - 2:22pm پست: 248 محل اقامت: ایران
|
استادان ردیابی نظر بدن لطفا
تو منطقه ما یک تپه باستانی هست (ثبت شده)
اینو ردیابمون از چهار جهت به این تپه میزنه
با سیم 400 تا 500 متر هم میزنه
نقطه اشم که نقطه چه عرض کنم اندازه یک مربع به حجم 40 متر میزنه
عمق هم نزدیک 14 متر میده
نظرتون راجب این محل چیه؟
چند قبر هم زدم ولی هنوز کار نکردم البته بغل قبرها چند تا قبر پیدا کردن کندن مال دوره عصر آهن
من تو یکیش به نقره وبقیه برنز زدم
تو اونجا هم که گفتم (چهل متری) تست طلا و خلا رو هم زدم خلا یکم بزرگتر از حجم طلاست یه خلا یه چهارچوب بود خلا از سمت چپش یه کانال میرفت پایین تپه از پایین تپه وقتی به سمت خلا بزرگتر می اومدی آنتن به اندازه یک متر باز میشد و دوباره قیچی می شد که فکر کنم بسته بودن درش نشون میداد
خلا رو هم با یه محل که نزدیکی اونجا بود یه فضای 3 در 3 که خودمون قبلا حفاری کرده بودیم در عمق 6 متری بین اونجا(خودمون حفاری کردیم) و اینجا وایسادم اینجا رو نشون داد
خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 10:19pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
استاد آريا بگو كه خوش آمدي برادر
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 11:24pm |
|
|
reza4200
کاربر فعال
|
سلام خدمت استاد آریا عزیز خوشحالیم دوباره زیارتتون میکنیم از راه دور
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 11:35pm |
|
|
dj_remix
استادیار
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 خرداد1392 - 2:22pm پست: 248 محل اقامت: ایران
|
سلام گرم و صمیمانه خدمت استاد آریا
خدا قوت
خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 11:39pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
من هم بازگشت شکوهمندانه جناب آریا رو تبریک میگم! ایشون در حال ارسال پیام بودن ظاهرا به قدری پیام طولانی شد که کلا از حالت آنلاین هم خارج شدن!!! امیدوارم ارسال پیامشون به مشکل نخورده باشه!
|
پنج شنبه 5 تیر1392 - 12:09am |
|
|
ariya
استاد - مدیر
|
سلام امیدوارم خوب باشید ممنون از شما سروران عزیز وگرامی اره حمیدجان واقعا پیامم طولانی شد تازه قسمت بیشترش مونده ومنم اصلا وقت ندارم از یک طرف هم واقعا خیلی دوست دارم پستهای بجه ها رو بخونم جون میدونم مطالب زیادی هست که میشه از اونها تجربه بدست بیارم دوستان عزیز فقط اینو بگم که زیاد خودتونو در گیر حاشیه وموارد جزیی نکنید تابستان داره میره وزمستون میاد که اون موقع هم بیشتر زمانو نمیشه بیرون از خونه رفت پس بجمبیدکه توی همین تابستون کار خودتونو انجام بدید مطمین باشید با کمک هم و عنوان کردن تجارب میتونید کاملا پیشرفت کنید من مطالب خودمو توی همین قسمت با عنوان یک تجربه گذاشته ام که دوستان میتونن مطالعه کنند
mantera
|
پنج شنبه 6 تیر1392 - 4:09am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ممنون آریای عزیز خسته نباشی. دوستان تاپیک یک تجربه آدرسش این هست: viewtopic.php?f=13&t=551
|
پنج شنبه 6 تیر1392 - 4:45am |
|
|
ali2000
کاربر فعال
|
با سلام استاد اریا خیلی خوش امدی امیدوارم همه دوستان از کمالاتتان استفاده کامل ببرند .من قبلا با انتن خالی کار کردم وبه ان مسلطم وچند سوال در مورد ردیاب fpl22که قرار است اقا مجتبی برایم بفرستند .1درابتدا انتنهای تلسکوبی تا اخر بیرون کشیده ولوم روی 10 .ونوع فلز مشخص وحدود 5 دقیقه صبر. ایا بعد این موارد باید تصمیم بگیریم که از باسیم یا ازبی سیم استفاده کنیم .ایا زمین فقط برای همان یک نوع فلز بارور شده .مثلا من طبق موارد بالا روی طلا گزاشتم ومنطقه مورد کاوش طلا نداشته حلا میخواهم سیستم بذارم روی نقره ایا باید موارد با لا را دوباره اجرا بکنم یا چند دقیقه ای ایستاده وصبر بکنم.
|
پنج شنبه 6 تیر1392 - 11:13am |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
استادان اگه حجمه يه مربعه 1ونيم روقيچي كنيم وتمومه تست وذرات گيري هارم انجام بديم اين هدف كوچيكه وچطوريه؟يااگرحجممون زيادباشه بهتره؟
|
پنج شنبه 6 تیر1392 - 8:31pm |
|
|
|