انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 2 آذر1403 - 1:37am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام
دوستان با توجه به فرمايشات مهندس حميد عزيز ، چند نفر از حرفه اي تر ها مدار رو بسازن و تست هاي لازم رو چه در هوا و چه در خاك با توجه به تنظيمات مدار انجام بدن و موارد لازم رو مورد ارزيابي قرار داده و عملكرد نرم افزاري و سخت افزاري مدار رو اعلام كنن تا راه به سوي پيشترفت هرچه بهتر اين دستگاه گشوده بشه

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 3 دی1393 - 12:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

فعلا برش فیبر و سوراخکاری مدار تموم شد منتظرم تا از ایران میکرو قطعات برسه زنگ زدم گفتم بهترین قطعات رو ارسال کنند پول مهم نیست :D

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 3 دی1393 - 1:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام حضورمحترم جناب مهندس حمیدعزیز

بنده هم مراتب تشکر وقدردانی خودم رو بابت ارایه این مدار از سوی جنابعالی اعلام میدارم.

جناب مهندس برای تغذیه مدار اگه بخواهیم از باتری های لیتیوم 3.7 ولت به تعداد 5 سلول استفاده کنیم مشخصات شارژری که بتونیم باهاش این باتریها را شارژ کنیم بطوریکه هیچگونه آسیبی به اونا وارد نشه ,چیه؟آیا شارژر اتوماتی برای شارژ 5 سلول در بازار وجود داره؟ من شارژر اوتومات 4 سلول در بازار پیدا کردم ولی برای 5 سلول نتونستم پیدا کنم. یا اگه ممکنه مداری جهت ساخت شارژر اوتومات 5 سلول لیتیوم اگه دارید لطفا در اختیارمون قرار بدهید تا بسازیم.

باسپاس ^:)^

پنج شنبه 3 دی1393 - 2:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با اجازه مهندس حمید @};- سلام اقا پویا شما باید یه شارژر سویچینگ بخرید که تمام 21 ولت باشه یعنی حتی 100 میلی ولت هم اضافه نباشه وگر نه باطری ها خراب میشه موفق باشید

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 3 دی1393 - 2:21am
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون از لطف دوستان.
خیر متاسفانه مداری در این زمینه ندارم و بیشتر توصیه میکنم از خود فروشنده باطری شارژرش رو هم بگیرین! چون طبق تجربه ای که در این مدت وجود داشته هیچ مدار شارژری بطور قطعی خوب و درست شارژ باطری ها رو انجام نمیده و بخاطر نداشتن یک شارژر اصولی و اتوماتیک باطری خیلی زود از بین میره و کل پولتون رو بیخودی هدر میدین! بخصوص چون 5 باطری باید با هم سری قرار بگیره ؛ مساله بهم خوردن بالانس شارژ باطری ها هم مطرح هست که بعد یک مدت منجر به افت کارایی مجموع باطری ها و از بین رفتن دونه به دونشون میشه. فروشنده های این باطری ها معمولا انتخابهایی در زمینه شارژر و بالانسر پیشنهاد میدن که بنظر من اگر باطری خوبی بگیرین ارزشش رو داره که اون مدارات رو هم تهیه کنین و اگر بعدا مشکلی پیش اومد طبیعتا باید فروشنده پاسخگو باشه!
در مورد 4 باطری لیتیومی هم متاسفانه بخوبی جوابگو نیست و در واقع وقتی به حدود 50 درصد شارژ برسه دیگه مدار بخوبی جواب نمیده! اما اگر این موضوع براتون مهم نباشه ؛ میتونین از 4 باطری با امپر کمی بالاتر هم استفاده کنین و در اون صورت وقتی به حدود 50 درصد شارژ یعنی 14.8 ولت میرسه لازم هست حتما به شارژ متصل کنین. در واقع اشکال این روش این هست که همیشه فقط از 50 درصد شارژ باطری میتونین استفاده کنین. لذا توصیه من به 5 باطری لیتیوم هست که حتی تا لحظه و درصد آخر شارژش هم ولتاژ تا 15 ولت افت نمیکنه و لذا از همه ظرفیت باطریهاتون بطور موثر استفاده میشه.
مطلب asadof عزیز هم هر چند درست هست ولی حل کننده مشکل بر هم خوردن بالانس بین 5 سلول باطری نیست! لذا اولش به ظاهر ممکنه خوب جواب بده ولی بعد یک مدت مشکل پیش میاد.

پنج شنبه 3 دی1393 - 2:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستانی که امپرشون بالا بود میخواستن توی 2 ساعت مدار رو از صفر راه اندازی کنن کجا هستن پس؟میگفتن اقا ما لنگ فایل هگز هستیم :^o :^o :^o :-? :-? :-?

پنج شنبه 4 دی1393 - 7:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
سلام دوستان توی برنامه پروگرام کردن که مهندس پیشنهاد دادن اسم آیسی atmega328نیست چیکار میشه کرد

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

پنج شنبه 4 دی1393 - 11:29am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
alirezaii21 جان مهندس توی فایل توضیح دادن که باید 2 تا فایل که کنار همون نرم افزار هستش رو باید در مسیر نصب نرم افزار کپی کنی تا این میکرو شناسایی بشه.
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

پنج شنبه 4 دی1393 - 11:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

bina نوشته است:
سلام دوستان
alirezaii21 جان مهندس توی فایل توضیح دادن که باید 2 تا فایل که کنار همون نرم افزار هستش رو باید در مسیر نصب نرم افزار کپی کنی تا این میکرو شناسایی بشه.
یاحق

سلام دوست من تشکر داداش چون من قبلا نرم افزارو داشتم و دانلود نکردم تا چند دقیقه دیگه مدارو روشن میکنم :D

پنج شنبه 4 دی1393 - 11:40am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

برای پروگرام همه چی okشده ولی ارور میده میگه فایل hexفاسد شده ؟

پنج شنبه 4 دی1393 - 11:53am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 221 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure