انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 3:53pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 68 , 69 , 70 , 71 , 72 , 73 , 74 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

ali7777 عزیز شما روش حجم گیری هدف رو تا حدود زیادی میتونین توی فیلم آموزشی هم ببینین. طبیعیه که هر چقدر هدف مورد نظر حجم بزرگتری به شما بده نشانه بهتر و خوبی از بزرگی هدف میتونه باشه! اما این مساله قطعی هم نیست چون در عمق زمین ممکنه ذرات مشابهی هم باشن که هم پراکندگی داشته باشن و هم در گذر زمان قدرتشون زیاد شده باشه و میتونه حجم بزرگی رو به شما بده! پس این فقط میتونه یک نشانه مثبت باشه ولی به تنهایی نمیتونین روش حساب بکنین. بخصوص که هر چقدر عمق بیشتر باشه این اندازه گیری ها هم مشکل تر هست.
حالا اگر همین رو شما روی فرکانس خلا هم تست کنین و حجم مناسبی به شما بده باز هم نشانه مثبت بهتری میتونه باشه.

پنج شنبه 6 تیر1392 - 11:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان.بعد از چند روز تماس و راهنمایی از اقا مجتبی قرار شد که اگه مشکل حل نشه دستگاه رو واسه اقا مجتبی بفرستم.
از اون روز من دستگاه رو از هر جهت تست کردم.یعنی با اسیلیسکوپ خروجی گرفتم و وقتی اون تستهارو با اقا مجتبی مطرح کردم مطمین شدم که دستگاه سالمه.
خوب وقتی از دستگاه مطمین شدم فقط سیمهای رابط و انتنها میمونن که ایراد اصلی از انتنها بود .یعنی وقتی انتنها کمی گیر داشته باشه تو محیط اپارتمان ما دستگاه عمل نمیکرد.وقتی کمی روغن به بوش بالای انتن زدم عملکرد دستگاه بهتر شد .همچنین فیش پایین انتنهارو که فقط مغزی به انتن اتصال داشت رو در اوردم و بدنه فیش رو به مغزی لحیم کردم چون احساس میکردم فیشها گر چه به انتن اتصال دارند ولی ضعیفه.
الان دستگاه خوب کار میکنه فقط احساس میکنم یکی از انتنها کمی روان نیست.
دوستانی که با دستگاه مشکل دارند به احتمال 95%ایراد از انتنهاست.
اگه بتونیم تو قسمت بالای انتن همونجور که اقا مجتبی سری سوم انتنهارو اونجوری درست میکنن،یه بلبرینگ بزاریم که به انتن و بدنه مسی فیت باشه مشکل انتنها هم حل میشه.البته میتونیم انتنهارو از اقا مجتبی هم بگیریم.
از اقا مجتبی هم خیلی ممنون که خیلی کمک کردن مشکل حل شه.

جمعه 7 تیر1392 - 10:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: شيراز
بنظرمن آنتنها كمي سنگين هستند چوري كه حركت واقعي آنتن نميشه حس كرد البته من به آقا مجتبي پيشنهادي دادم كه هم دسته ها سبكتر ميشند هم عمل كردشون سريع و بهتر ميشه

جمعه 7 تیر1392 - 10:54pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان شب بخیر
امروز توی باغ یکی از دوستان (که ظاهرا قدیما روستا بوده و به مرور زمان در اثر زلزله و ... تخریب شده و به باغات تبدیل شدن) تستهایی روی اهداف واقعی انجام دادم که خیلی جالب بود واسه همین دوستان لطفا نظر بدن.البته این باغ در مسیر دکلهای فشار قوی قرار داشت اما این سیستم به لطف دوستان مصون از اثرات اونهاست.
حدود 5 الی 6 نقطه توی باغ آنتنها قیچی کردن و البته چون شاخ و برگ درختا زیاد بودن از نظر حجم گیری و عمقیابی کمی مشکل بود ولی واکنش آنتنها خیلی سریع بود
و تست زرات هم خوب بود ولی بهرحال مجال کار کردن نبود.
ولی انتهای باغ یه درخت بزرگ گردو بود که دوروبرش کمی خلوت بود و اونجا هم قیچی شد و به جز تست ذرات کلیه تستهای عمق و حجم و خلا و ... رو انجام دادم.
حجمش جایی به ابعاد 70×70 بود با عمق 3 متر که تست خلا هم تقریبا مساوی بقیه فرکانسها بود بیشتر فرکانسها هم روش جواب داد به جز دیاموند-پول-تیتانیوم .
البته بعلت وجود دکل فشارقوی نقطه زن همش بوق میزد واسه همین نشد ازش استفاده بشه.
ممنون میشم دوستان نظرشون رو بدن.
یاعلی مدد

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

جمعه 7 تیر1392 - 11:00pm
مدیر کل
مدیر کل

mehran1545 نوشته است:
بنظرمن آنتنها كمي سنگين هستند چوري كه حركت واقعي آنتن نميشه حس كرد البته من به آقا مجتبي پيشنهادي دادم كه هم دسته ها سبكتر ميشند هم عمل كردشون سريع و بهتر ميشه

اقا مهران سنگینی چی ؟ این انتنها باید نمره 4 باشند و اندازه اون هم استاندارده دسته هم که خوب تو دست جا میگیره و طبق اصول طراحی شده بنظرتون سبک بشه چیکار باید کرد ؟ :D یا باید سایز انتن تغییر کنه مثلا از 45 سانت کمتر بشه میره دنبال ذرات و بیشتر از این هم فایده نداره که اشتباست و یا نمره میله مثلا 3 باشه که اونم اشتباست بهترین حالت همین نوع انتنهاست . ضمنا اکثرا میگن انتن باید سنگین باشه تا بیخودی نچرخه و دنبال ذرات نره فقط برای کسانیکه فکر میکنن خوب رون نیست دارم بالای دسته رو بلبرینگ میذارم که خیلی رون میشه و کنترلش بازم سختر میشه اما برای مبتدیها که تازه انتن دست میگیرند راحترند و احساس میکنن که انتن داره میچرخه .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

جمعه 7 تیر1392 - 11:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: شيراز
بنده سنگيني خود دسته هارو عرض كردم نه نمره سيم آنتن اگه دسته ها كمي لاغرتر و سبكتر باشند بهتر كنترل ميشند و زودتر قلقش تو دست مياد چون من ردياب با همين آنتنهاي خودم تست كردم خيلي سريعتر و بهتر جواب ميدند و احتباجي هم به بولبرينگ نيست بهرحال خواستم پيشنهادي باشه براي بهترشدن كار

جمعه 7 تیر1392 - 11:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من بالا و پایین لوله مسی بلبرینگ گذاشتم، احساس می کنم با اینکه روون شدن ولی تو خونه تنبل عمل می کنن، مجموعا بهتر شدن
باس ببرمش بیرون تستش کنم

جمعه 7 تیر1392 - 11:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

explorer نوشته است:
من بالا و پایین لوله مسی بلبرینگ گذاشتم، احساس می کنم با اینکه روون شدن ولی تو خونه تنبل عمل می کنن، مجموعا بهتر شدن
باس ببرمش بیرون تستش کنم

فکر کنم اگه بلبرینگ پایینو ورداری خیلی بهتر میشه.امتحان کن :-BD

شنبه 7 تیر1392 - 12:15am
آواتار کاربر

سلام و عر ض احترام خدمت تمامی اساتید و دوستان محترم.
بنده مدت زیادی نیست که عضو این سایت شدم. تمامی مطالب این سایت رو هم خوندم مخصوصا همین قسمت رو که من دوبار خوندم.
من 9 ساله که تو این کارم و رشته تحصیلی من مردم شناسی(هنر) زیر شاخه باستان شناسیه.

ردیاب خودم pmr3 هستش.همونطوریکه فکر می کنم توی یه پست هم که گفتم کار با خیلی از ردیابهارو هم دیدم. این هارو گفتم که یه عقبه ای از من داشته باشین و بدونین که خاک این کارو خوردم ونمی خوام که از خودم تعریف کنم. در ضمن نقطه زن من هم ایرانی و ساخت داخل البته الگو برداری شده از یه مدل امریکایی.
دوستانی که با این ردیاب کار کردن (که البته فکر هم نمی کنم که به نیمی از سال هم رسیده باشه) سریع خسته میشن و میان میگن که جواب داد ولی خبری نبود.
حالا من می خوام از اون دوستایی که جواب نگرفتن بپرسم که چند وقته دارین تمرین می کنین؟؟؟؟ چقدر تو محیط باز تمرین کردین؟؟؟؟؟؟ چند وقته که یه هدف رو زیر خاک چال کردین که اگه یه دستگاه یا یه ردیاب خوب اومد دستتون ببرین بالا سر هدف که ببینین جواب میده یا نه؟؟؟ چند نوع هدف چال کردین و از چه جنسی؟؟؟؟ توقع شما از یک ردیاب چیه؟؟؟ تا حالا واقعا با چنتا ردیاب کار کردین؟؟؟؟؟
دوستان عزیز تورو به خدا از حرفام ناراحت نشین بخدا قصد توهین هم به هیچ کسی رو ندارم. اگر جای من بودین و تقریبا 3 سال پیش 4 تومن پول pmr3 میدادین و بعد از 3 سال هنوز ازش جوابی نمی گرفتین چیکار میکردین؟؟؟ میدونین سه سال پیش 4 تومن یعنی چی؟؟؟؟ اون موقع لورنز دست دوم تمیز رو می شد با 5 تومن خرید.
اینارو گفتم که نا امید نشید و امید داشته باشید. والله من بعد از 9 سال هنوز مثل روز اول امیدوارم چون معتقدم باید رنج برد. این نیست که شما امروز یه نقطه زن یا یه ردیاب بخری بعد فردا به پول برسی. اگر رنج و زحمتش نبود اونهایی که سازنده دستگاه هستند یه دونه واسه خودشون می ساختن و کار تمام. نیازی به تبلیغ واسه دستگاهشون هم نبود.
باید کار کردو تمریت تا بتونی بخوبی با ردیابت حرف بزنی و زبون اونم بفهمی. همون کاری که الان من 3 ساله که دارم انجام میدم.تمرین و قلق گیری حرف اول رو تو ردیاب میزنه. همه میگن 50% ولی من میگم تو ردیاب 70% کار رو اپراتور میکنه و تو نقطه زن 50% کار رو.
یه چیری رو هم از من یادگاری داشته باشین.((( اگه ردیاب بود- نقطه زن بود- نسخه هم بود بدونید تازه 90% مال هم هست. شاید برده باشنش و چیزی جز ذرات باقی نمونده باشه)))
پس صبور باشید.
بنده مطالعه کامل روی این پستها داشتم و از این به بعد هم تا اونجایی که بتونم به تمامی دوستان راهنمایی و کمک میکنم و سعی میکنم تمامی تجربیاتم رو در اختیا شما قرار بدم البته با اجازه اساتید و بزرگان این انجمن که من خاک پاشونم.
از تمامی اساتید و سازندگان این رد یاب هم به خاطر زحماتشون تشکر می کنم.(آقا حمید-آقامهدی-آقا مجتبی-آقا آریا و....) همچنین اونهایی که تو تمام لحظه ها بچه های این انجمن رو تنها نمیذارن و اونها رو راهنمایی میکنن

اپراتورخوب+ردیاب خوب+نقطه زن خوب+نسخه اصلی=90% موفقیت

شنبه 8 تیر1392 - 8:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

bina نوشته است:
سلام دوستان شب بخیر
امروز توی باغ یکی از دوستان (که ظاهرا قدیما روستا بوده و به مرور زمان در اثر زلزله و ... تخریب شده و به باغات تبدیل شدن) تستهایی روی اهداف واقعی انجام دادم که خیلی جالب بود واسه همین دوستان لطفا نظر بدن.البته این باغ در مسیر دکلهای فشار قوی قرار داشت اما این سیستم به لطف دوستان مصون از اثرات اونهاست.
حدود 5 الی 6 نقطه توی باغ آنتنها قیچی کردن و البته چون شاخ و برگ درختا زیاد بودن از نظر حجم گیری و عمقیابی کمی مشکل بود ولی واکنش آنتنها خیلی سریع بود
و تست زرات هم خوب بود ولی بهرحال مجال کار کردن نبود.
ولی انتهای باغ یه درخت بزرگ گردو بود که دوروبرش کمی خلوت بود و اونجا هم قیچی شد و به جز تست ذرات کلیه تستهای عمق و حجم و خلا و ... رو انجام دادم.
حجمش جایی به ابعاد 70×70 بود با عمق 3 متر که تست خلا هم تقریبا مساوی بقیه فرکانسها بود بیشتر فرکانسها هم روش جواب داد به جز دیاموند-پول-تیتانیوم .
البته بعلت وجود دکل فشارقوی نقطه زن همش بوق میزد واسه همین نشد ازش استفاده بشه.
ممنون میشم دوستان نظرشون رو بدن.
یاعلی مدد

سلام یه تست طلا بزار جهت مخالف ببین ردیاب چکار میکنه اگر ردیاب تست طلا را نشون داد که برو سراغ میوه های باغ و بی خیال اونجا بشو ولی اگر دوباره هدف را قیچی کرد برو سرغ بیل و کلنگ و دست ما را هم بگیر البته فراموش نکن که با ولوم نیم و بدون سیم کار کنی موفق باشی :D

به امید سوسوی زرد

شنبه 8 تیر1392 - 9:20am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 68 , 69 , 70 , 71 , 72 , 73 , 74 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 93 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure