mehran1545 نوشته است:
mehran1545 نوشته است:
اينم نمونه ديگه اي ازين نوع حكاكي كه دوستمون در بالا گذاشتند كه جاي ديگه اي هم نمونش زياد ديدم
البته برعكس نظر پارسي عزيز من در فاصله 150متري اول بعداز اين نشانه يه سنگ ديگه پيدا كردم كه باز همين 7تا چاك داشت و بعد از اون 300متر سمت راست علامت دوم باز 7تا چاك ديگه كه كلا 3تا سنگ چاك دار 7تايي بود پيدا كردم ميشه اينم يه ترفند باشه؟ چون بنا به نظر شما بايد 7تا سنگ پيدا بشه و سنگ هفتم يه چاك داشته باشه اما اين 3تا سنگي كه من پيداكردم همشون 7تا چاك دارند!!!
سلام مهران جان من هم اوایل کارم هر سنگی میدیدم فکر میکردم نشون گنجه ولی این فکر اشتباهه بالاخره باید یک سری واقعیت ها رو هم قبول کنیم دنیا نقطه به نقطه اش محل زندگی بوده و بالاخره اونها هم مراسم ایینی سنگتراشی برای منازل اعیان و اشراف زاده ها و خانه ها استفاده از سنگها برای پلسازی و کاروانسراسازی و... شما ببینید در قلعه ها بیشتر سنگی هستند و موارد دیگه
من دیگه پوستم به قول معروف توی این کار کنده شده هرچند شما هم خودتون استادید ولی بنده به صورت عقلانی و علمی علائم رو همونطور که هستند براساس تجربه و علم به یقین میبینم و براساسشون جمع بندی کلی دارم بله سنگهای مشابه سنگ شما هست که دارای بار باشند ولی هر گردی گردو نیست مهران جان من در یک پست به زودی چند مورد میذارم که عین علائم هستند ولی طبیعی هستند. ما نباید فکر کنیم هر سنگی دیدیم که کنده کاری شده برای دفینه بوده علائم دفینه خاص و براساس برنامه خاص چیده شدن که به سر بار هدایت میکنند و کار عوام هم نبوده بلکه کار علائم گذاران مخصوص درباری بوده اکثرا داداش
دوستون دارم همیشه مخلصیم داداش