انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 31 فروردین1404 - 12:25pm

پاسخ به موضوع  [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 34 , 35 , 36 , 37 , 38 , 39 , 40 ... 640  بعدی
 قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات 
نویسنده پیغام

سلام دوستان
من یکی از این تصاویر رو چند روز پیش گذاشته بودم که یکی آقای پارسی گفته بودند باید تصاویر بیشتری باشه.
اینارو تازه گرفتم لطفا نظر بدین

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 6 تیر1392 - 11:21am
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
daba9 نوشته است:
با درود خدمت اساتید محترم ...عزیزان یکی از دوستای من چند وقت بیش میرن یه جایی که به قمول دوستمون نسخه داشتن که میرسن به جایی که سه تا درخت متساوی الاضلاع بودن و محل نذر ونیاز بوده از همونایی که نخ سبز میبندن... وسط درختا شروع به حفاری میکنن بدون دستگاه که میرسن به یه سنگ که وسطش جای سم اسب هست که از اون طرف سنگ هم کامل سوراخ شده ....دور وبر سنگ را کمی دیگه میکنن اما بجز کوزه شکسته چیز دیگه نیست ..البته فقط یه متر میکنن و......به نظر شما میتونه بار تو خود سنگ باشه .....منطقه لرستانه :-? :-? :-?

daba9 جان اگه واقعا تو عمق آثار و علائمی که میگید رو پیدا کردید، دیگه تمومه!
فقط لطف کن اندازه دقیق سم به همراه و اینکه تو چه عمقی هست رو بگید و اگه امکان داره عکسهایی از مکان رو بزارید تا....
با توضیحات شما بهتون پیشنهاد میکنم زیر سنگی که نقش سم روش بوده رو تو عمقه رو بررسی کنید

موفق و پیروز باشید

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

پنج شنبه 6 تیر1392 - 3:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

morteza نوشته است:
سلام دوستان
من یکی از این تصاویر رو چند روز پیش گذاشته بودم که یکی آقای پارسی گفته بودند باید تصاویر بیشتری باشه.
اینارو تازه گرفتم لطفا نظر بدین

سلام مرتضی جان من به شما قول میدم سنگ موردنظر شما علامت نیست که بخواد علامت شتر باشه و طبیعیه این از این حالا هر جور خودت میدونی من از این جور موارد طبیعی زیاد دیدم که اگر بخواید براتون میزارم
و اما بعد من اطمینان دارم پای چشمه و درختان بار داره البته اگر تخلیه نشده باشه داداش

پنج شنبه 6 تیر1392 - 4:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

you_me_love_2013 نوشته است:
daba9 نوشته است:
با درود خدمت اساتید محترم ...عزیزان یکی از دوستای من چند وقت بیش میرن یه جایی که به قمول دوستمون نسخه داشتن که میرسن به جایی که سه تا درخت متساوی الاضلاع بودن و محل نذر ونیاز بوده از همونایی که نخ سبز میبندن... وسط درختا شروع به حفاری میکنن بدون دستگاه که میرسن به یه سنگ که وسطش جای سم اسب هست که از اون طرف سنگ هم کامل سوراخ شده ....دور وبر سنگ را کمی دیگه میکنن اما بجز کوزه شکسته چیز دیگه نیست ..البته فقط یه متر میکنن و......به نظر شما میتونه بار تو خود سنگ باشه .....منطقه لرستانه :-? :-? :-?

فقط لطف کن اندازه دقیق سم به همراه و اینکه تو چه عمقی هست رو بگید و اگه امکان داره عکسهایی از مکان رو بزارید تا....
با توضیحات شما بهتون پیشنهاد میکنم زیر سنگی که نقش سم روش بوده رو تو عمقه رو بررسی کنید

موفق و پیروز باشید

سلام دوست عزیز من در پی سخنان استاد دستان عرض کنم مورد شما بار داره و از دو حالت خارج نیست مورد اول زیر سم در عمق بیش از دو متر که این قوتش خیلی بیشتره به دلیل اینکه سم از طرف دیگر هم کامل سوراخ است ولی مورد دوم و کم اهمیت تر درون خود سنگه پس بیراهه نرید داداش البته اگه عکسش رو میذاشتید بهتر میشد تصمیم گرفت

پنج شنبه 6 تیر1392 - 4:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: شيراز
mehran1545 نوشته است:
اينم نمونه ديگه اي ازين نوع حكاكي كه دوستمون در بالا گذاشتند كه جاي ديگه اي هم نمونش زياد ديدم

البته برعكس نظر پارسي عزيز من در فاصله 150متري اول بعداز اين نشانه يه سنگ ديگه پيدا كردم كه باز همين 7تا چاك داشت و بعد از اون 300متر سمت راست علامت دوم باز 7تا چاك ديگه كه كلا 3تا سنگ چاك دار 7تايي بود پيدا كردم ميشه اينم يه ترفند باشه؟ چون بنا به نظر شما بايد 7تا سنگ پيدا بشه و سنگ هفتم يه چاك داشته باشه اما اين 3تا سنگي كه من پيداكردم همشون 7تا چاك دارند!!!

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 7 تیر1392 - 11:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mehran1545 نوشته است:
mehran1545 نوشته است:
اينم نمونه ديگه اي ازين نوع حكاكي كه دوستمون در بالا گذاشتند كه جاي ديگه اي هم نمونش زياد ديدم

البته برعكس نظر پارسي عزيز من در فاصله 150متري اول بعداز اين نشانه يه سنگ ديگه پيدا كردم كه باز همين 7تا چاك داشت و بعد از اون 300متر سمت راست علامت دوم باز 7تا چاك ديگه كه كلا 3تا سنگ چاك دار 7تايي بود پيدا كردم ميشه اينم يه ترفند باشه؟ چون بنا به نظر شما بايد 7تا سنگ پيدا بشه و سنگ هفتم يه چاك داشته باشه اما اين 3تا سنگي كه من پيداكردم همشون 7تا چاك دارند!!!

سلام مهران جان من هم اوایل کارم هر سنگی میدیدم فکر میکردم نشون گنجه ولی این فکر اشتباهه بالاخره باید یک سری واقعیت ها رو هم قبول کنیم دنیا نقطه به نقطه اش محل زندگی بوده و بالاخره اونها هم مراسم ایینی سنگتراشی برای منازل اعیان و اشراف زاده ها و خانه ها استفاده از سنگها برای پلسازی و کاروانسراسازی و... شما ببینید در قلعه ها بیشتر سنگی هستند و موارد دیگه
من دیگه پوستم به قول معروف توی این کار کنده شده هرچند شما هم خودتون استادید ولی بنده به صورت عقلانی و علمی علائم رو همونطور که هستند براساس تجربه و علم به یقین میبینم و براساسشون جمع بندی کلی دارم بله سنگهای مشابه سنگ شما هست که دارای بار باشند ولی هر گردی گردو نیست مهران جان من در یک پست به زودی چند مورد میذارم که عین علائم هستند ولی طبیعی هستند. ما نباید فکر کنیم هر سنگی دیدیم که کنده کاری شده برای دفینه بوده علائم دفینه خاص و براساس برنامه خاص چیده شدن که به سر بار هدایت میکنند و کار عوام هم نبوده بلکه کار علائم گذاران مخصوص درباری بوده اکثرا داداش
دوستون دارم همیشه مخلصیم داداش :YMPEACE:

شنبه 8 تیر1392 - 7:40am

you_me_love_2013 نوشته است:
daba9 نوشته است:

موفق و پیروز باشید

شنبه 8 تیر1392 - 10:32am

با تشکر از جواب شما ..حتما به زودی به محل خواهم رفت و با عکس وتوضیحات بیشتر بر خواهم گشت خدمتتون :-H :-H :-H

شنبه 8 تیر1392 - 10:36am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام استادان بزركوار لطفا اين عكساي ما رو كارشناسي كنيد

شنبه 8 تیر1392 - 11:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mehran1545 نوشته است:
mehran1545 نوشته است:

مهران جان در این مورد منو با کس دیگری اشتباه گرفتید من تا حالا روی سنگ چاکدار نظری ندادم داداش :-?

شنبه 8 تیر1392 - 3:21pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 34 , 35 , 36 , 37 , 38 , 39 , 40 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 82 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure