قابل توجه کسانیکه تازه عضو میشن و درخواست این دستگاه رو میکنن یک پیام خصوصی اومد برای من که جالب بود شاید برای دوستان جدید دیگه هم این اتفاق بیافته و براشون مبهم باشه برای همین با اجازه ایشون پیام خصوصی ایشون و پاسخ بنده رو میذارم اینجا تا این مشکلات رو دیگران نداشته باشند .
karkas نوشته است:
سلام بر آقا مجتبی عزیز
این دستگاهی که می گین رو که توو سایت زدین هنوز دارین؟
موفق باشیدسلام
بله دارم . مشکلی نیست شما هم مانند کسان دیگه که مبلغ رو واریز کردند میرین تو نوبت سری سوم که تقریبا دو هفته دیگه میفرستم . ضمنا اول تحقیقات خودتون رو خوب انجام بدین که ایا واقعا ردیاب زدن وارد هستین یا نه اونوقت اقدام به خرید دستگاه کنید . بهرحال هروقت تصمیم نهایی رو گرفتین برای خرید بهم اطلاع بدین تا شماره حساب بدم برین تو نوبت دریافت
ممنونم که مشتری مدارانه جواب دادین
واقعیتش من حرفه ای نیستم و بیشتر بخاطره هیجانش این کار رو دوست دارم وقت ندارم بصورت حرفه ای برم دنبالش
چند تا نکته : کارائیش چه جوری ثابت می شه؟ یعنی از کجا بفهمیم این چیزائی که توو سایت گفتین درست (بقال که نمی گه ماست من ترشه ) در ضمن شما پست فروش رو توو سایت گذاشتین چند تا مدیر سایت ازش تعریف کردن بعدش بستین یعنی کسی از کاربرا نتونستن نظرشون رو بنویسن
خلاصه می خوام خیالم راحت باشه که بخرم
یه چیزی شبیه تست می شه انجام داد
خواهش میکنم دوست من حقیقت رو باید گفت بعدا بهم نگین اگر این کار رو واسه تفریح میخواین خوبه اما اگر برنامه ریزی کردین که بیاین مشکلات خودتون رو سریع حل کنین نمیشه دوست من باید وقت گذاشت و تمرین زیاد انجام داد
بله ثابت هم شده چندین نفر چیزهایی پیدا کردند هر چند کوچک بوده و اگر هم بزرگ پیدا کنند که نمیان بگن و بعضی ها هم خطا گرفتن که انها هم باید تمرینات زیادی انجام بدن و مخصوصا حذف خطا رو خوب یاد بگیرن . برین لطفا بگردین تو این قسمتهایی که میگم
ضمنا کدوم قسمت قفل شده که میگین تو فروشگاه اون پست رو میگین که مربوط به مشخصات دستگاهست که باید قفل باشه تا نیان هی نظر بدن و عکس ها گم بشه و شما بتونین ببینین و نگردین ضمنا در مورد همین دستگاه تو فروشگاه یه تاپیک وجود داره که در مورد همین دستگاه صحبت شده و نظر دادند
viewtopic.php?f=17&t=187برین از اول صفحه بخونین و خوب دقت کنین چی نوشتن و بعد تصمیم بگیرین و کسانیکه دستگاه بدستشون رسید هم اعلام کردند و تشکر هم کردند از این بهتر اعتماد سازی
درمورد سئوالات هم میتونین به این قسمت برین و از اول صفحه شروع به خوندن کنین
viewtopic.php?f=13&t=261با تشکر فراوان جواباتون قانع کننده بود
بعد تحقیقات خدمتتون می رسم انشاالله
موفق باشید
خواهش میکنم من پیام خصوصی شما رو گذاشتم تو همون تاپیک سئوالات تا برای کسانیکه این مشکل شما رو دارند حل بشه و دیگه به من پیام خصوصی ندن و منم سر قولم باشم تا دستگاهها رو مونتاژ کنم و به موقع بفرستم .