انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 3:01am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا elector ، ممنون بابت مدار شارژر لیتیوم . ولی برای بنده که ورودی- خروجیش مشخص نیست. محبت میکنی ورودی 220 ولت و خروجی 7/3 ولتشو مشخص کنی؟ یا اینکه ورودیش ولتاژ دیگه ای داره؟ ممنونم.

چهارشنبه 10 دی1393 - 11:49am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان این شارزر رو من پارسال ٣٠ عدد خرید کردم و موجود دارم شارزر فوق العاده ای هست

چهارشنبه 10 دی1393 - 11:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
دوستانی که مدارو ساختن لطفا نتایجو اعلام کنن سکه 45 سانت بالوپ 50 فیبر 13.13تو 110

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

چهارشنبه 10 دی1393 - 12:00pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

ebi-gold نوشته است:
دوستان این شارزر رو من پارسال ٣٠ عدد خرید کردم و موجود دارم شارزر فوق العاده ای هست

سلام دوستان
ابی جان منظورت کدوم شارژه ؟
همونی که ایاز عزیز عکسشو گذاشته؟
چند قیمته ؟لطفا عکسش هم بذار.
یاحق @};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

چهارشنبه 10 دی1393 - 12:26pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام مجدد
راستی من امروز 2تا LF357N دیگه خریدم که بعد از ظهر مدارو بازم تستش کنم.
امیدوارم که مشکل حل بشه.
در هر صورت اساتید لطفا اگه نظری دارن دریغ نکنن.
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

چهارشنبه 10 دی1393 - 12:33pm
مدیر کل
مدیر کل

mahmood51 نوشته است:
سلام . ضمن تشکر مجدّد و فراوون از حمید آقا وعرض خسته نباشید و خدا قوت خدمت همتون،
حمید آقای عزیز ممکنه در2 مورد ذیل راهنمایی بفرمایید؟ :
1- ال سی دی مناسب. در فایل توضیحاتیکه بنده باز میکنم بعضی جاها حروف پسو پیشه و واضح نیست انگاری نوشته
16x2 دارای نور پس زمینه، 16 کاراکتری 2SP آیا همین دقیقاً تأیید میشه؟ اگر چیز بهتری هم موجوده بفرمایید.

2- در مورد کابل شبکه کدام نوعش بهتره؟ معمولی یا دارای شیلد همراه فویل؟ خیلی ممنونم.

خیلی ممنون.
1- ال سی دی که دیگه خیلی واضح هست! شما توی بازار بگی ال سی دی 16 در 2 مشخصه چیه و فقط رنگهاش با هم فرق داره که اونم سلیقه خودتون هست که چه رنگی بگیرین. نوشته های فایل هم پس و پیش نیست. در سیستم شما شاید اینجور باشه.
2- من از کابل شبکه اسمی نبردم! اگر برای اتصال لوپ باشه که حتما باید شیلد داشته باشه. اینکه فویل هم داشته باشه بهتره یا نه مطلبی هست که برای کابلهای مختلف فرق میکنه. قطعیتی در کار نیست. همون کابل خاص رو باید تست کنین ببینین خوب جواب میده یا نه.

چهارشنبه 10 دی1393 - 3:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

elektor نوشته است:
اول باید بگم که خوشحال شدم این دوست ما اقا حمید این حرکت رو انجام داد .دوم میخواستم در مورد شارژذ نکاتی رو بگم و اون اینکه شما نمیتونید صرفا یه ولتاژی رو بگیرید و اونو به باطری لیتیوم تزریق کنید و بعد هر وقت دیدید مقدار ولتاژ باطری همونی شد که رو باطری نوشته یا مجموع ولتاژ باطری سری شما شد جریان شارژ رو قطع کنید.مطمئن باشید که اینطوری باطری شما شارژ نمیشه که هیچ بلکه بعد از چندبار مصرف خراب میشه.در این نوع یاطریها حتما باید از بالانسر استفاده بشه.ضمن اینکه صرف اینکه ولتاژ باطری در هنگام شارژ به ولتاژ نامی رسیده دلیل بر شارز شدن نیست بلکه باید جریان مورد نظر هم به مقدار نامی برسه.من خودم واسه دستگاه خودم از 5 تا باطری 3.7لیتیوم استفاده کردم اما واسه شارژش دچار مشکل شده بودم حتی تصمیم گرفته بودم که ولتاژ مدار رو تغیر بدم به 12 ولت. که اتفاقی تو یه سایت یه شماتیک دیدم که شارژر باطری لیتیم بود که واسه سه تا باطری امپر پایین بود. حالا من اومدم اونو تغییر دادم واسه 5 تا باطری.خوشبختانه عالی کار میکنه.تو این چند وقت که دستگاه رو تست میکنم تقریبا طبق استاندارد باطری، ولتاژ پایین میاد.وقتی هم شارز میکنم عالی شارژ میشه .واسه تنطیمش هم خروجیها رو در حالت بدون وصل به باطری روی 3.7 تنطیم کنید و جریان رو از تقسیم ولتاژ بر r1 بدست بیارید(باطری من 3.7V 2200MA).
موفق باشید.

مرسی دوست عزیز ولی تو این مدار باید باری دونه به دونه شارژ بشه که حوصله میخواد.یعنی به صورت سری دیگه شارژ نمیشه (-|

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 10 دی1393 - 3:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام وخسته نباشيد خدمت استاد حميد عزيز
استاد ايا ميشه به جاي كريستال 20 مگاهرتزي در مدار از كريستال 20.945مگاهرتزي استفاده كرد(ظاهرا اينم اشتباه فرستادن)
ممنون از لطفت استاد حميد عزيز @};- @};- @};-

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

چهارشنبه 10 دی1393 - 4:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

archilO نوشته است:
سلام وخسته نباشيد خدمت استاد حميد عزيز
استاد ايا ميشه به جاي كريستال 20 مگاهرتزي در مدار از كريستال 20.945مگاهرتزي استفاده كرد(ظاهرا اينم اشتباه فرستادن)
ممنون از لطفت استاد حميد عزيز @};- @};- @};-

سلام دوست عزیز نمیشه کریستال 20 مگاهرتزی که فراوانه

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 10 دی1393 - 4:17pm
مدیر کل
مدیر کل

نه archilO عزیز! درسته که ظاهرا فقط فرکانسها عوض میشن و قاعدتا باید مدار با چند درصد خطای تایمینگ و فرکانس کار بکنه ولی میکروی مورد نظر ما حداکثر فرکانس کاریش 20 مگاهرتز هست! این کریستالی که شما میفرمایین نزدیک 21 مگاهرتزه و دیگه درست جواب نمیده. بهرحال کریستال 20 رایج تر از این حرفاست. همه جا پیدا میشه!

چهارشنبه 10 دی1393 - 4:19pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 633 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure