نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
alirezaii21 عزیز متاسفانه شما هم به صحبتهای من اصلا دقت نمیکنین و تستهاتون هم زیاد مفید نبوده! بنده چندین بار در طول تاپیک اعلام کردم هر وقت این طرح مناسب کاوش در محیط واقعی بود خودم اعلام میکنم! کما اینکه الانم میگم نسخه بعدی تازه شرایط مناسب برای کاوش رو خواهد داشت! ولی اینکه حتی در حد تست در منزل به بیان یک عدد برد اکتفا بشه که اون هم مطمئنا با دقت خوبی انجام نشده و از نتیجه بنده ضعیف تر بوده ؛ طبیعتا کمک خاصی به پیشبرد پروژه نمیکنه. اگر شما میخواین کاری انجام بدین که در آینده این پروژه بدرد خودتون بخوره باید تستهایی فراتر از چیزی که بنده انجام میدم رو انجام بدین. حالا تا اینجا ایرادی نیست. ولی پس از ارائه نسخه بعدی و طی هفته آینده اگر اوضاع ساختن و تست گرفتن توسط دوستان به این صورت باشه طبیعتا بنده هم دیگه کار رو ادامه نمیدم. چون دیگه انگیزه ای براش وجود نخواهد داشت.
|
چهارشنبه 10 دی1393 - 8:01pm |
|
|
reza.1286
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت اساتید و تشکر از مهندس حمید بابت تلاش و وقتی که میزارن اقا حمید این چیه ساختین همه رو جمع کردین اینجا!! بحثای دیگه خیلی خلوت شده! فکر میکنم اکثر کاربرا رو این مدار تمرکز کردن ولی چرا ساکت؟! لطفا نظر بدین تا دیگران هم استفاده کنن! حیف چنین طرحی!! تو این چن روز چند بار تاپیکو خوندم! فردا هم خدا بخواد میرم تهران برا لوازم به امید موفقیت اقا حمید, این طرح و همه کاربران که تو این مدت خیلی چیزا ازشون یاد گرفتم با تشکر
تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست
|
چهارشنبه 10 دی1393 - 8:26pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
سلام حميد جان ،،نميدونم چرا از دست بچه ها ناراحتی اما يقين دارم که مشکلات باعث شده تا ديگر دوستان نتونن دست بجنبونن و مدارو سريعتر بسازن اما از شواهد خلوت شدن ديگر تايپيکها مشخصه که دوستان درحال خريد قطعات هستن که بسازن اما يا قطعات به دستشون نرسيده يا لنگه ميکرو هستند چراکه اکثرجاها اين ميکرو رو ندارند و واقعا به سختی به دست مياد اما همه دوستان(کاووشگران) نه فروشندگان، به اميد داشتن يک مدارخوب برای کاووش هستند و به طرح شما اميدوارند و البته شما و ما شاگردها مسئول هستيم در قبال پيشبرد و پيشترفتش اما کمی فرصت لازمه مدار هم که چيز خاصی نداره و اين هم لطف شماست که در فايل توضيحات حجت رو تمام کردين ،بنابراين بنده هم با نظر شما موافقم پس همکاری بايد بشه اگه من و امثال من واقعا به دنبال يک مدار خوب هستيم ،بنده هم اول به خاطر نرسيدن ميکرو و دوم به خاطر فوت مادر،مادر خدا بيامرزم لباس عزا به تنمه مشغول مراسمات هستم اما از بيشتر دوستان مشتاق ترم به اين مدار و حتی انداختمش داخل جعبه بدونه هيچ طرح و نقشی و منتظرم تا وقت مناسب برای همکاری اما ديگر دوستان واقعا کم لطف هستند و سکوت رو چاشنی همکاری کردنند در صورتيکه آپ کردن عکس مدار، هم شما (استادحميد) رو ترقيب به تلاش ميکنه و هم ديگر دوستان رو پس دوستان من از شما تقاضا دارم همکاری کنيد ياحق
|
چهارشنبه 10 دی1393 - 9:09pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
دوستان نسخه جدید نرم افزار این طرح به شماره 1.25 به همراه فایل توضیحات جدید منتشر و در پست اول تاپیک قرار گرفت! قابلیتها و تفاوتهای این نسخه نسبت به نسخه قبلی به شرح زیر هست: * اضافه شدن قابلیت بسیار مهم و کلیدی تطبیق با خاک با امکان انتخاب درجه تطبیق با زمین. در عین حال وجود این قابلیت سبب تطبیق صد در صدی دستگاه با تغییر شرایط آب و هوایی هم شده و تحت این شرایط بهیچ وجه بالانس دستگاه به هم نمیخوره و نیاز به بالانسهای دستی پی در پی نخواهد داشت. * اضافه شدن تنظیم بازه انتگرال که نشانگر محدوده دقیق انتگرال گیری سیگنال توسط دستگاه هست و تنظیمی حرفه ای محسوب میشه. این قابلیت در کنار تنظیمات قبلی نقش موثری در حساسیت یا عدم حساسیت این دستگاه به فلزات مختلف یا زمین یا املاح و همینطور نویز داره. * اضافه شدن تنظیم مربوط به انتخاب تون صدای خروجی و همینطور حالت دو صدایی برای سنس فلز که در تشخیص نهایی سنس اهداف کاذب و واقعی هم کمک موثری میکنه. * بهبود عملکرد سیستم دیلی برای پیدا کردن دیلی خودکار لوپهای متنوع و اعلام خطای لوپ در صورت عدم اتصال لوپ یا اتصالی در خروجی لوپ مدار و جلوگیری از آسیب احتمالی به مدار. * هشدار برای کاهش ولتاژ باطری از حداقل قابل قبول. * تصحیح و بهبود موارد جزئی متعدد جهت کارکرد بهتر و دقیق تر مدار.توضیحات مفصل در فایل راهنمای نسخه 1.25 نوشته شده و دوستان خواهشا این فایل رو هم با دقت مورد مطالعه قرار بدن! کسانی که به هر دلیل نمیتونن حتی فایل توضیحات رو بدرستی بخونن و موارد ذکر شده رو رعایت کنن ؛ لطفا وقت خودشون و بنده رو تلف نکنن!
|
چهارشنبه 10 دی1393 - 9:13pm |
|
|
ganbari
کاربر حرفه ای
|
مهندس متشکریم مثل اینکه دوستان نتایج به طور دقیق نمیگن.فکر کنم باید خودم دست بکار شم و منتاژ کنم
|
چهارشنبه 10 دی1393 - 9:23pm |
|
|
reza.1286
کاربر حرفه ای
|
زنده باد
تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست
|
چهارشنبه 10 دی1393 - 9:24pm |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
مهندس عزیز واقعا دست مریزاد من مدارم امادست فقط لنگ میکرو و sb17 مونده البته بیکار هم نمیشینم دارم یه فیبر میزنم که به صورت سوکت روی فیبراصلی سوار شه وlcdو دکمه ها روش قرار بگیره میخوام یه چیزی شبیه به روزین بریزم روی قطعات بعد با چسبی که با کربن مخلوط شده کل مدارو بپوشونم به غیر از میکرو که اونم توی جعبه ی فلزی قرار میگیره . تا شنبه که میکرو برسه مجبورم صبر کنم ولی وقتی برسه قول میدم همه جوره مدارو تست کنم و نتایج رو اعلام کنم
|
چهارشنبه 10 دی1393 - 9:31pm |
|
|
Soheil2014
کاربر حرفه ای
|
درود. با این حساب تفکیک نسبی هم راه افتاد. ممنون مهندس. ای کاش بازه های انتگرال گیری چند گانه براش تعریف کنید و نمودار سنس هرکدام هم جداگانه باشه
ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی
|
چهارشنبه 10 دی1393 - 9:36pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
آقا ابی رفیقاتون از ییلاق نیومدن؟؟!!
|
چهارشنبه 10 دی1393 - 10:56pm |
|
|
quester
کاربر فعال
|
سلام مهندس حمید عزیز ممنون از طرح عالیتون از اونجایی که من تجربه الکترونیک ندارم و طبق پیشنهاد (اگر اشتباه نکنم) گفته شده که اول دوستان و اساتید مدار رو راه اندازی کنن ، فقط دارم تاپیک رو دنبال میکنم. اما دیگه برای اینکه نشون بدم به کار و تلاش شما شخص بنده دارم احترام میزارم تصمیم گرفتم قطعات رو تهیه کنم بدم برام اسمبل کنن. فقط اگه دوستان یه راهنمایی کنین و بگید از کسی که برام مونتاژ میکنه چه فاکتورهایی رو بخوام تست کنه که تو سلامت مدار مهمه ممنون میشم. و ایا برای اپدیت میکرو احتیاج به ورژن اول هست یا نه از شوروع میشه با ورژن دوم شوروع کرد . برای اپدیتهای بعدی باید ورژن قدیمی از روی میکرو پاک بشه ویا اپدیت رو باید بدونه پاک کردن فایل هگزقدیمی اضافه کنم.ممنون وشرمنده از سواد کمم در این زمینه
|
چهارشنبه 10 دی1393 - 11:15pm |
|
|
|