ممنون از لطف همه دوستان.
جناب quester ضمن تشکر از شما بابت لطفی که دارین. باید عرض کنم بله همونطور که اشاره کردم خیلی بهتره ابتدا کسانی این طرح رو بسازن و تست کنن که نه تنها در زمینه ساخت مدارات بویژه فلزیاب تجربه قبلی دارن ؛ بلکه طبیعتا امکان تستهایی بر اساس تجربیات قبلی و مقایسه با سایر طرحهای فلزیاب رو هم داشته باشن تا به این صورت بتونیم خیلی بهتر و سریع تر این طرح رو پیش ببریم. وگرنه اگر قرار باشه مدام درگیر نکات ابتدایی مونتاژ و راه اندازی مدار بشیم متاسفانه طرح مشکل به جلو میره!
در خصوص مونتاژ یک مدار فلزیاب بارها عرض کردم اگر کسی کلا تجربه مونتاژ نداره ؛ شروع کار با یک فلزیاب اصلا شروع خوبی نیست و به احتمال زیاد منجر به نتیجه گیری نامطلوب یا حتی شکست و نا امیدی میشه! لذا بهتره ابتدا چیزهایی مثل کیتهای آماده آموزشی در زمینه الکترونیک که ارزان هم باشن تهیه کنین و مونتاژ یک مدار رو از پایه یاد بگیرین تا کم کم پیشرفت کنین. بهرحال مساله مونتاژ یک کار عملی و فنی هست و تجربه خاص خودش رو هم نیاز داره.
در خصوص مساله آپدیت برنامه میکرو همیشه نسخه نهایی کافی هست و نیاز به نسخه های قبلی نیست. در واقع کل برنامه هر بار اپدیت میشه و گذاشته میشه و با پروگرام کردنش دیگه نرم افزار دستگاه کاملا از ابتدا برنامه ریزی میشه. به همین جهت هم طبیعتا نسخه های قبلی رو از پست اول حذف و با نسخه جدید جایگزین میکنم. اما اگر احیانا در کارایی یک نسخه نسبت به نسخه قبلی شکی داشته باشم که احتمالا در آینده پیش خواهد امد ؛ باید هر چند نسخه آخر رو همزمان داشته باشیم تا احیانا دوستان نظر بدن که مثلا ممکنه نسخه جدیدتر مشکلی نسبت به نسخه قدیمی داشته باشه که در اون صورت باید مساله پیدا و رفع بشه. فعلا چنین شرایطی نیست و مثلا الان میتونم بگم نسخه 1.00 در برابر 1.25 تقریبا حرفی برای گفتن نداره! تغییر شماره نسخه به میزان 25 واحد هم نشانه همین هست!