نویسنده |
پیغام |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
خوب دوستان و استادحمید مدار من هم راه افتاد واقعا جای تشکر ویژه داره مدار رو که روشن میکنم بعد از پیامهای بازرگانی نوشتهerorr coil که البته لوپ رو نصب نکردم ایشالا فردا یه لوپ کوچیک براش درست میکنم و تستها رو روش انجام میدم البته این رو هم اضافه کنم که همه ولتاژ ها دقیقا همونی بود که حمید آقا در فایل پیوستی ذکر کرده بودن فقط خازن تانتالیوم 100 میکرو گیر نیاوردم فعلا مجبورا با همون الکترولیت راش انداختم خازنهای 10 پیکو روهم اس ام دی زدم ایشالا ببینیم چی جواب میده
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
آخرین بار توسط kavoshgar در پنج شنبه 10 دی1393 - 3:21am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.
|
پنج شنبه 10 دی1393 - 3:16am |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
هرچند ديده شده برای از بين بردن مدارات نويز پذير از روش شما استفاده ميکنند به اين شکل که از يک فيبر دو رو استفاده کرده و يک طرف مثل فيبر من امثال من ميشه که پشت فيبره و يک منفی گسترده به جز محل اتصال قطعات برای روی فيبر و با رعايت مواضين اتصالی نکردن يک منفی ديگر براى حذف و از بين بردن نويز اطرف قطعات و خود قطعات استفاده ميشه و طرح جالب و قشنگيه ياحق
|
پنج شنبه 10 دی1393 - 3:19am |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
پستهامون يکی شد کاوشگرجان ،،بله متوجه کار ماهک شدم داداش و توضيح دادم برای بچه ها
|
پنج شنبه 10 دی1393 - 3:21am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
arash99 نوشته است: پستهامون يکی شد کاوشگرجان ،،بله متوجه کار ماهک شدم داداش و توضيح دادم برای بچه ها فدای سرت
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
پنج شنبه 10 دی1393 - 3:22am |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
من کوچيکتم کاووشگرجان ياحق
|
پنج شنبه 10 دی1393 - 3:24am |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: mahmood51 نوشته است: سلام . ضمن تشکر مجدّد و فراوون از حمید آقا وعرض خسته نباشید و خدا قوت خدمت همتون، حمید آقای عزیز ممکنه در2 مورد ذیل راهنمایی بفرمایید؟ : 1- ال سی دی مناسب. در فایل توضیحاتیکه بنده باز میکنم بعضی جاها حروف پسو پیشه و واضح نیست انگاری نوشته 16x2 دارای نور پس زمینه، 16 کاراکتری 2SP آیا همین دقیقاً تأیید میشه؟ اگر چیز بهتری هم موجوده بفرمایید.
2- در مورد کابل شبکه کدام نوعش بهتره؟ معمولی یا دارای شیلد همراه فویل؟ خیلی ممنونم. خیلی ممنون. 1- ال سی دی که دیگه خیلی واضح هست! شما توی بازار بگی ال سی دی 16 در 2 مشخصه چیه و فقط رنگهاش با هم فرق داره که اونم سلیقه خودتون هست که چه رنگی بگیرین. نوشته های فایل هم پس و پیش نیست. در سیستم شما شاید اینجور باشه. 2- من از کابل شبکه اسمی نبردم! اگر برای اتصال لوپ باشه که حتما باید شیلد داشته باشه. اینکه فویل هم داشته باشه بهتره یا نه مطلبی هست که برای کابلهای مختلف فرق میکنه. قطعیتی در کار نیست. همون کابل خاص رو باید تست کنین ببینین خوب جواب میده یا نه. آقا حمیدجون ممنون از بذل توجه و راهنماییهات. منم امروز یه سر میرم جمهوری ببینم میتونم قطعات خوبی گیر بیارم واگر شد سر وقت کارو استارت کنم. بالأخره ما ضعیف-ضعفا هم دل داریم دیگه برادر و دلمون دستگاه خوب میخواد ولی مشکلات و درگیریای کارو زندگی خیلی رو این فعّالیتا ترمز میزنه.
|
پنج شنبه 11 دی1393 - 8:39am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: alirezaii21 عزیز متاسفانه شما هم به صحبتهای من اصلا دقت نمیکنین و تستهاتون هم زیاد مفید نبوده! بنده چندین بار در طول تاپیک اعلام کردم هر وقت این طرح مناسب کاوش در محیط واقعی بود خودم اعلام میکنم! کما اینکه الانم میگم نسخه بعدی تازه شرایط مناسب برای کاوش رو خواهد داشت! ولی اینکه حتی در حد تست در منزل به بیان یک عدد برد اکتفا بشه که اون هم مطمئنا با دقت خوبی انجام نشده و از نتیجه بنده ضعیف تر بوده ؛ طبیعتا کمک خاصی به پیشبرد پروژه نمیکنه. اگر شما میخواین کاری انجام بدین که در آینده این پروژه بدرد خودتون بخوره باید تستهایی فراتر از چیزی که بنده انجام میدم رو انجام بدین. حالا تا اینجا ایرادی نیست. ولی پس از ارائه نسخه بعدی و طی هفته آینده اگر اوضاع ساختن و تست گرفتن توسط دوستان به این صورت باشه طبیعتا بنده هم دیگه کار رو ادامه نمیدم. چون دیگه انگیزه ای براش وجود نخواهد داشت. سلام داداش وقتی که قطعه هنوز دستمون نرسیده با چی بسازیم؟ ماشالله شما بیشتر از ما عجله دارید
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
پنج شنبه 11 دی1393 - 8:48am |
|
|
hamedkk
کاربر حرفه ای
|
مهندس حمید عزیز ! مونتاژ منم تموم شده . ولتاژ ها همگی درسته و حتی مدارو تو جعبه هم گذاشتم . فقط مونده پروگرام میکرو . متاسفانه با برنامه ای که گذاشتین نمیتونم پروگرام کنم . چون پروگرامر STK 500 منو نمیشناسه . با برنامه AVR Studio که همراه خود پروگرامر هست شناسایی میشه و البته این میکرو جزو لیست این برنامه هست . متاسفانه چون تنظیمات اشتباه فیوز بیت در گذشته باعث شده تا حالا چند تا میکرو از دست بدم ، نمیخوام برای این یکی ریسک کنم . خواهش میکنم برای تنظیم فیوز بیت ها در برنامه AVR Studio منو راهنمایی کنین و اگر امکان داشت high fuse و low fuse های مناسب این برنامه رو برام بنویسین . یا هر طوری که ممکنه ، منو برای پروگرام کردن میکرو راهنمایی کنین . ممنونم مهندس جان پروگرام که انجام بشه عکس های مدارو میذارم . سورپرایز کماکان پا برجاست P:
|
پنج شنبه 11 دی1393 - 9:35am |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
hamedkk نوشته است: مهندس حمید عزیز ! مونتاژ منم تموم شده . ولتاژ ها همگی درسته و حتی مدارو تو جعبه هم گذاشتم . فقط مونده پروگرام میکرو . متاسفانه با برنامه ای که گذاشتین نمیتونم پروگرام کنم . چون پروگرامر STK 500 منو نمیشناسه . با برنامه AVR Studio که همراه خود پروگرامر هست شناسایی میشه و البته این میکرو جزو لیست این برنامه هست . متاسفانه چون تنظیمات اشتباه فیوز بیت در گذشته باعث شده تا حالا چند تا میکرو از دست بدم ، نمیخوام برای این یکی ریسک کنم . خواهش میکنم برای تنظیم فیوز بیت ها در برنامه AVR Studio منو راهنمایی کنین و اگر امکان داشت high fuse و low fuse های مناسب این برنامه رو برام بنویسین . یا هر طوری که ممکنه ، منو برای پروگرام کردن میکرو راهنمایی کنین . ممنونم مهندس جان پروگرام که انجام بشه عکس های مدارو میذارم . سورپرایز کماکان پا برجاست P: پس ميشه گفت دليل بيشتر از بين رفتن ميکرو ها برميگرده به تنظيم بد فيوز بيتها ،آخه سر پروگرم ميکروى چنس پنج عدد ميکرو از دستم رفت راشتی يه سوال فنی که تا الان نميدونم چندبار ميشه يک ميکرو مثلا همين اتمگا 328 رو حذف و پروگرم کرد؟؟توی پنج ميکروی چنس بعداز پروگرم و ديدن تصوير قرو قاطی ال سی دی مجبور ميشدم دوباره پروگرم کنم که ارور اينيبل چيپ ميزد تا اينکه بعد از چندبار ميکرو سوزوندن درست شد ،،،يه سوال ديگه آيا ويروسی بودن سيستم ميتونه باعث از بين رفتن ميکرو بشه؟؟
|
پنج شنبه 11 دی1393 - 9:50am |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان از لطف همگي ممنون چنتا دليل داره که اين فيبرو اينطوري زدم ١-جلوگيري از نويز ٢-اينکه بشه جهبه ي فلزي واسه بلوکاي مختلف مدار راحت روش لحيم کرد مث جعبه ي تيونر ٣-قسمتهاي رساناي قطعات رو با چسب بپوشونوم و بعد مايع مخلوط با کربن رو که روي قطعات ميريزم از هر نقطه به شيلد مدار وصل بشه ومقاومت شيلد مدار کمتر بشه و شيلد در بهترين حالت ممکن کار خودشو انجام بده
|
پنج شنبه 11 دی1393 - 9:59am |
|
|
|