نویسنده |
پیغام |
reza2490
کاربر حرفه ای
|
mhak نوشته است: سلام دوستان از لطف همگي ممنون چنتا دليل داره که اين فيبرو اينطوري زدم ١-جلوگيري از نويز ٢-اينکه بشه جهبه ي فلزي واسه بلوکاي مختلف مدار راحت روش لحيم کرد مث جعبه ي تيونر ٣-قسمتهاي رساناي قطعات رو با چسب بپوشونوم و بعد مايع مخلوط با کربن رو که روي قطعات ميريزم از هر نقطه به شيلد مدار وصل بشه ومقاومت شيلد مدار کمتر بشه و شيلد در بهترين حالت ممکن کار خودشو انجام بده چه شود .فیبری که شما زدید خودش یک پروژهاست امیدواریم تستهای که بگیرید هم فراتر از تصور ما باشد
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
پنج شنبه 11 دی1393 - 11:45am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان مهندس حمید بابت فایل هگز جدید ممنونیم. راستی ممکنه در مورد رابطه انواع لوپ با ظرفیت و مقاومتهای مختلف با نحوه تنظیم فرکانس - پالس و ... با مثال توضیح مختصر بدین؟ یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
پنج شنبه 11 دی1393 - 12:58pm |
|
|
ali222
کاربر حرفه ای
|
دوستان سعی کنید قطعات رو از برد دستگاههای اوراقی باز کنید چون فرسوده ترین قطعات روی بردهای کهنه خیلی خیلی بهتر از قطعات نو امروزی کار میکنند !! خصوصا خازنها و ترانزیستورها اصلا گول ظاهر فرسوده بودنشون نخورید چون خیلی بهتر از قطعات نو امروزی کار میکنند !! واقعا خجالت اور است وقتی میبینم قطعات نو امروزی به راحتی جذب اهنربا میشوند! چرا ؟چون بدلیل گران بودن الیاژهای مانند مس پایه های قطعات رو از الیاژ اهن با روکش قلع استفاده میکنند . خازنهای با مارک HITANO نارنجی رنگ هستند به جرات میگم خازن مورد استفاده در دستگاههای جنگ جهانی دوم بهتر از این خازن با مارک HITANO کار میکنه هنوز به سال نکشیده شوره کرده و روغن ازش خارج شده!! این مقاومتهای که گول ظاهر 5 رنگ بودنشون میخورد و بعنوان 1% به شما قالب میکنند کدومشون یک درصد خطا دارند؟
|
پنج شنبه 11 دی1393 - 1:05pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
hamedkk نوشته است: مهندس حمید عزیز ! مونتاژ منم تموم شده . ولتاژ ها همگی درسته و حتی مدارو تو جعبه هم گذاشتم . فقط مونده پروگرام میکرو . متاسفانه با برنامه ای که گذاشتین نمیتونم پروگرام کنم . چون پروگرامر STK 500 منو نمیشناسه . با برنامه AVR Studio که همراه خود پروگرامر هست شناسایی میشه و البته این میکرو جزو لیست این برنامه هست . متاسفانه چون تنظیمات اشتباه فیوز بیت در گذشته باعث شده تا حالا چند تا میکرو از دست بدم ، نمیخوام برای این یکی ریسک کنم . خواهش میکنم برای تنظیم فیوز بیت ها در برنامه AVR Studio منو راهنمایی کنین و اگر امکان داشت high fuse و low fuse های مناسب این برنامه رو برام بنویسین . یا هر طوری که ممکنه ، منو برای پروگرام کردن میکرو راهنمایی کنین . ممنونم مهندس جان پروگرام که انجام بشه عکس های مدارو میذارم . سورپرایز کماکان پا برجاست P: خسته نباشین. در AVR Studio 4 چک کردم تفاوتی در قسمت فیوز بیت وجود نداره. در واقع این فیوز بیتهای Low , High , Extended کاملا تنظیم استانداردی هستن و ربطی به نوع برنامه شما ندارن! در این برنامه هم در قسمت Fuses این 3 قسمت رو ملاحظه میکنین و باید عین توضیحی که در فایل هگز وجود داره مقادیر رو وارد کنین. فقط دقت کنین با هم جابجا نشه! این 3 مقدار رو وقتی وارد کردین اون چک باکسهای بالایی هم خودبخود تنظیم میشن و دیگه نباید بهشون دست بزنین.
|
پنج شنبه 11 دی1393 - 2:02pm |
|
|
talar
کاربر حرفه ای
|
اقا حمیذ می شه از رگلاتور های قابل تنظیم استفاده کرد .تا ولتاز های 5 و 12 ولت دقیق در بیاد.
|
پنج شنبه 11 دی1393 - 2:17pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
bina نوشته است: سلام دوستان مهندس حمید بابت فایل هگز جدید ممنونیم. راستی ممکنه در مورد رابطه انواع لوپ با ظرفیت و مقاومتهای مختلف با نحوه تنظیم فرکانس - پالس و ... با مثال توضیح مختصر بدین؟ یاحق خواهش میکنم. مختصر که چه عرض کنم لوپ خودش دنیایی داره! عرض کردم این مدار تقریبا با هر لوپی کار میکنه. ظرفیت بین 300 تا 500 میکرو در فلزیاب پالسی اصولا بهتر جواب میده. حالا دوستان میتونن خودشون هم تست کنن. این طرح بصورت انعطاف پذیر طراحی شده که شما بتونین بصورت یک کار تحقیقاتی هر چه که دلتون خواست رو در زمینه پالسی ها بررسی کنین! لذا اگر قرار باشه بنده تعیین کنم لوپ دقیقا چه ظرفیت و مقاومتی داشته باشه دیگه طرح از حالت خودش خارج میشه. فرکانس بنظر من ارتباط زیادی با مشخصات لوپ نداره. ولی با بالا رفتن ظرفیت معمولا لازم هست پهنای پالس بیشتر بشه. لوپهای بزرگتر هم پهنای پالس بیشتر نیاز دارن. بخصوص که برای اهداف بزرگتر قراره استفاده بشن! دیلی هم که اتومات هست و دیگه خیالتون راحته که خودش پیدا میکنه! اما باز هم بسته به هدف هر چقدر اهداف بزرگتری مد نظر شما باشه میتونین دیلی رو بصورت دستی کمی بالاتر بذارین. در واقع نیمی از تنظیمات به جای اینکه به لوپ بستگی داشته باشن ؛ به جنس و سایز فلز مورد نظر شما بستگی دارن. هر چند سنس معمولا تحت همه این شرایط انجام میشه ولی بحث سر سنس بهتر یا با قدرت بیشتر یا توام با حذف عوامل مزاحم هست. این مسائل رو دیگه به عهده شما میذارم. بنده نمیتونم با یک دست چند هندوانه بردارم! پس باید خودتون از طریق همین سرنخ هایی که عرض میکنم برای این طرح خاص تنظیمات مناسب کار خودتون رو پیدا کنین.
|
پنج شنبه 11 دی1393 - 2:19pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
talar نوشته است: اقا حمیذ می شه از رگلاتور های قابل تنظیم استفاده کرد .تا ولتاز های 5 و 12 ولت دقیق در بیاد. اگر لازم بود این کار رو میکردم! بهتره که شما هم از این کارها نکنین چون زحمت بیخودیه و تاثیر مثبتی نداره. از این گذشته ما تقریبا هیچ رگولاتور دقیقی نداریم. همه چیزهایی که در بازار میبینین باز هم بعد از تنظیم ولتاژ دارای تولرانس خطا به مرور زمان و تحت تاثیر عوامل محیطی هستن. همین رگولاتورهای معمولی بهتر جواب میده. مگر اینکه مدارات پیشرفته ای بخواد استفاده بشه که برای کار ما هم لازم نیست. در واقع با وجود قسمت تطبیق دیگه اصلا این مسائل مهم نیست!
|
پنج شنبه 11 دی1393 - 2:23pm |
|
|
talar
کاربر حرفه ای
|
اقا حمید خودتون قطعات رو از کجا خرید کردید .ما هم همون جا بخریم..تو بازار قطعات تقلبی زیاده. ما هم قطعه شناس نیستیم.
|
پنج شنبه 11 دی1393 - 2:25pm |
|
|
amiri11
کاربر حرفه ای
|
با سلام و عرض خسته نباشید : مهندس برنامه eXtreme Burner - AVR را گذاشته بودین روی ویندوز سون نصب نمیشه فکر کنم برای ویندوزXP باشد . یک ورژن دیگه پیدا کردم روی ویندوز 7 هم نصب میشه و با همان دوفایل کرکی هم شما گذاشته اید کرک میشه . لطفا ببینیدش ایا قابل استفاده است ؟ مشکلی درست نمی کنه ؟ چون من فقط یه دونه میکرو دارم . در ضمن ایران میکرو و چهره الکترونیک را زیر و رو بکنی مقاومت یک درصد 1.5K و 22k و یک مگا اصلا ندارن. تنها راهش استفاده از 5 درصد یا با سری و موازی کردن این سه مقدار را بدست بیاری . همه قطعات یک جا وجود نداره و مجبوری دو جا سفارش بدی و دوتا کرایه مشت 25 هزارتومنی مفت پرداخت کنی
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
آخرین بار توسط amiri11 در پنج شنبه 11 دی1393 - 2:33pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
پنج شنبه 11 دی1393 - 2:26pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان با اجازه مهندس حمید ، amiri630 جان شما ببین اگه نرم افزار توی سون باز میشه و پروگرامر هم شناسایی میشه دیگه کاری نداره شما میکرو رو بذار روی پروگرامر و کارایی که مهندس توی فایل توضیحات دادن مو به مو انجام بده و مشکلت حله. موفق باشی یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
پنج شنبه 11 دی1393 - 2:32pm |
|
|
|