نویسنده |
پیغام |
mhak
کاربر حرفه ای
|
سنه دژ نوشته است: یه نفر رنج کامل مقاومتهای 1% از ایران میکرو گرفته بود ، هر چی مقاومت پر مصرفه بصورت تکی فرخته بودن بقیه رو جمع کرده بودن ( بعنوان رنج کامل ) براش فرستادن . نمیدونم واسه بقیه دوستان هم اینطوریه یا نه ؟ دوست عزيز من گرفتم تقريبا هرچي ميخواستم توش بود
|
پنج شنبه 11 دی1393 - 7:41pm |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
سلام استاد حميد عزيز خسته نباشيد استاد تو مدار بجاي خازنهاي عدسي 100 نانو عدسي معمولي از 100نانو مولتي لاير استفاده كردم به نظر شما موردي نداره ؟ در ضمن ترانزيستور bc337 رو يادم رفته بود سفارش بدم :بجاش از c547b استفاده كردم مشكلي كه نداره؟ ممنون استاد
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
پنج شنبه 11 دی1393 - 7:59pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
انگار کسی جواب من رو نداد
|
پنج شنبه 11 دی1393 - 8:22pm |
|
|
hamedkk
کاربر حرفه ای
|
متاسفانه من بازم تو تنظیمات فیوزبیت ها دچار مشکل شدم و میکرو از دست رفت. با وجودی که کد تنظیمات رو درست وارد کردم اما مثل اینکه reset disable میکرو فعال شده و دیگه قابل شناسایی نیست. باید صبر کنم تاشنبه که سفارش بدم برام بیارن. حالم گرفته اساسی
|
پنج شنبه 11 دی1393 - 8:22pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
arash99 نوشته است: سلام دوستان ميکرو به دستم رسيد اما به روش صحيح پروگرم شد و ولثاژ 18ولت فول شارژ به مدار دادم و ولتاژ گيری ها دقيق دقيق و وقتی که ميکرو و آمپ امپ رو ميزارم ولی خبری از روشن شدن مدار نيست هم اتصالی با ذره بين چک شده هم مدار با منتاژ خوب پياده شده سوال اينجاست که چه کنم ؟؟؟؟کجا رو چک کنم و از کانيکه مدارشون کار ميکنه از پايه abc ترانزيستور ولتاژ بگيرن و اعلام کنن و بگن چکار کنم وقتی ال سی دی هیچ واکنشی نشون نده ؛ ایراد یا از خود ال سی دی و اتصالاتش هست و یا از میکرو و کریستال. چون نور ال سی دی سیستمش جداست و فقط به پایه 15 و 16 ال سی دی بستگی داره ؛ اگر نور صفحه بطور خودکار روشن نشه دیگه باید گفت مشکل از میکرو و یا کریستال هست.
|
پنج شنبه 11 دی1393 - 8:29pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
archilO نوشته است: سلام استاد حميد عزيز خسته نباشيد استاد تو مدار بجاي خازنهاي عدسي 100 نانو عدسي معمولي از 100نانو مولتي لاير استفاده كردم به نظر شما موردي نداره ؟ در ضمن ترانزيستور bc337 رو يادم رفته بود سفارش بدم :بجاش از c547b استفاده كردم مشكلي كه نداره؟ ممنون استاد خواهش میکنم. حالا خوبه رایج ترین قطعات ممکن در بازار رو بنده استفاده کردم! واقعا نمیدونم دوستان چرا اینجوری میکنن؟ شما با این وضعیت چطور تی ال 12000 و چنس و غیره رو ساختین؟ حالا یکی در میون مشکل به مقاومت و خازن و این چیزا هم رسیده! بهرحال در خصوص 100 نانوها توضیح دادم. مشکلی نیست مولتی لایر هم میشه گذاشت! اون ترانزیستور هم میتونین عوض کنین. فقط کمی قدرتش فرق میکنه که برای صدا استفاده شده. نام پایه ها هم روی فیبر قید کردم که اگر چیز دیگه جای شماره اصلی گذاشتین متوجه ترتیب پایه هاش باشین. بهرحال شماره اصلی خودش از معروفترین شماره هاست!
|
پنج شنبه 11 دی1393 - 8:33pm |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
سلام خداقوت ،بالاخره وقت یار شد تا طی فرصتی دیشب ،مدار مهندس عزیز رو مونتاژ کنم.دو تا فیبر از نوع ضخیم روسی زدم و یکیشو با قطعات مرغوب نصب کردم...وفعلا نتونستم تست کنم .چون آیسی و ترانزیستور و تانتال ومقاومت دمپینگ رو نداشتم و باید تهیه کنم...
|
پنج شنبه 11 دی1393 - 8:39pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
hamedkk نوشته است: متاسفانه من بازم تو تنظیمات فیوزبیت ها دچار مشکل شدم و میکرو از دست رفت. با وجودی که کد تنظیمات رو درست وارد کردم اما مثل اینکه reset disable میکرو فعال شده و دیگه قابل شناسایی نیست. باید صبر کنم تاشنبه که سفارش بدم برام بیارن. حالم گرفته اساسی من نمیدونم این مدار طلسم شده یا شما همگی طلسم شدین! خوبه دوستان علوم غریبه در این زمینه همکاری کنن! حامد عزیز شما قطعا خودتون مرتکب اشتباهی شدین! اون 3 قسمت Low , High , Extended همه تنظیمات فیوز بیتی هستن که میتونن انجام بشن. پس اگر درست وارد کرده باشین امکان نداره مشکلی پیش بیاد. درسته که Reset Disable مهمترین تنظیم فیوز بیتی هست که بسادگی میکرو رو از کار میندازه و دیگه فقط با پروگرامر های خاصی میشه مجدد فعالش کرد. این پروگرامرها از ولتاژ 12 ولت استفاده میکنن و پایه ریست رو مجددا فعال میکنن. مدارات خاصی هم برای این کار وجود داره که به مدار تصحیح فیوز بیت معروفه و در وبلاگ جناب بهنام هم یادم هست نمونه ایش موجود بود. ولی بهرحال غیر فعال شدن ریست خودش جزو همون فیوز بیتهایی هست که ما عنوان کردیم! بطور مثال تنظیم غیر فعال کردن پایه ریست جزو تنظیم فیوز High محسوب میشه. اگر ما گفتیم این تنظیم باید مثلا D9 باشه ؛ برای غیر غعال کردن پایه ریست و قفل شدن میکرو شما باید بجاش 59 رو وارد کرده باشین! خب بین D , 5 فکر کنم اختلاف نوشتاری در حدی هست که اشتباه نشه! پس یا خودتون واقعا این اشتباه رو کردین یا اتفاق دیگری افتاده. بهرحال من توضیحات لازم رو عرض کردم. دیگه واقعا نمیتونم برای هر پروگرامر یا برنامه خاصی آموزش جداگانه بذارم! واقعیت اینه اگر با یک برنامه ساده در محیط ویندوز کار کرده باشین ؛ همه این برنامه های پروگرام کاملا شبیه هم هستن و تنظیماتشون هم مثل هم هست.
|
پنج شنبه 11 دی1393 - 8:45pm |
|
|
hamedkk
کاربر حرفه ای
|
مهندس جان اتفاقی که افتاد این بود که وقتی من کد فیوزبیت هارو تو AVR Studio وارد میکردم بعد از نوشتن اونا درسته که تیک مقابل گزینه ها تغییر میکنه اما مثلا وقتی مینویسم FC و بعد اینتر میزنم تبدیل به 0x00 میشه . البته این اتفاق برای هر سه فیوزبیت low ,high و extended افتاد. منم پروگرام رو انجام دادم و این بلا سر میکرو اومد. خیلی ضد حال بود. باید تا شنبه صبر کنم
|
پنج شنبه 11 دی1393 - 9:29pm |
|
|
reza.1286
کاربر حرفه ای
|
سلام و خسته نباشید به همه دوستان امروز رفتم همه قطعات رو طبق سفارش اقا حمید گرفتم از هر کدوم چهار پنج سری البته میکرو 2 تا گرفتم پایا عباسیان امجد, همه چی پیدا میشه! پایا خیلی معطل میکنن ادمو! 357 رو از چند نفر گرفتم از 3 تا 7 تومن!!!! در مورد مقامت هم که دوستان مشکل داشتن عرض کنم که تو زیرزمین عباسیان ته پاساز شهاب الکترونیک کارش فقط مقاومت هستش هر مدل و رنجی که بخواینم داره حتی گفته با پستم ارسال میکنه.... انشالا فردا دس به کار میشم اساتید لطف کنن نتیجه تستارو بیان کنن با تشکر
تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست
|
پنج شنبه 11 دی1393 - 9:32pm |
|
|
|