انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 3:19pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 49 , 50 , 51 , 52 , 53 , 54 , 55 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
reza2490 نوشته است:
reza68 نوشته است:
سلام
بالاخره میکرو هم گرفتم ساخت تایوان 14هزار!!
357هم شد 4500!
یکی از دوستان هم در حال خرید بود که حتی بهش گفتم لیست قطعاتت شبیه لیست منه ولی انگار هیچ اشتیاقی واسه آشنایی و همکاری نداشت!!!

اقا رضا یک عکس از این میکرو14تومنی بگیر ببینیم فرقش چیه

ببخشید دیگه کیفیتش بهتر از این نمیشد

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 11 دی1393 - 11:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تشکر اقارضا چیزی که معلوم نیست فقط مراغب باش خرابش نکنی پول دو ایسیه

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

پنج شنبه 11 دی1393 - 11:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاد سلام مجدد
شرمنده سوالم غير فني بود ببخشيد برا احتياط پرسيدم استاد قصد جسارت نداشتم چون مشخصات هر دو رو من ديدم شبيه هم بود ولي باز مزاحم شما شدم كه جانب احتياط رو رعايت كرده باشم اخه رو اين مدار خيلي ريز شدم
باز هم از حضور شما استاد شرمنده روم سيا""""""""" :ymblushing: @};- @};- @};- :ymblushing:

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

پنج شنبه 11 دی1393 - 11:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
reza2490 نوشته است:
تشکر اقارضا چیزی که معلوم نیست فقط مراغب باش خرابش نکنی پول دو ایسیه

فدات رضا جان
والا زیرش خیلی ریز نوشته تایوان
فروشنده هم میگفت اصله . دیگه پناه بر خدا
دوستان قزوینی من سفارش داده بودم مهران کیت آورده میتونید برید تهیه کنید
یا حق

پنج شنبه 11 دی1393 - 11:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamedkk نوشته است:
مهندس جان اتفاقی که افتاد این بود که وقتی من کد فیوزبیت هارو تو AVR Studio وارد میکردم بعد از نوشتن اونا درسته که تیک مقابل گزینه ها تغییر میکنه اما مثلا وقتی مینویسم FC و بعد اینتر میزنم تبدیل به 0x00 میشه . البته این اتفاق برای هر سه فیوزبیت low ,high و extended افتاد. منم پروگرام رو انجام دادم و این بلا سر میکرو اومد.
خیلی ضد حال بود. باید تا شنبه صبر کنم :(

ای وای ~X( پروگرامر من هم STK500 هست اگر اینطوره بعد از میکرو حامد فرشته مرگ سراغ میکرو من هم خواهد اومد 11000 هزار پول دادم باهاش نمیخام از دستش بدم !!!!!! :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((
مهندس کمکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک

جمعه 11 دی1393 - 12:26am
مدیر کل
مدیر کل

واقعا چه داستانی داریم با شما! :D
خب بفرمایین چه برنامه ای رو میتونین استفاده کنین که ATmega328 رو داشته باشه و پروگرامر شما رو هم بشناسه تا بنده خودم تست کنم! در صورتیکه پروگرامر من هم با اون برنامه مشکلی نداشته باشه میتونم میکروی خودم رو تست کنم تا احیانا شما گرفتار نشین! :D
ولی در مورد ProgIsp این رو اشاره کنم که یکی در میون درست پروگرام نمیکنه! حالا علتش چیه دقیقا نمیدونم.
دوستان بد نبود پروگرامری که بنده پیشنهاد دادم از نوع Multi AVR ساخت ECA ایران که در سایتش موجود هست تهیه میکردین. خیلی خوب و راحت جواب میده. اینجوری قرار باشه هی میکرو خراب کنین خب پول 3 تا میکرو رو بدین یک پروگرامر اون مدلی بگیرین که خیالتون هم راحت باشه. وگرنه بنده نمیتونم انواع پروگرامر موجود در بازار رو خودم تست کنم و برای هر کدومش یک روش پروگرام ارائه بدم!

جمعه 11 دی1393 - 12:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس از شانس بد Multi AVR گیر نمیاد چند جا زنگ زدم نداشتن !! این شرکت نواوران الکترونیک این اشغال STK500 مدل NSU112 داده بیرون !! تمام امت حزب الله باهاش مشکل دارن اگر سری به سایت پشتیبانی
http://www.ne-ir.com/forum/index.php?board=29.0 بزنید فاجعه به بار اورده باید کل محصولات این اشغال دونی تحریم بشههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه حمید جان سری به این سایت ناپشیبان STK500 بزن ببین چیزی دستگیرت میشه یا نه ثواب داره ^:)^ ^:)^ ^:)^ :YMPRAY: :YMPRAY: :YMPRAY: :YMPRAY: :YMPRAY:

جمعه 11 دی1393 - 12:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خوب دوستان و استاد حمید بزرگوار مدار من کاملا را افتاد و همه چیز به خوبی داره کار میکنه
تستهایی رو انجام دادم که خواستم شما رو هم در جریان اون قرار بدم
یه دونه لوپ 30 سانتی داشتم که اهمش 3.8 هست و ظرفیتش هم 588 میکرو هانری تمام تستها فعلا برای آزمایش با این لوپ انجام شده
وضعیت دستگاه با همون استارت اولیه در این وضعیتها قرار داشت
پهنای پالس 155
فرکانس 201
دیلی در حالت اوتو که عدد 22 رو نشون میداد
Sensitivity هم روی 20 تنظیم بود که به خاطر سر و صدای دستگاه در محیط خونه مجبورشدم اونو تا 15 کم کنم
ولتاژ باطری هم 17.3 بود در این شرایط یک انگشتر نقره 8 گرمی در فاصله 34 سانتی و یک سکه 500 تومنی در فاصله 30 سانتی و یک النگوی به پهنای 3 سانت و باوزن 21 گرم در فاصله 60 سانتی کاملا سنس کردم
البته این رو هم اضافه کنم که یه سینی 60 رو با همون لوپ فعلا تو فاصله 1.30 داره سنس میکنه ایشالا فردا با لوپ 60هم میخام یه تستهایی بگیرم نتایجش رو براتون قرار میدم

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

جمعه 11 دی1393 - 2:01am
مدیر کل
مدیر کل

علی جان پروگرامر STK500 استاندارد مشکلی با میکروی 328 نداره. حالا اینکه پروگرامری که اینها ساختن مورد داره دیگه داستانش چیز دیگست! عرض کردم واقعا نمیتونم برای همه پروگرامرهای موجود در بازار نسخه بپیچم. فقط بحث فیوز بیت مهم بوده که فکر کنم توضیح کافی دادم.
پروگرامر مولتی ای وی آر رو خود سایت ECA.ir هم میفروشه که شانس ما قسمت فروشگاهش موقتا تعطیل شده! حالا تا دیروز فعال بود اینم قسمت دیگری از طلسم این طرح هست! =(( =))

جمعه 11 دی1393 - 3:11am
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشی کاوشگر عزیز.
البته مشخصات لوپ شما بخصوص در مورد مقاومتش دیگه زیاد بالاست و برای قدرت کافی نیاز به افزایش پهنای پالس دارین. بهرحال نتیجه شما ضعیف بوده! با لوپ 30 سانتی سکه 500 تومنی رو برای من براحتی در 40 سانت سنس میکنه! فکر میکنم یک مقدار باید روی تنظیمات و لوپ خودتون بیشتر کار کنین.

جمعه 11 دی1393 - 3:14am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 49 , 50 , 51 , 52 , 53 , 54 , 55 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 546 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure