انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 12:49pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 50 , 51 , 52 , 53 , 54 , 55 , 56 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام اینم عکس از مونتاژ تا این مرحله...

جمعه 12 دی1393 - 5:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

عکس فیبر،البته از دیشبه با این سرعت اینترنت موفق نشدم...

جمعه 12 دی1393 - 6:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
پیر دانا خوب درست کردی فقط قبل اسید کاری محلهای بعدا بایدسوراخ بشه رو با یک شیئ نوک تیز مثل سوزن خالی کنید تا بعدا سوراخکاری راحتر و تمیزتر دربیاد

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

جمعه 12 دی1393 - 9:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
سلام صبح همگی بخیر
مهندس حمید عزیز میتونم ازتون خواهش کنم که شما هم مدار و جعبه ای که درست کردین رو آپ کنید تا بتونیم یه الگو از طرح جعبه تون داشته باشیم.
یا حق

جمعه 12 دی1393 - 10:09am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

kavoshgar نوشته است:
خوب دوستان و استاد حمید بزرگوار مدار من کاملا را افتاد و همه چیز به خوبی داره کار میکنه
تستهایی رو انجام دادم که خواستم شما رو هم در جریان اون قرار بدم
یه دونه لوپ 30 سانتی داشتم که اهمش 3.8 هست و ظرفیتش هم 588 میکرو هانری تمام تستها فعلا برای آزمایش با این لوپ انجام شده
وضعیت دستگاه با همون استارت اولیه در این وضعیتها قرار داشت
پهنای پالس 155
فرکانس 201
دیلی در حالت اوتو که عدد 22 رو نشون میداد
Sensitivity هم روی 20 تنظیم بود که به خاطر سر و صدای دستگاه در محیط خونه مجبورشدم اونو تا 15 کم کنم
ولتاژ باطری هم 17.3 بود در این شرایط یک انگشتر نقره 8 گرمی در فاصله 34 سانتی و یک سکه 500 تومنی در فاصله 30 سانتی و یک النگوی به پهنای 3 سانت و باوزن 21 گرم در فاصله 60 سانتی کاملا سنس کردم
البته این رو هم اضافه کنم که یه سینی 60 رو با همون لوپ فعلا تو فاصله 1.30 داره سنس میکنه ایشالا فردا با لوپ 60هم میخام یه تستهایی بگیرم نتایجش رو براتون قرار میدم

گاوشگر عزیز دستت درد نکنه
همه جوره تست بگیر وبا حرکت لوپ ببین ثبات دستگاه به هم می خوره یانه
هر ایرادی داشت بیان کن تا مهندس حمید در ورژن های بعد اونو رفع کنند
ما روی شما حساب باز کردیم

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

جمعه 12 دی1393 - 10:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام به همه دوستان عزیز
همین تور که میدونید خیلی از عزیزان از شروع تایپک تاحالا گفتن که دارن مدارو درست میکنن وخیلیا به اخر کار که رسیدن زمان پروگرام کردن میکرو به مشکل بر خوردن خیلیاهم این مشکلو بیان نکردن وناپدید شدن....
فکر کنم یک مدل از این ای سی یا ایراد داره یا با یکی از این پروگرامها سازگار نیست؟
خوب برای اینکه این مسئله مو شکافی بشه عزیزانی که ای سی شون به هر دلیلی خراب شده یا بالا نیامده یک عکس با کیفیت از نوشته های روی ای سی یا تایپ دقیق پسوند روی ای سی بزارن
وبگن از کجا خرید کردن وهمینتون با چه پروگرامری اونو پروگرام کردن
وهمچنین اونای هم که راه افتاد دستگاهشون مشخصاتو بگن
این برای اینه که کسی دیگه هزینه بی خود صرف ای سی یا پرگرامری که با این هم خانی نداره نکنه ومسئله حل بشه
تشکر از همه دوستان عزیز

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

جمعه 12 دی1393 - 10:49am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستانی که تو پروگرم کردن با AVR Studio 4 مشکل دارن باید خدمتشون عرض کنم که باید فیوز بیتها رو مطابق شکل زیر انجام بدن
موفق باشید

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

جمعه 12 دی1393 - 11:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kavoshgar نوشته است:
دوستانی که تو پروگرم کردن با AVR Studio 4 مشکل دارن باید خدمتشون عرض کنم که باید فیوز بیتها رو مطابق شکل زیر انجام بدن
موفق باشید

ممنون kavoshgar جان
از قرار معلوم پروگرام کردن نکات ریزی داره از جمله اینکه شرایط برای میکروی که باور اول پروگرام میشه با میکرویی که قبلا یکبار پروگرام شده فرق میکنه !! برای بار اول از کریستال داخلی همون 1MHZ پروگرام بشه ! برای دفعات بعد برای سرعت بالا از کریستال خارجی استفاده بشه !
2- تنظیم فیوز بیتها در هر نرم افزاری با نرم افزار دیگر متفاوته
شما مطمئن هستید از این تنظیم فیوز بیت؟

جمعه 12 دی1393 - 1:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kavoshgar نوشته است:
موفق باشید

کاوشگر جان واقعا ممنون از لطفت. خیلی عالی شد که یه تصویر گذاشتی. من اشتباهم رو متوجه شدم ;)

جمعه 12 دی1393 - 3:33pm
مدیر سایت
مدیر سایت

دوستاني كه در پروگرم كردن ميكرو مشكل دارن ميتونن به دوستاني كه قابل اعتماد هستند اجازه ارتباط از طريق نرم افزار اسكايپ داده تا بتونن دوستان از راه دور براي شما ميكرو رو پراگرم كنن ، فكر خوبيه كه دوستان ميتونن براي آپديت مكرر به هم كمك كنن

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

جمعه 12 دی1393 - 3:39pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 50 , 51 , 52 , 53 , 54 , 55 , 56 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 625 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure