انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 5:20pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 55 , 56 , 57 , 58 , 59 , 60 , 61 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
سلام دوستان
از مهندس حمید عزیز تشکر میکنم که واقعا بدون هیچ چشم داشتی داره برای موفقیت ما تلاش میکنه ...
دوستان ما که الکترونیک بلد نیستم منتظریم تا شما طرح عالی مهندس حمید رو کامل کنید ان شاءالله تو کارتون موفق باشید مهندس جان باید یک فکری هم به حال ما بکنید در آینده تا ما هم بتونیم از طرح عالی شما استفاده کنیم یک پیش نهاد هم دارم چون طرح شما خیلی شبیه لورنزه اگه بتونید تفکیک هم براش بزاری دیگه لورنز حرفی برای گفتن نداره دوست دارم تفکیکش هم مثل لورنز عددی باشه خیلی ممنون از زحماتی که می کشید.

(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}

جمعه 12 دی1393 - 10:23pm
مدیر کل
مدیر کل

kavoshgar نوشته است:
استاد خیلی خوشحال شدم که تستها از نظر شما تایید شده هست ولی اگه بارون اجازه میداد میخاستم تستهای بیشتری بگیرم که متاسفانه نشد استاد الان اون اصلاحات که گفتین انجام دادین یعنی یه ورژن دیگه از برنامه شد ایشالا اون رو کی میتونیم دریافت کنیم چون فردا یا پس فردا میخام برم برا تست اگه قراره اصلاحیه ای انجام بدین ممنون میشم اون رو در اختیارم بزارین تا تستها رو با اون ورژن انجام بدم @};-

خواهش میکنم.
نه متاسفانه با این سرعت بعیده بتونم درست اصلاحش کنم. چون خودمم باید تست کنم و مطمئن بشم که بهتر شده یا نه! کار کردن روی جزئیات دقیق هم اکثر اوقات واقعا وقتگیر تر از پیاده سازی اولیه کلیات هست! ولی در اولین فرصتی که به نتیجه برسم در انجمن خواهم گذاشت. بهرحال تاثیر انچنان نیست که شرایط کلا عوض بشه. بنظر من اگر شما روی تنظیمات دقیق کار کنین خیلی بیشتر مهم هست و از همه نظر تاثیر داره.
در ضمن شما مثلا فرکانس رو روی 200 گذاشتی! بنظر من فرکانس 200 تداخلش با نویز 50 هرتز برق شهر قابل ملاحظه هست. اما با 201 هرتز خیلی بهتر جواب میده! امکان تغییر فرکانس تا همین حد جزئی که خاص این طرح هست بسیار در کارکرد نهایی تاثیر داره و شما باید این رو جدی بگیرین.

جمعه 12 دی1393 - 10:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

arash99 نوشته است:
reza2490 نوشته است:
اقای کاوشگر اگه امکان داره یک فیلم خوب وکم حجم بگیر ببینیم چطور کار می کنه تشکر

قصدم جسارت نيست اما آقا رضا چندبار خواستم بهت بگم اما گفتم بيخيال ولی گفتن بهتره ،،،شما به جای اين همه تلنگر و درخواست پى در پی خودت يکی بساز هم صاحب دستگاه شو هم پا به پاى بقيه براى پيشبرد اهداف يه دستی به زحمت بزن جای دوری نميره والله من هرچی نگاه ميکنم پست هات يا درخواسته يا تمسخر اين رسمش نيست عمو

خوب عمو شما چرا ناراحت می شی ~X( من توپستهای قبلی گفتم که پول ساخت مدارو ندارم اگه داشتم اولین نفری بودم که مدارو می ساختم باید از یکی یک پول دستی بگیرم واین کارو انجام بدم
من هدفم اینه که این پروژه به سر عت پیش بره تا تمام ایرادات دستگاه برطرف بشه
میدونم به خاطر مسئله قبلی هنوزم از دست من ناراحتی ولی مسئله هارو باهم قاتی نکن

من کسیو به تمسخر نگرفتم ..مهندس حمید اگه این توره لطفا به من تذکر بدید
باشه اگه شما نارحت می شید من دیگه اینجا پست نمی زنم.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-H

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

جمعه 12 دی1393 - 10:51pm
کاربر فعال
کاربر فعال

asadof نوشته است:
elektor نوشته است:
اول باید بگم که خوشحال شدم این دوست ما اقا حمید این حرکت رو انجام داد .دوم میخواستم در مورد شارژذ نکاتی رو بگم و اون اینکه شما نمیتونید صرفا یه ولتاژی رو بگیرید و اونو به باطری لیتیوم تزریق کنید و بعد هر وقت دیدید مقدار ولتاژ باطری همونی شد که رو باطری نوشته یا مجموع ولتاژ باطری سری شما شد جریان شارژ رو قطع کنید.مطمئن باشید که اینطوری باطری شما شارژ نمیشه که هیچ بلکه بعد از چندبار مصرف خراب میشه.در این نوع یاطریها حتما باید از بالانسر استفاده بشه.ضمن اینکه صرف اینکه ولتاژ باطری در هنگام شارژ به ولتاژ نامی رسیده دلیل بر شارز شدن نیست بلکه باید جریان مورد نظر هم به مقدار نامی برسه.من خودم واسه دستگاه خودم از 5 تا باطری 3.7لیتیوم استفاده کردم اما واسه شارژش دچار مشکل شده بودم حتی تصمیم گرفته بودم که ولتاژ مدار رو تغیر بدم به 12 ولت. که اتفاقی تو یه سایت یه شماتیک دیدم که شارژر باطری لیتیم بود که واسه سه تا باطری امپر پایین بود. حالا من اومدم اونو تغییر دادم واسه 5 تا باطری.خوشبختانه عالی کار میکنه.تو این چند وقت که دستگاه رو تست میکنم تقریبا طبق استاندارد باطری، ولتاژ پایین میاد.وقتی هم شارز میکنم عالی شارژ میشه .واسه تنطیمش هم خروجیها رو در حالت بدون وصل به باطری روی 3.7 تنطیم کنید و جریان رو از تقسیم ولتاژ بر r1 بدست بیارید(باطری من 3.7V 2200MA).
موفق باشید.

مرسی دوست عزیز ولی تو این مدار باید باری دونه به دونه شارژ بشه که حوصله میخواد.یعنی به صورت سری دیگه شارژ نمیشه (-|

دوست عزیز در حقیقت جای اون ولتمترها باید باطری رو قرار بدید.اما واسه بالانس باید چند سیم خروجی داشته باشید.الان باطری من 5 تا 3.7 ولته.که از هر سرش یه سیم بیرون میاد.به این ترتیب که شما از 5تا باطری لیتیوم که سری کردید 6تا سیم بیرون میارید.یکی از سر باطری( مثبت )یکی از ته (منفی) بقیه هم از نقاط متصل شده سر و ته باطریها.بازم میگم واسه بالانس این باطریها این کار لازمه. میتونید سیمها رو با کانکتورهای نظامی 6 پین به شارژر وصل کنید.
موفق باشید

جمعه 12 دی1393 - 11:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

elektor نوشته است:
asadof نوشته است:
elektor نوشته است:
اول باید بگم که خوشحال شدم این دوست ما اقا حمید این حرکت رو انجام داد .دوم میخواستم در مورد شارژذ نکاتی رو بگم و اون اینکه شما نمیتونید صرفا یه ولتاژی رو بگیرید و اونو به باطری لیتیوم تزریق کنید و بعد هر وقت دیدید مقدار ولتاژ باطری همونی شد که رو باطری نوشته یا مجموع ولتاژ باطری سری شما شد جریان شارژ رو قطع کنید.مطمئن باشید که اینطوری باطری شما شارژ نمیشه که هیچ بلکه بعد از چندبار مصرف خراب میشه.در این نوع یاطریها حتما باید از بالانسر استفاده بشه.ضمن اینکه صرف اینکه ولتاژ باطری در هنگام شارژ به ولتاژ نامی رسیده دلیل بر شارز شدن نیست بلکه باید جریان مورد نظر هم به مقدار نامی برسه.من خودم واسه دستگاه خودم از 5 تا باطری 3.7لیتیوم استفاده کردم اما واسه شارژش دچار مشکل شده بودم حتی تصمیم گرفته بودم که ولتاژ مدار رو تغیر بدم به 12 ولت. که اتفاقی تو یه سایت یه شماتیک دیدم که شارژر باطری لیتیم بود که واسه سه تا باطری امپر پایین بود. حالا من اومدم اونو تغییر دادم واسه 5 تا باطری.خوشبختانه عالی کار میکنه.تو این چند وقت که دستگاه رو تست میکنم تقریبا طبق استاندارد باطری، ولتاژ پایین میاد.وقتی هم شارز میکنم عالی شارژ میشه .واسه تنطیمش هم خروجیها رو در حالت بدون وصل به باطری روی 3.7 تنطیم کنید و جریان رو از تقسیم ولتاژ بر r1 بدست بیارید(باطری من 3.7V 2200MA).
موفق باشید.

مرسی دوست عزیز ولی تو این مدار باید باری دونه به دونه شارژ بشه که حوصله میخواد.یعنی به صورت سری دیگه شارژ نمیشه (-|

دوست عزیز در حقیقت جای اون ولتمترها باید باطری رو قرار بدید.اما واسه بالانس باید چند سیم خروجی داشته باشید.الان باطری من 5 تا 3.7 ولته.که از هر سرش یه سیم بیرون میاد.به این ترتیب که شما از 5تا باطری لیتیوم که سری کردید 6تا سیم بیرون میارید.یکی از سر باطری( مثبت )یکی از ته (منفی) بقیه هم از نقاط متصل شده سر و ته باطریها.بازم میگم واسه بالانس این باطریها این کار لازمه. میتونید سیمها رو با کانکتورهای نظامی 6 پین به شارژر وصل کنید.
موفق باشید

درسته دوست عزیز برای همین گفتم زیاد جالب نیست.در هر حال باز هم مرسی که زحمت کشیدید @};-

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

شنبه 13 دی1393 - 9:00am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
مهندس حمید عزیز ورژن 1.25 رو من روی میکرو پروگرام کردم و نتایج تست توی خونه رو با لوپ 28 سانت معمولی با ظرفیت حدود 400 میکرو و مقاومت 1.7 اهم اعلام میکنم.
ضمنا دیلی اتومات 18 - فرکانس 137- پهنای پالس 205 و حساسیت 18 بود.
سکه 500 تومانی کوچیک 35 سانت.
سکه 50 تومانی کوچیک 30 سانت.
قوطی تن ماهی 60 سانت.
النگوی 15 گرمی 45 سانت.
فیبر مسی 10*13 70 سانت.
البته همه این تستها توی خونه بود و به محض اینکه مدار رو توی جعبه گذاشتم حتما در صورت مساعدت هوا تست خاک هم میگیرم.
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

شنبه 13 دی1393 - 9:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بینا جان دستت درد نکنه ولی اگه توخونه این تستها رو انجام دادی بهتره یه باره دیگه در همون شرایط با فرکانس 201 هم چک کنی شرایط کمی بهتر میشه

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

شنبه 13 دی1393 - 10:07am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
ممنون کاوشگر عزیز
در این صورت پهنای پالس چند باشه ؟
راستش من هنوز رابطه فرکانس و پهنای پالس رو متوجه نشدم؟ منظورم اینه که پهنای پالس کجا و برای چی بدرد میخوره؟
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

شنبه 13 دی1393 - 10:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من دیروز با لوپ تخت که برای چنس داشتم با فرکانس ٢٠١ تو بیرون تست کردم سکه ۵٠٠ تومانی رو تو ۴۵ سانت میزد النگو رو تو ٨۵ سانت دیگه هوا سرد بود نتونستم تست بیشتر بگیرم انشا الاه هوا خوب شد یک تست درست و حسابی میگیرم یکی از کاربران درست میگه لودرش مثل لورنز z1 هست تفکیک هم روش بیاد کولاک میکنه اقا حمید

شنبه 13 دی1393 - 10:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقای کاوشگر مدار مبارکتون باشه و انشا الاه که به یک بار توپ بزنی ولی من دیشب که داشتم یک مروری به نتایج شما در بخش تی ال میکردم دیدم بین نتایج تست شما خیلی تفاوت بین تست تی ال با مدار اقا حمید وجود داره البته ناراحت نشید چون میخواهیم نتایج درست به دوستان اعلام بشه دوست شما گفته بود که مداری رو که براش ساخته بودی یک بلندگوی ماشین پژو رو با لوپ ١ در ١ از زیر یک سنگ از ٢.٨٠ با فرکانس ١٣٧ با قدرت میزد ولی این تستی که الان شما گفتید که گرفتید گفتید که تی ال با لوپ ١.۵٠ در ١.۵٠ نتونست اون سینی رو از ٢.٨٠ بزنه [-X پس چجوری تی ال با لوپ ١ در ١ بلنگوی ماشین رو از ٢.٨٠ زیر سنگ با قدرت زد ولی با لوپ ١.۵٠ کم اورد :-w برای من جای سواله باز دوستان هم یک قضاوتی کنن بد نیست من چیزهایی رو که خودتون تست کردین گفتم چون با این نتایج نادرست دوستان رو ساخت سر درگم میشن باز یک بازبینی کنید در تست ها بد نیست با ارزوی موفقیت برای همه و تشکر از مدار خوب اقا حمید که خیلی برای سایت دارن زحمت میکشن کاش بشه یک روزی بتونیم این زحماتشون رو جبران کنیم

شنبه 13 دی1393 - 11:28am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 55 , 56 , 57 , 58 , 59 , 60 , 61 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 635 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure