انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 5:25pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 56 , 57 , 58 , 59 , 60 , 61 , 62 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ابی جان دقت کنید آقای کاوشگر توی تایپیک تی ال صحبت از کارایی تی ال کردن و نتیجه ایشون مربوط به اون مداره !ولی دقت کنید و این نتیجه آقای کاوشگر مربوط به مدار مهندس حمیده که لوپشون 1.5 هست و با 1.2اهم و ربطی به تی ال نداره جالبه شما حتی به اسم تایپیک دقت نمیکنید! خدا بداد برسه چطور مدار مونتاژ میکنید و چطور تست میگیرید !

چون از دوستان یاد گرفته ام وظیفه خودم میدونم که یاد بدم هرچند اندک باشد

شنبه 13 دی1393 - 11:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقای امیتست یعنی در واقع اقای کاوشگر من نه به کسی توهین کردم نه چیز دیگه تا حالا دوستان هم مدار ساختن من رو دیدن و من بعد از این همه فعالیت تو انجمن تایپیک ها رو میتونم با بی سوادی خودم که شما به من الان گفتی تشخیص بدم و من میگم اقای کاوشگر خواهشن نتایج رو درست اعلام کنند وگرنه نه سودی برای من داره نه ضرری کاربران جدید ضرر میکنن یک بی سواد هم نتایج رو ببینه سر در گم میشه من قصد و نیتم خیره حالا خوتون میدونید

شنبه 13 دی1393 - 12:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

bina نوشته است:
سلام دوستان
ممنون کاوشگر عزیز
در این صورت پهنای پالس چند باشه ؟
راستش من هنوز رابطه فرکانس و پهنای پالس رو متوجه نشدم؟ منظورم اینه که پهنای پالس کجا و برای چی بدرد میخوره؟
یاحق

بینا جان پهنای پالس همان دیوتی سایکل فرمان به ماسفت برای قطع و وصل هست . بطور ساده بگم زمان قطع و وصل جریان برای لوپ را کنترل می کندبطور کلی برای اشکار سازی اجسام بزرگ از پهنای پالس زیاد و برای اجسام کوچیک پهنای پالس کم استفاده می شود.برای لوپ های مختلف نیز به این صورت هست که لوپ هر چه بزرگتر پهنای پالس بیشتر و برعکس استفاده می شود.
ضمنن اگه برای لوپ کوچیک از پهنای پالس زیاد استفاده کنی عمق زیاد میشه ولی ذرات رو هم زیاد می گیره :D ولی برای لوپ های بزرگ عالی جواب میده.
در مورد فرکانس هم که دوستان تو تاپیک های مختلف زیاد بحث کردن و این جا فقط باعث سردرد دوستان نشم.خلاصه میگم فرکانس بیشتر= سنس و عمق در هوا بیشتر و فلزات با ارزش بیشتر سنس میشه.فرکانس کمتر =نفوذ در خاک بیشتر وهمونقدر فلزات با ارزش کمتر سنس میشن.
کلا مهندس حمیدتنظیمات اصلی در یک فلزیاب رو برای دوستان گذاشته تا با استفاده از تنظیمات و تست های فراوان بشه به نتایجی در زمینه طراحی و بهبود دستگاه دست یافت .لذا از دوستان خواهش می کنم تست هارو بصورت دقیق انجام بدن و نتایج اینجا قرار بدن تا اشکالات و ایرادات مدار رفع بشن.
یا حق @};-

شنبه 13 دی1393 - 12:16pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
ممنون آقای قنبری عزیز توضیح جامعی فرمودین.
بنابراین بنظر شما و بقیه اساتید بهترین فرکانس برای خاک چی میتونه باشه؟
طوری که ذرات رو نزنه و عمقش هم کم نشه و حساسیت به فلزات غیرمغناطیسی هم زیاد باشه؟
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

شنبه 13 دی1393 - 12:19pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ebi-gold نوشته است:
اقای امیتست یعنی در واقع اقای کاوشگر من نه به کسی توهین کردم نه چیز دیگه تا حالا دوستان هم مدار ساختن من رو دیدن و من بعد از این همه فعالیت تو انجمن تایپیک ها رو میتونم با بی سوادی خودم که شما به من الان گفتی تشخیص بدم و من میگم اقای کاوشگر خواهشن نتایج رو درست اعلام کنند وگرنه نه سودی برای من داره نه ضرری کاربران جدید ضرر میکنن یک بی سواد هم نتایج رو ببینه سر در گم میشه من قصد و نیتم خیره حالا خوتون میدونید

ابی جان بنده آقای کاوشگر نیستم من همون امیر حسام هستم یا همون Shield انجمن کارل :ymhug: شما بعنوان یه فروشنده اینجا فعالیت دارید بهمراه برادرتون جناب هدایتی یا همون mehdi2014 یادمه هدایتی هم موقع خرید خازن سنج مبرد و خازنارو تست میکرد و بازم تو همین تایپیک با اسم جدیدشون صحبت از تست خازن موقع خرید دادن :D جالبه هردو برادر مدارشونو فرستادن ییلاق برای تست !برادر من شما یه فیلم تو تایپیک تی ال گذاشتید که مدارتون بیثبات بود و همش صحبت از برد مدارتون و ثباتش میگید و این نشون میده بین حرفاتون و عملتون خیلیییییییییییییییی فرق هست =)) حالا شما صحبت از علمتون میکند برادر من هرجا کاوشگر صحبتی کرده شما اومدید منکر این موضوع شدید :ymparty:

شنبه 13 دی1393 - 12:55pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
لطفا از موضوع بحث منحرف نشیم و به مونتاژ و تستهای مداری که مهندس حمید زحمتش رو کشیدن بپردازیم.
قطعا پیشرفت تاپیک در گرو همدلی و همکاری همگانی هستش .
من حقیقتا از ثبات و امکانات این مدار واقعا راضی ام و خوشحال و ممنون مهندس حمیدم که علمشون رو بی منت در اختیار همه قرار داده.
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

شنبه 13 دی1393 - 1:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آميتيست موافقم ،،،،،کانی جان با شما بيشتر موافقم
ياحق

شنبه 13 دی1393 - 1:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بجای این جنگ دعوا یکی بیاد بگه من چطوری با avr studio 4 این ای سی مدار پروگرام کنم (-|
کدوم گزینه ها به ترتیب بزنم با تمام جزئیات لطفا :x

شنبه 13 دی1393 - 1:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان

اقاي اميتيست داداش چرا جاده خاكي ميري و خودتو داري گول ميزني و چرا همه افراد رو با هم يكي ميگيري و به علم كسي توهين ميكني ؟ اين مدار اقا حميد مدار خوبي و داره كار هم ميكنه و از ايشون سپاسگذار هستيم بابت اين همه زحمات ايشون من مدار مهندس حميد رو ساختم و جزو اولين هاش بودم ولي نتونستم ميكرو رو همون روز پروگرام كنم و چند روزي رفته بودم براي كار كه كار عقب افتاد و مدار رو چند روزه كه اماده كردم و با همه لوپ ها تستش كردم تو دل خاك لوپ تخت و لوپ يك در يك و همه چيز هم خيلي با دقت و خوب مونتاز شده ولي اين مترازي كه اقا كاوشگر دارن ازش حرف ميزنن خيلي جور در نمياد چون خود مهندس حميد بارها گفتن اگه كسي از عمق زني يه دستگاه حرف ميزنه بايد فيلمي هم تهيه كنه تا دوستان سر در گم نشن اين ميان كه بارها تذكر هم داده شده خب اگه مدار مهندس حميد يه فلز 35 رو تو دل خاك تا 2 متر و هشتاد بزنه ديگه لورنز z1 كارخونش بسته ميشه ما كه از خدامونه همچين چيزي باشه ولي تو تست هاي كه چند تا از دوستان داشتن نبوده همچين چيزي و من هم ديگه حرفي از تست ها و نتايج نزدم چون نيازي نديدم حرفي بزنم چون تا حرفي ميزني انگ فروشندگي ميزنن به ادم بله داداش من و خيلي از دوستان تو اين سايت 90 درصد فروشنده هستيم هيچ ترسي هم ندارم از كسي چون من دستگاه زير 5 مليون نميفروشم و تست هم بيرون ميدم به مشتري و تو اين سايت هم براي من به صرفه نيست كه بيام با يك مليون دستگاه بفروشم و چهره خودمو خراب كنم اين مداري رو هم كه دارم ميفروشم كيتش رو ميخرم و تو جعبه مونتاز ميكنم نه مدار 1200 هستش نه 12 رگلاتوره خيالتو جم كنم اين مداري كه دارم ميفروشم هيچ كدوم از اين دستگاه هاي سايت نيستن چون مدارش يه تراشه داره كه طرف تكي نميفروشه و به هيچ عنوان كار كسي نيست كپيش بزنه اين دستگاه هم ساختم كاراي و اپشن هاش خوبه ولي از نظر عمق زني من رو نتونست ارضا كنه چون مداري كه يه سكه رو تو 30 بزنه يه سيني 35 رو نميتونه با سنس قوي تو 2 متر و هشتاد بزنه حالا كاري نداريم به نكات ريز ولي از دوستان خواهش ميكنم كه بزارين اين تايپيك مسير خودش رو ادامه بده و با ابديت ها و تغييراتي كه مهندس ميدن بتونيم به يه قدرت عالي دست پيدا كنيم از نظر من مدار 12000 هم براي كار واقعي چنگي به دل نميزنه و خيلي مدارات هستن كه تو اين سايت همه ماها ساختيم ولي جز نعل اسب و شمشير و كاسه چيز ديگه دستگيرمون نشده من هم چند روزه دارم روي مدار پالسي كار ميكنم كه خيلي پيچيده و مدار مهندس حميد رو هم گذاشتم تا تغييرات جديد روش انجام بگيره من از هيچ مداري دلسرد نشدم و نميشم فقط با تلاش و كوشش و همفكري بايد به نتيجه برسيم و نظرات همه دوستان رو هم بايد گوش داد رمز موفقيت يك انسان در اينه كه همفكري كنه و از نكته نظر هاي ديگران هم استفاده كنه چه خوب باشه چه بد من بارها برام اتفاق افتاده كه دستگاه دادم دست مشتري و رفته و برگشته و يه نظري داده مثلا يكيش ميگفت دوس دارم باطريش يك روز شارز نگه داره يا يكي گفته دوس دارم تفكيكش رو برداري عمق زني رو زياد كني يا يكي گفته شارز تموم ميشه يه هشدار بده ما با هيچ كدوم از اين نظر ها مخالفت نميكنيم و دعوا هم نداريم با كسي همه اين نظر ها رو ميشينيم جمع بندي ميكنيم و اصلاح ميكنيم منم در مورد عمق زني حرفي نزدم و ديگه پستي نزدم دليل داشته چون اگه ميگفتم اون عمقي كه مد نظر من بود رو نزد كلي حرف و داستان ميشد و خود مهندس حميد اولين نفري بود كه ميگفت پس شما لوپت درست نبوده يا مدارت تو مونتاز مشكل داشته چون نميشد ثابت كرد منم حرفي نزدم كه باعث سردي در كار نشه پس دوست عزيز شما هم به زود قضاوت نكن خودت هم يه تست بگير بعد بيا اينجا قضاوت كن اگه امروز بگن بريم فلان جا صد در صد 5 كيلو طلا هست من تا نبينم باور نميكنم پس عمق زني دستگاه بايد با فيلم باشه موفق و پيروز باشيد

شنبه 13 دی1393 - 2:04pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

جناب هدایتی برادر من این که نمیشه هر جا کاوشگر پستی میده ابی میاد نفی میکنه !درباره مدار باید بگم منم مثل خیلی از دوستان مدارو ساختم ازشم راضیم و دعاگوی مهندس حمید هستم ولی خب فقط یک مدار اونم برای خودم ساختم و علاقه یی به فروشندگی ندارم توی این تاپیکم ابی شروع کننده بودن و من فقط نظر شخص خودمو گفتم

شنبه 13 دی1393 - 2:22pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 56 , 57 , 58 , 59 , 60 , 61 , 62 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 641 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure