انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 8:09pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 57 , 58 , 59 , 60 , 61 , 62 , 63 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقای امیتست در واقع کاوشگر من اگه مدارم بی ثبات بود تو تایپیک ١٢٠٠٠ مشکل از ال سی دی بود که فیلم دوم رو با میتر انالوگ گذاشتم و کامل مشکل حل شد و یک فلز زیر لوپ بود که من نمیدونستم و فیلم دوم رو هم گذاشتم و من از نو فیلم میزارم ومن کارب با صحبت های شما ندارم وفقط گفته ها و نتایج خودش رو گفتم که حرف خودش رو تکذیب میکنه و ارزوی من اینه که مدارش همچین بردی رو داشته باشه و خوشحال هم میشم من میگم نتایج رو درست اعلام کنند من برای سایت اون روزهایی که شبانه روز فعالیت میکردم و دوستان رو تو ساخت کمک میکردم شما کجا بودی و من چه ارتباطی به هدایتی دارم جو انجمن رو با این صحبت ها به هم نریز برادر قصد شما اخراج منه تا راحت بتونید نتایج نادرستتون رو اعلام کنید که مدرکش رو هم دارم

شنبه 13 دی1393 - 2:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ebi-gold نوشته است:
اقای کاوشگر مدار مبارکتون باشه و انشا الاه که به یک بار توپ بزنی ولی من دیشب که داشتم یک مروری به نتایج شما در بخش تی ال میکردم دیدم بین نتایج تست شما خیلی تفاوت بین تست تی ال با مدار اقا حمید وجود داره البته ناراحت نشید چون میخواهیم نتایج درست به دوستان اعلام بشه دوست شما گفته بود که مداری رو که براش ساخته بودی یک بلندگوی ماشین پژو رو با لوپ ١ در ١ از زیر یک سنگ از ٢.٨٠ با فرکانس ١٣٧ با قدرت میزد ولی این تستی که الان شما گفتید که گرفتید گفتید که تی ال با لوپ ١.۵٠ در ١.۵٠ نتونست اون سینی رو از ٢.٨٠ بزنه [-X پس چجوری تی ال با لوپ ١ در ١ بلنگوی ماشین رو از ٢.٨٠ زیر سنگ با قدرت زد ولی با لوپ ١.۵٠ کم اورد :-w برای من جای سواله باز دوستان هم یک قضاوتی کنن بد نیست من چیزهایی رو که خودتون تست کردین گفتم چون با این نتایج نادرست دوستان رو ساخت سر درگم میشن باز یک بازبینی کنید در تست ها بد نیست با ارزوی موفقیت برای همه و تشکر از مدار خوب اقا حمید که خیلی برای سایت دارن زحمت میکشن کاش بشه یک روزی بتونیم این زحماتشون رو جبران کنیم

دوست عزیز ابی جان اگه دقت کنی من تو تست 280 حرفی از لوپ 1.5*1.5 برا تی ال نزدم بلکه 1.5*1.5 رو به دستگاه آقا حمید بسته بودم لوپی که به تی ال بسته شده بود 1*1 بود که سینی 35 رو زیر خاک به زور میتونست تو عمق 2.80 سنس کنه البته سنس نمیشه گفت بلکه یه بوق خیلی خفیف که خودم هم گفتم اگه خودم فلز رو اونجا نمیزاشتم حتما اون رو رد میکردم که حساسیت به املاحه
برادر بهتره پستها رو خوب مطالعه کنید [-X

در ضمن این رو هم اضافه کنم که این دوستمون بلندگو رو از 1.80 زیر سنگ گرفتن نه 2.80 اگه برات مقدوره لطفا برام بگین من کجا حرفی از 2.80 برا بلند گو زدم :-? خواهشن لینک بزارید

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

آخرین بار توسط kavoshgar در شنبه 13 دی1393 - 3:29pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 13 دی1393 - 2:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ما منظورمون اینه که اگه نتایج درست اعلام نشه خوب همه میگن دیگه از این قویتر نمیشه و نیاز به تغییر نداره که بعد کاربران میسازن و به اون نتیجه نمیرسن بعد فکر میکنن مدارشون مشکل داره شروع میکنن به تعویض قطعات که بردشون هم خراب میشه دوست من ما داریم رو اصول صحبت میکنیم من هم از اون فیلمی که اول گذاشتم بی ثباتی مدارم رو خودم متوجه شدم و انکار هم نکردم ولی بعد مشکل رو متوجه شدم و دیگه مدارم درست شد و من تا ساعت ۶ سر کارم سعی میکنم برگشتم از کار یک فیلم تهیه کنم اقا حمید من از شما بابت اینکه زیاد پر حرفی کردم معذرت خواهی میکنم من فقط منظورم این بود که نتایج به نظر من اختلاف داشت با هم من نظر خودم رو گفتم خدای نکرده به کسی توهین نکردم و ارزوی من اینه که دوستان به بیشترین برد برسن

شنبه 13 دی1393 - 3:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان عزیز خواهش میکنم از این به بعد وقتی تست میگیرین حتما کسی رو با خودتون ببرین که با رعایت مسائل امنیتی از تست شما فیلم تهیه کنه. من خودم همین تصمیم رو دارم و فردا که میکرو دستم برسه شرایط تست رو مهیا میکنم و فیلم میگیرم. امیدوارم گرفتن فیلم از تست ها به یک استاندارد برای این انجمن در بیاد و به تست هایی که فقط به صورت کلامی عنوان میشه ، استناد نشه. اینا رو گفتم بلکه بعد از این از اینگونه تنش ها نداشته باشیم. هرچند به شخصه صحبت های آقای کاوشگر رو به عنوان یه شخص خیرخواه و حرفه ای کاملا قبول دارم و به تستی هم که گرفته ایمان دارم. مخلصیم کاوشگر جان :x

شنبه 13 دی1393 - 3:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیز آقا ابی اون پست رو دوباره یا سه باره مطالعه کردی که تا ببینی حرفی از لوپ 1.5*1.5 برا تی ال نزدم ؟ [-X
تو خوندن دقت کن چند صفحه الکی به خاطر یه حرف شما همین جوری داره پست زده میشه

من تو پست خصوصی هم خدمت آفا حمید عرض کردم 66 متر سیم تفلون یک میلی گرفتم که روکش نسوز داره متری 8 هزار تومن یک سال پیش برام آب خورده همینجوری نگهش داشته بودم که یهو به فکرم رسید با اون برا دستگاه حمید آقا لوپ درست کنم من منتظر قطعات بود یعنی دستگاه رو نساخته بودم ولی لوپم آماده بود تست رو هم با اون گرفتم اولش هم تو خصوصی به آقا حمید این مطلب رو گفته بودم که شاید این برد بالا به خاطر لوپ من باشه ولی ایشون گفتند که ما سعیمون براینه که اگه لوپ با سیم معمولی برق هم درست کنیم به همچین بردی برسیم
البته این رو هم اضافه کنم که حمید آقا زیاد هم از این تست راضی نیستن و از صحبتهاشون میشه فهمید که با این لوپ باید بیشتر از اینها میزد که اون نیاز به تغیر آپشنهای دستگاه داره که ایشالا اون رو هم انجام خواهم داد و یه فیلم هم خواهم گرفت تا ایشالا اگه خدا بخاد دوستان رضای باشن
والسلام

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

آخرین بار توسط kavoshgar در شنبه 13 دی1393 - 3:13pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 13 دی1393 - 3:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باشه پس تجربه من یا ذهنم داره به من دروغ میگه انشا الاه همینی باشه که شما میگی خدا نگهدار ما بریم سر کارمون کلی از کار تعمییر هیلیکوپتر عقب افتادم

شنبه 13 دی1393 - 3:12pm

اگر این پروژه آقا حمید به نحو احسن کامل بشه دیگه همه ازاین مدارهای
درپیت که فروشنده ها به مردم بیچاره قالب میکنن راحت میشن

روزگار غریبی است

شنبه 13 دی1393 - 3:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ابی جان جهت اطلاع لینکش رو برات میزارم تا یه باره دیگه نتایج تست اون سیستم رو بخونی

viewtopic.php?f=8&t=1420&start=6200

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

شنبه 13 دی1393 - 3:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان منم ميکرو برام رسيد ظهر اومدم واسه ناهار يه تستي گرفتم البته تو خونه سکه پانصد تومني رو توي 37. با همون لوپ شصتي که تو تاپيک چنس عکسشو گذاشتم سنس ميکنه فقط يه در قابلمه روي شي سانتي رو دو سه سانتيمتر کمتر از در قابلمه ي چهارده و نيم سانتي ميزنه که نيدونم چرا اينطوريه
مهندس جان واسه ورژن بعدي اگه ممکنه اينو بذار که وقي دکمه پايين يا بالا رو ميزنيم و منوهاي تنظيمات تموم ميشه با فشار دادن دوباره دکمه بره سطر اول منوها
البته من تا آخر هفته اگه مشکلي پيش نياد تاکيد ميکنم اگه مشکلي نباشه تست ميکنم همراه با فيلم ميذارم که ديگه شبهه اي ايجاد نشه

شنبه 13 دی1393 - 4:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mhak جان قطر لوپت چند بوده؟ :-?

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

شنبه 13 دی1393 - 4:25pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 57 , 58 , 59 , 60 , 61 , 62 , 63 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: *Davood* , amir reza , Majestic12 و 586 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure