انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 8:30pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 58 , 59 , 60 , 61 , 62 , 63 , 64 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

60cm

شنبه 13 دی1393 - 4:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mhak نوشته است:
60cm

mhak جان کمتر زده که
آپشنهای دستگاه رو بالا پایین کن باید برد بره بالا

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

شنبه 13 دی1393 - 4:39pm

درروووود من امروز وارد این انجمن شده ام . خواستم بدونم این دیجیتال خوبه یا ان یکی مدارات فلز یاب مثل چنس و 1200تی . نسبت به عمق زنی و حذف ذرات بفرمایید

شنبه 13 دی1393 - 5:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

کاوشگرجان داداش قبولت داريم داداش نيازی به مدرک نيست فقط شما فيلم تست رو با حجم کم و با موبايل بگير و آپ کن دمت گرم بنده هم که بدشانس دوباره با مدار به اين سادگی به مشگل خوردم

شنبه 13 دی1393 - 5:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

arash99 نوشته است:
کاوشگرجان داداش قبولت داريم داداش نيازی به مدرک نيست فقط شما فيلم تست رو با حجم کم و با موبايل بگير و آپ کن دمت گرم بنده هم که بدشانس دوباره با مدار به اين سادگی به مشگل خوردم

ممنونم آرش جان
اون محل که معمولا تست میگیرم داره بارون میاد ایشالا قطع بشه حتما فیلم رو خواهم گذاشت

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

شنبه 13 دی1393 - 6:01pm
آواتار کاربر

mhak نوشته است:
دوستان منم ميکرو برام رسيد ظهر اومدم واسه ناهار يه تستي گرفتم البته تو خونه سکه پانصد تومني رو توي 37. با همون لوپ شصتي که تو تاپيک چنس عکسشو گذاشتم سنس ميکنه فقط يه در قابلمه روي شي سانتي رو دو سه سانتيمتر کمتر از در قابلمه ي چهارده و نيم سانتي ميزنه که نيدونم چرا اينطوريه
مهندس جان واسه ورژن بعدي اگه ممکنه اينو بذار که وقي دکمه پايين يا بالا رو ميزنيم و منوهاي تنظيمات تموم ميشه با فشار دادن دوباره دکمه بره سطر اول منوها
البته من تا آخر هفته اگه مشکلي پيش نياد تاکيد ميکنم اگه مشکلي نباشه تست ميکنم همراه با فيلم ميذارم که ديگه شبهه اي ايجاد نشه

از دوستان خواهش میکنم ما رو به این تاپيک اون تاپيک نفرستن. هرچی هست همین جا بذارن متشکرم ^:)^

شنبه 13 دی1393 - 6:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
آقای کاوشگر عزیز شما واسه مدار از چه باطری ای استفاده کردی؟!

شنبه 13 دی1393 - 6:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

reza68 نوشته است:
آقای کاوشگر عزیز شما واسه مدار از چه باطری ای استفاده کردی؟!

من یه دونه 6 ولت ویه دونه 12 ولت رو که هر دوتا 1.3 آمپر هست رو با هم سری کردم شده 18 ولت

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

شنبه 13 دی1393 - 7:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

bina نوشته است:
سلام دوستان
ممنون آقای قنبری عزیز توضیح جامعی فرمودین.
بنابراین بنظر شما و بقیه اساتید بهترین فرکانس برای خاک چی میتونه باشه؟
طوری که ذرات رو نزنه و عمقش هم کم نشه و حساسیت به فلزات غیرمغناطیسی هم زیاد باشه؟
یاحق

حواهش می کنم بینا جان خوب بهترین فرکانس باید با تست و ازمایش بهش رسید.چون خاک های نقاط مختلف کشور با هم فرق می کنه واین تنظیمات مهندس حمید برا همین گذاشتن تا دستمون باز باشه لذا از دوستان خواهش می کنم هر فرکانسی که موفقیت امیز بوده نوع خاک و منطقه کاوش را هم بفرمایند.تا مهندس با این روش تنظیماتی برای خاکهای مختلف بزارند.البته اگه براشون زحمت نیست تا اینجاشم سرمون منت گذاشتن. :D مهندس حمید خیلی مخلصیم @};- ;)

شنبه 13 دی1393 - 7:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

يکي از دوستان يادمه قبلا گفتن که ديلي اتوماتيکشونو دستگاه شش ميزنه که مال من هم اول همينطور بود ولي با دستکاري فيوزبيتا درست شد البته نمايش نمودار سنسش هم عجيب و غريب بود که با هم درست شدن

شنبه 13 دی1393 - 8:53pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 58 , 59 , 60 , 61 , 62 , 63 , 64 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , vashteh و 525 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure