انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 8:02pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 59 , 60 , 61 , 62 , 63 , 64 , 65 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

ممنونم @};-

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است
گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

آخرین بار توسط bmbm در شنبه 13 دی1393 - 9:48pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 13 دی1393 - 9:28pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
محك عزيز توي ورژن اول ديلي مدار من روي 6 تا 8 بود ولي با ورژن جديد حل شد.
راستي نمودار سنس چطوري عجيب و غريب بود لطفا توضيح بدين.
ياحق @};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

شنبه 13 دی1393 - 9:30pm
آواتار کاربر

:-B
واقعا که خجالت داره این همه بهونه ,یکی انگار میکرو از ژاپن قراره براش بیاد یکی انگار رفته کوه دیگه برنگشته یکی دیگه هر روز مدارش خرابه
حیف این طراحی آقای مهندس یه عده فقط بادمجون دور قاپ چین که با این مدار دارید بازیش میدی
حیف که یه عده دستگاه فروش از ترس فقط تست ناامید کننده میدن
حیف مهندس که رو شما حساب بازکرده

شنبه 13 دی1393 - 9:41pm
مدیر کل
مدیر کل

دوستان دقت کنین لوپ تخت یا عنکبوتی با هر مدار فلزیابی هم که باشه حدود 20 درصد قدرت بیشتر نسبت به لوپ معمولی ارائه میده. این موضوعی هست که بنده روی خیلی مدارات تست کردم و کسی هم نمیتونه هیچوقت ادعا کنه که ربط به این مدار یا فلان مدار داره! این از خواص میدان الکترومغناطیس لوپهای مختلف هست. در پروژه چنس هم این موضوع توسط بسیاری از دوستان مورد بررسی قرار گرفت. پس عزیزان به ویژه برای لوپهای سایز کوچک از روش معمولی استفاده نکنن چون کمی افت برد خواهند داشت. نتیجه تست جناب بینا با لوپ معمولی درسته و برای من هم با لوپ معمولی همینه. ولی با لوپ تخت و یا عنکبوتی که من بیشتر روش تمرکز دارم ؛ نتیجه در حد قابل ملاحظه ای قویتره.
در هر صورت 4 تنظیم اساسی در فلزیاب پالسی وجود داره که جز اینها چیزی در هیچ مداری وجود نداره! و اینجا بر خلاف اکثر مدارات کل تنظیمات در اختیار اپراتور هست. کسی اگر فکر میکنه فلان مدار شناخته شده موجود مثلا فلان قابلیت یا تنظیم رو داره که ما اینجا نداریم ؛ خوشحال میشم بطور مشخص عنوان بشه تا ظرف کوتاه ترین زمان اون تنظیم یا قابلیت رو هم اضافه کنم! لذا به همین دلیل تاکید کردم این مدار جایگزین کاملی برای هزاران طرح موجود خواهد بود! مطمئنا این مطلبی نیست که به مذاق فروشندگان مدارات مختلف خوش بیاد. کما اینکه نصف بیشتر همین کسانی که تا این لحظه هم این مدار رو ساختن خودشون فروشنده هستن و من هم بخوبی این دوستان رو میشناسم. از بحثهایی که در صفحات قبلی شکل گرفت هر تازه واری هم میتونست متوجه بشه. این موضوع با توجه به تجربیات قبلی از ابتدا کاملا برای من قابل پیش بینی بود و برنامه جالبی براش دارم! :D

شنبه 13 دی1393 - 9:50pm

ماینر یک قابلیتی داشت که میشد باهاش فلزات کوچک و بی ارزش مثل تشک نوشابه و اینچیزا رو حذف کرد بدون اینکه بردش کم بشه اگه چنین قابلیتی رو بشه اضافه کرد عالی میشه

شنبه 13 دی1393 - 9:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

bina نوشته است:
سلام دوستان
محك عزيز توي ورژن اول ديلي مدار من روي 6 تا 8 بود ولي با ورژن جديد حل شد.
راستي نمودار سنس چطوري عجيب و غريب بود لطفا توضيح بدين.
ياحق @};-

بينا جان باور بفرما نميدونم چطوري توضيح بدم ميشه گفت يه دفعه اي بصورت مربع ميرفت جلو يه شکل به هم ريخته بودالبته قدرت سنسش خيلي پايين بود اونجوري

شنبه 13 دی1393 - 10:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
سلام
امروز یه ایسی گرفتم 35هزار تومان مارک نشنال (M0633 LF357N)

قبلا هم یه دونه گرفته بودم 4500تومان (M31RB LF357N)

شنبه 13 دی1393 - 10:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

deric2 نوشته است:
:-B
واقعا که خجالت داره این همه بهونه ,یکی انگار میکرو از ژاپن قراره براش بیاد یکی انگار رفته کوه دیگه برنگشته یکی دیگه هر روز مدارش خرابه
حیف این طراحی آقای مهندس یه عده فقط بادمجون دور قاپ چین که با این مدار دارید بازیش میدی
حیف که یه عده دستگاه فروش از ترس فقط تست ناامید کننده میدن
حیف مهندس که رو شما حساب بازکرده

و لابد شماى تازه وارد هم بيطرفين جالبه من حاضرم شرط ببندم منافع شما هم درخطره که اينطورمزه ميريزى اين حرف شما زمانی تعبير به توهين و تمسخر به حساب نمياد که خودت آخرت کمک رو ارائه کرده باشه يا لااقل مدار رو ساخته باشه لطفا مواظب حرف زدنت باش مثل شما ، مثل منتظربودن براى لقمه آمادست که همه کارها انجام بشه بعد بياد دهن باز کنه و لقمه رو بخوره اصلا کسيکه مدارو نساخته حق نداره با دليل يا بی دليل بقيه بادمجون صدا کنه سکوت و احترام هم حدی داره خجالت خوب چيزيه، به قول شما يکى هم فقط مدارش خرابه پس فروشنده نيست چراکه فروشنده مدار به اين سادگى رو به راحتى راه ميندازه

شنبه 13 دی1393 - 10:17pm
آواتار کاربر

شما که ناراحت شدی من فروشنده نیستم حتی نمیتونم برم کاوش چون دخترم
اما قلبم گرفت انقدر تست سرکاری و قول دروغ دادید داداشم اهل کاوشه و منم علاقه دارم همین
حیف از این زحمات مهندس هست که نشه اجراییش کرد

شنبه 13 دی1393 - 10:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

يک کلام ختم کلام ،مدار فلزجو در عين سادگی و کم هزينه بودن و قدرت و قابليت های خوبش که زکاوت و هوش طراحش رو ميرسونه تر يا طر يا tر زده به کاسه کوزه همه فروشنده های بي انصاف که بنده دارم کيف ميکنم ،امروز صبح کرج بودم خدا شاهده چندتا فروشنده ميشناسم اونجا شاشيده شده به دودمانشون حرف مدار حميد به اونجا هم رسيده خوب کاوشگر اگه کاوشگر باشه مداری با قابليت اين طرح هرچند دمو هم براشون زياده مثل اون مثلی که ميگه کور از خدا چى ميخواد،،،،،،آقا حميد دمت گرم به جدم قسم مدارت خاری شده به چشم و چال اکثر فروشنده ها پس بتاز که خوب ميتازی

شنبه 13 دی1393 - 10:45pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 59 , 60 , 61 , 62 , 63 , 64 , 65 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: *Davood* , amir reza و 614 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure