نویسنده |
پیغام |
amiri11
کاربر حرفه ای
|
مهندس عزیز قصد من زیر سوال بردن نظرات شما نیست و بر عکس صرفا هدفم کمک است خدای ناکرده برداشت بد نشود. بله در این مواردی که فرمودین کاملا درک کردم و گرفتم منظورتان چیست و کسی قصد مخالفت نداره. اصلا کی جرات اینو داره اینکه میفرمایید: بنابراین فقط بحث اندکی کیفیت بهتر یا بدتر در مورد لوپهای مختلف مطرحه اگر لوپ معمولی میدان نامتمرکزی داره و ........................ بنده برد نهایی این فلزیاب رو با لوپ 1 در 1 حدود 4 متر و با لوپ 2 در 2 تا 8 متر برای بزرگترین اهداف ممکن از نوع فلز جدید ارزیابی میکنم. این خیال منو از هر جهت راحت کرد. با تشکر. شب خوش
|
یکشنبه 13 دی1393 - 2:18am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
بسيار عالي و جامع فرمايش كرديد مهندس . سپاسگذاريم
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 13 دی1393 - 2:35am |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
حمید نوشته است: لوپ قطعا درصد بالایی از موفقیت در ساخت تمامی فلزیابهاست! این موضوع رو خیلی جدی بگیرین. متاسفانه بیش از 1 ساله دارم داد میزنم آقا مدار رو اینقدر عوض نکنین روی لوپ کار کنین ؛ باز متاسفانه خیلی دوستان گوششون بدهکار نیست! هر چند در پروژه چنس به خیلی از دوستان ثابت شد. بهرحال اگر بنده میتونم چنین طرحی ارائه بدم لابد بیشتر از خیلیا میدونم واقعیت داستان چیه! پس به حرفام توجه کنین. در مورد لوپ در درجه اول طرز پیچیدن مهم هست. اینکه لوپ تخت یا عنکبوتی قویترین جواب رو میده به سیستم میدانی که ایجاد میکنه ارتباط داره نه مدار. بعد اینکه مدل لوپ مشخص شد سایر فاکتورها نظیر ظرفیت و مقاومت و نوع سیم مطرح هستن! جنس مغزی سیم از نظر مس یا میزان خلوصش یا حتی قلع یا نقره اندود بودن کمترین اثر رو داره. بنده سیم تفلون نظامی امریکایی نقره اندود دارم که لوپش به کیفیت سیم برق معمولی هم جواب نمیده! در واقع روکش سیم حتی مهمتر از مغزی هست. سیم تمام نقره هم اصلا فکر نمیکنم توی بازار داشته باشیم که بخوایم تست درستی باهاش بگیریم. اگر هم باشه قیمتش بسیار بالاست و تفاوت عملکردش هم زیاد نیست. از حیث مدار وقتی دیلی ابتدایی مناسب هر لوپ توسط دستگاه پیدا میشه و پهنای پالس هم در اختیار شماست ؛ عملا طراحی من دیگه معنی پیدا نمیکنه! همه چیز در اختیار شماست. با هر لوپی میتونین جواب بگیرین. حتی دیلی حداکثری که دستگاه میتونه پیدا کنه حدود 150 میکروثانیه هست که بدترین یا پر ظرفیت ترین لوپها هم به این میزان دیلی بالا ندارن! در واقع در اکثر مدارات شاید حتی همه این فاکتورها بصورت ثابت هستن! به همین دلیل باید حتما از نوع خاصی لوپ براشون استفاده بشه تا اصلا بتونن کار کنن. ولی اینجا بحث ما انتخاب لوپ به دلیل نوع مدار نیست. بلکه باید لوپی رو انتخاب کنیم که در فلزیابی اصولا جواب بهتری بده. بعد انتخاب اون لوپ دیگه تنظیم کردن تنظیمات مدار به طور ایده آل برای اون لوپ مشکل نیست و هر کسی هر لوپی میسازه میتونه کمی وقت بذاره و تست کنه. توجه کنین عملا فقط تنظیم پهنای پالس به مشخصات لوپ بستگی داره. فرکانس و دیلی دستی و بازه انتگرال تقریبا به نوع و مشخصات لوپ شما بستگی ندارن بلکه در کیفیت کاوش فلز اثر دارن. البته دیلی اولیه لوپ فاکتور اصلی تری بود که خوشبختانه در این طرح بطور خودکار پیدا میشه! پس مشکل اصلی سازگاری مدار با لوپ کاملا حل شدست و هیچ دردسر و مشکلی ایجاد نخواهد کرد. مهندس خیلی کارت درسته
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
یکشنبه 13 دی1393 - 2:44am |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
سلام خداقوت،با تشکر از زحمات استاد حمید عزیز،...دوستان کابل cat همانطوریکه میدانید در مدل های متنوعی در بازار یافت میشه،و این کابل کت که مشخصاتش رو میزارم ،تمام مس مفتول روکشدار ،بسایز 6/0 و هشت رشته میباشد ومناسبتره،...بلحاظ اینکه از نظر شیلد اصلی لوپ ،روش گرافیت جواب معقولی نسبت به فویل داده و حتی در بعضی مدارات پالسی مانند چنس و...که پالسی هستند شیلد آلومنیوم (فویل)سازگار نیست و بلعکس در مدارات نوع vlf جواب خوبی داده و سازگاره...ودر این مدار جدید نوع pi نیز با تست عملی باید تشخیص داد و مطمعنا روش شیلد گرافیت مناسبتره.در نتیجه اگر برای لوپ های بزرگ میخواهند از کابل کت استفاده کنندبنظرم نوع ؛فاقد فویل و حتی شیلد و بدون تک رشته سیم فولادی محافظ داخلی ...بنا بدلایلی مناسبتره و دست مارو جهت اجرای شیلد گرافیت باز میذاره و لازم بذکره حتی آرایش قرارگیری سیم ها درون قلاف کابل کت مهمه ،که در بعضی مدلها ،دو تا دوتا با هم تنیده یا بقولی پیچیده شده هستن که ایده آل نیست...بنابراین در انتخاب کابل بهتره که سیم ها ،موازی و بدون پیچش و منظم و...باشد،تا از کارایی لوپ نکاهند... مشخصات کابل وحدود قیمت متری هزارو پانصد تومان ؛TOP CABL UTF 24AVG 4p 6/0 CAT 6E
|
یکشنبه 13 دی1393 - 3:10am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت همه دوستان فایل آموزش نصب و راه اندازی وپروگرم کردن با نرم افزار AVR Studio 4 براتون میزارم که البته داخل خود سی دیش بود شاید دوستان متوجه نباشند ولی برا عموم همینجا براتون میزارم تا اگه کسی لازم داشت استفاده کنه http://uplod.ir/c45q9mlulbps/MANUAL.pdf.htm
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
یکشنبه 14 دی1393 - 8:19am |
|
|
hamedkk
کاربر حرفه ای
|
مهندس حمید عزیز ! بابت توضیحات جامع و آموزنده شما در مورد لوپ خیلی ازتون تشکر می کنم . امروز میکروی من به دستم میرسه و فقط مونده بذارم رو مدار . باور کنین الان 4 روزه که همه چیز مدار من آماده شده و داخل جعبه هم رفته. اگر اون بلا سر میکرو نیومده بود الان 100 تا تست هم گرفته بودم . به برکت یک سال و نیم تلاش تو عرصه ساخت فلزیاب های این انجمن ، همه جور لوپی برای تست دارم و قطعا تمامی اونا رو مورد تست دقیق قرار میدم . به این امید که کمی در بهبود مدار به شما کمکی کرده باشم . به امید خدا تا شب همه چیز آماده میشه . فقط یک خواهشی ازتون دارم و لطفا این مساله رو حتما در نظر بگیرین . به خاطر حضور برخی افراد فروشنده که خودتون شاهد هستین چطور دارن با عناوین مختلف جو آرام این تاپیک رو به هم میزنن و تو کار سنگ اندازی میکنن ، خواهش میکنم کمی از وقتتون رو روی کنترل روند تاپیک و حذف پست های نامربوط بذارین تا حداقل این تاپیک از روال فنی و علمی خودش خارج نشه . باور کنین چند بار خواستم جواب یه نفر رو بدم اما فقط به این دلیل که این قضایا ادامه پیدا نکنه پشیمون شدم . اون خانم یا آقای خانم نما ( deric ) هم تا امشب وقتی عکس مدار منو دید خواهد فهمید که من چیز خلاف واقعی نگفتم و واقعا لنگ میکرو بودم . امیدوارم این مساله باعث بشه کمی به خودشون بیان و هرچی به ذهنشون میاد اینجا ننویسن و فضای اینجا رو به تشنج نکشن .
|
یکشنبه 14 دی1393 - 8:19am |
|
|
amiri11
کاربر حرفه ای
|
با سلام و تشکر از همگی دوستان : دوستان خدایی دیگر چه می خواهید ؟ از این بهتر ؟ خودتان خواندید مهندس عزیز چه فرمودند. دیگر از این مدار بهتر هیچ جای دنیا پیدا نمیشود. از نحوه کار و حتی انتخاب بعضی قطعات توسط مهندس کاملا مشخصه برای این مدار در اینده واقعا برنامه های جالبی دارند و بیش از هر مدار دیگری به این مدار امید دارند. بنابراین دوستان جای هیچ گونه نگرانی نیست . منبعد هم اگر برادران محترم ف..... خواستند بحث را به بیراهه بکشند بهتر است جوابشان سکوت باشد و با پیام خصوصی جواب انها را بدهیم. با تشکر و ارزوی موفقیت همه دوستان بخصوص مهندس حمید عزیز در خصوص روکش سیم ها نیز خدمتتان عرض کنم روکش های امروزی همه قلع است. در مراحل پایانی ساخت سیم ها را در کارخانه از حوضچه قلع عبور می دهند فکر نکنید روکش نقره ای است !!و ...... به دلایل اقتصادی امروزه کابل های روکش نقره ای به ندرت و صرفا جهت کارهای خاص و به صورت سفارشی تولید می شوند . با اطلاعات کامل اینو عرض کردم که روکش قلع را با روکش نقره به علت هم رنگ بودن اشتباه نگیرید. با تشکر مجدد
|
یکشنبه 14 دی1393 - 10:36am |
|
|
چنگیز
کاربر حرفه ای
|
سلام. فکرکنم تاحالا کسی با برنامه کد ویژن میکرو رو نتونسته پروگرام کنه...لطفا اگرکسی با کد ویژن پروگرام کرده تنظیم فیوزبیت ها رو توضیح بده. چون پروگرامر من فقط کد ویژن رومیشناسه.
دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."
|
یکشنبه 14 دی1393 - 11:50am |
|
|
آرمین
|
چنگیز نوشته است: سلام. فکرکنم تاحالا کسی با برنامه کد ویژن میکرو رو نتونسته پروگرام کنه...لطفا اگرکسی با کد ویژن پروگرام کرده تنظیم فیوزبیت ها رو توضیح بده. چون پروگرامر من فقط کد ویژن رومیشناسه. آقا چنگیز منم دیشب سوال پرسیدم کسی جواب نداد
|
یکشنبه 14 دی1393 - 11:52am |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
اینم تنظیمات tnm خدمت دوستان
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 14 دی1393 - 11:59am |
|
|
|