انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 4:14pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 64 , 65 , 66 , 67 , 68 , 69 , 70 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kavoshgar نوشته است:
علی جان شما یه تصویر از قسمت فیوز بیتهات بزار ببینم چه شکلیه :-?
چون من یه کدویژن دارم ولی توش گزینه spin رو نمیتونم پیدا کنم چون باید اون تیک بخوره شاید نسخه شما با مال من فرق داره یه تصویر میزاری تا کمکت کنم تیکهاشو بزنی

ممنونم کاوشگر عزیز
این صفحه مربوط به نرم افزار CodeVision هست که برای ای سی میکرو مدار چنس تنظیم شده امروز با همین نرم افزار CodeVision با راهنمایی همین صفحه میکرو چنس را پروگرام کردم :)) حالا تو این صفحه برای پروگرام فلزیاب پالسی انجمن کدوم مقادیر باید تغییر کند مثلا بجای 1FF باید چند بنویسم ؟ یا وقتی فایل هگز وارد نرم افزار کردیم خود نرم افزار تعیین میکنه چه اعداد حروفی باشه؟ یا ما باید دستی این اعددا حروف بنویسیم ؟ ایا تیک گزینه ای حذف یا اضاف میشود برای ایسیETMEGA328P-PU این مدار جدید ؟
ایا طبق همین صفحه فایل هگز وارد کنم و تیک ها رو هم طبق همین صفحه بزنم کافیه؟؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 14 دی1393 - 6:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

علی جان تا به حال با این نرم افزار کار نکردم فکر میکنم اینجوری باشه توکل برخدا یه دونه بزن ببینیم چی میشه X_X

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

یکشنبه 14 دی1393 - 7:13pm

اقا حمید کسی این مدارو ساخته که ما بدونیم درسته و چند متر عمق میزنه؟
لطفا یکی در مقایسه فلزیابهای انجمن بفرمایید کدومشو بسازیم؟

یکشنبه 14 دی1393 - 7:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزيز اين مدار تو اوايل راهه البته از همين اول شروع خيلي خوبي داشه تا الان بدون شک بهترين بوده با اين همه آپشني که در اختيار کاربر قرار ميده ولي به قول خود مهندس هنوزم جاي کار داره شما شروع کن شک نکن ضرر نميکني با توجه به اينکه بازم به قول مهندس بعيد هست تو قسمت سخت افزاريش تغييراتي رخ بده پس ميتونين شروع به ساخت کنين

یکشنبه 14 دی1393 - 8:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام :ali222 اگر فایل اموزشی کامل انرا خواستی خبر بده . این برنامه منوهای زیادی داره ازش استفاده نکنی بهتره :D

آخرین بار توسط amiri11 در یکشنبه 14 دی1393 - 9:03pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

یکشنبه 14 دی1393 - 8:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام خدمت اساتید خصوصا اقا حمید و تشکر بابت زحماتشون
قرار بود جمعه شروع کنم ولی خوب کاری پیش اومد و دیروزو مهمون همشهریای اقا حمید بودیم :)
امروز یه فیبرو منتاز کردم فقط مونده 2.2 تانتال که نمیدونم کودومش بهتره لطفا راهنمایی کنید! ممنونم

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

یکشنبه 14 دی1393 - 9:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون دوست عزیز amiri630
خوب دوست من تو این صفحه قسمت فیوز بیت کدوم گزینه ها باید تیک بخوره ؟ و تو قسمت فلش مقادیر اعددا حروف چی و چند برای ای سی میکرو این فلزیاب باشه ؟

یکشنبه 14 دی1393 - 9:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
reza.1286 نوشته است:
سلام خدمت اساتید خصوصا اقا حمید و تشکر بابت زحماتشون
قرار بود جمعه شروع کنم ولی خوب کاری پیش اومد و دیروزو مهمون همشهریای اقا حمید بودیم :)
امروز یه فیبرو منتاز کردم فقط مونده 2.2 تانتال که نمیدونم کودومش بهتره لطفا راهنمایی کنید! ممنونم

دوست عزیز از قرمز رنگ استفاده کنید ظاهرا نظامی 20 ولته و مناسبتره

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

یکشنبه 14 دی1393 - 9:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام : فعلا زیاد تفاوتی نداره کدومش را بزنی! اگر اهمتر عقربه ای خوبی داشته باشی ببین بعد از دشارژ شدن کدومش مقاومت داخلی کمتری داره. با تشکر
...................................................
اقای ali222 فایل اموزشی انرا خواندم کمک کنم، در کل چیزی که من خواندم، ازش استفاده نکنی بهتره! فایل کامل را خودت ببین. از همان برنامه مهندس استفاده کنی بهتره.
فایل اموزشی برنامه Codevision
http://uplod.ir/6o67ao9rvv7g/Amozesh_Codevision.rar.htm

یکشنبه 14 دی1393 - 9:16pm

من هم مشتاق شدم و این مدار رو ساختم و راحت داره الان کار میکنه آقا حمید ممنون از مدارتون تو خونه تستش کردم یک کم سر و صدا داشت خدا کنه رو زمین اینطور نباشه جا داره از دوستانی که تو پروگرام کردن آیسی و ساخت به من کمک کردن تشکر کنم چون به من گفتند که اسمشون رو نگم ابی جان بابت راهنماییت ممنون انشا الاه که بتونم برات جبران کنم

یکشنبه 14 دی1393 - 9:22pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 64 , 65 , 66 , 67 , 68 , 69 , 70 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 و 591 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure