انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 5:27am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 68 , 69 , 70 , 71 , 72 , 73 , 74 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

arash99 نوشته است:
سوال : برای پروگرام حتما بايد اول ميکرو خوانده بشه مثل توضيحات اميری عزيز بعد إرس بخوره يا لازم نيست چون بنده فقط بعد از انتخاب ميکرو به محيط فيوزها رفته و بعداز وارد کردن سه گزينه رايت آل رو ميزنم بلاخره کدوم روش درسته ؟؟؟؟روش اميری جان يا ؟؟؟؟

فایلی که ایشون زحمتش رو کشیدن از نظر آموزش کلی درست هست ولی فقط به فیوز بیتها باید دقت بشه که طبق توضیح ما تنظیم بشه.
روشی که بنده در فایل توضیحات عرض کردم ؛ روشی هست که احساس کردم ساده ترین حالتش باشه! وگرنه خودم هر بار فیوز بیت رو دیگه پروگرام نمیکنم! فیوز بیت عملا یک بار پروگرام بشه کافیه. در واقع برای اپدیت هر بار فقط نیاز داریم Flash رو پروگرام یا Write کنیم. بنابراین خیلی حالات مختلف میتونین پروگرام کنین و همشون هم درست جواب میدن! تنها حالتی که کار واقعا خراب میشه با تنظیم اشتباه فیوز بیت هست.
برای پروگرام هم لازم نیست حتما ابتدا میکرو خوانده بشه یا حتی پاک بشه! هر کار لازم باشه موقع پروگرام خود برنامه انجام میده.

دوشنبه 14 دی1393 - 1:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس حمید عزیز !
خیلی خوشحالم از اینکه از کار من رضایت داشتین بالاخره یک سال و نیم هستش که در محضر شما شاگردی میکنیم.. باور بفرمایین که چند روزه تمام اون جعبه و مدار و کلا همه چیز آماده بود و فقط میکرو یه کم اذیت کرد. به همین خاطر یه کم دیر شد. مهندس جان من یادم نبود که با آپدیت فایل هگز ، فایل آموزشی رو هم آپدیت کردین. به همین دلیل اون سوالو پرسیدم. حتما مطالعه میکنم . بازم بابت همه چیز ممنونم ازتون.
به دوستان دیگه هم پیشنهاد میکنم تو کار عجله نکنن و با دقت بسازن. از نظر من که تا حالا انواع و اقسام مدارات فلزیاب رو ساختم و با مشکلات همشون دست و پنجه نرم کردم و انواع و اقسام لوپ ها رو ساختم و تو این راه کلی هزینه کردم ، پرونده فلزیاب های آنالوگ برای همیشه بسته شده و پرونده فلزیاب های پالسی دستساز هم با ارائه این مدار بسته شد. یعنی از نظر من امکان نداره سیستمی بهتر از این مدار ارائه بشه . چون حقیقتا همه چیز در حد اعلای خودش در نظر گرفته شده و با آپدیت های بعدی بهتر هم میشه. پس خواهش من از همه اینه که با تمرکز روی این مدار و تاپیک ، به بهترین نتیجه برسن و تو ارتقای این سیستم کمک کنن.

دوشنبه 14 دی1393 - 1:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مرسی حميد جان شرمنده اين سوال رو کردم اما از شانس بد منه انگار واسه ساخت مدار ديجيتال موقع پروگرم که ميرسه گره ميخوره تو کارم شايد گفتنش جالب نباشه اما اگه خنده به لب دوستان بندازه هم راضيم پس ميگم برای مدار چنس که سپردمش به حريق بيش از 16 عدد اتمگا8 پروگرم کردم تا فقط يکی جواب داد الان پانزده عدد اتمگا دارم که بايد احيا بشه جالبه نه !!! اينم بگم الان دو عدد 328 هم در انتظار احياست شانس مارو نگا

دوشنبه 14 دی1393 - 1:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام

حامد جان خسته نباشی داداش. خیلی شیک و حرفه ای مونتاژ کردی .واقعا" در حد مونتاژ شرکتیه.
میشه لطف کنی بگی اون جعبه رو از کدوم فروشگاه خریدی؟آخه خیلی چشممو گرفته :ymapplause:

ممنون

دوشنبه 14 دی1393 - 1:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اگه حامد جان در رابطه با چاپ ليبل جعبه هم بفرمايند ممنون ميشيم ،به کجا مراجعه بشه و هزينه انجام کار
ياحق

دوشنبه 14 دی1393 - 1:42am
کاربر فعال
کاربر فعال

با سپاس مجدد از آقا حمید گل بخاطر زحماتشان
إن شاء الله قراره به زودی پولی دستم برسه اگه رسید بنده هم شروع به ساخت میکنم؛ و ظرف 1ی 2روز بعدش تست زیر خاک انجام میدم..

دوشنبه 14 دی1393 - 1:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان همین الان از سر زمین رسیدم مدار رو با ورژن 1.30 پروگرم کردم و بردم سر زمین مهندس جان دستت طلا واقعا عالی :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: حتی صدای جیک دستگاه هم در نمیومد بعضی وقتا دوستان میگفتن مطمئنی درست داره کار میکنه !!! یه گوشی 1100 رو به از فاصله 80 سانت سنس میکرد ولی متاسفانه تو زمین خبری نبود بجز یه در قابلمه مسی که تو 40 سانتی بود وشاید مال 30--40 سال پیشه :( ایشالا باز فردا میبرم سر یه زمین دیگه ببینم چه خبره به خدا دارم با این سیستم کیف میکنم دیگه خیالم راحته هیچ دنگ و فنگی نداره

مهندس جان اگه فقط یه کاری بکنی که تو منو برا هر بار فشاردادن دکمه بالا یا پایین فقط یک گزینه به بالا یا پایین حرکت کنه خیلی عالی میشه چون بعضی وقتا دست مثلا یه ثانیه بیشتر رو دکمه میمونه میبینی چند گزینه رو رد کرده ولی برا کم و زیاد کردن مقادیر هر گزینه خوبه همین جوری بمونه چون سرعت کار رو بالا میبره

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

آخرین بار توسط kavoshgar در دوشنبه 14 دی1393 - 2:04am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

دوشنبه 14 دی1393 - 2:01am
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم حامد عزیز شما لطف دارین. :ymhug:
خب کار شما در مرحله ساخت بسیار قوی بود و من واقعیت رو عرض کردم. بهرحال خوشحالم دوستانی نظیر شما که هم کیفیت ساختشون خوب هست و هم تجربه زیادی در ساخت مدارات فلزیاب دارن ؛ در اینجا حضور دارین و طبیعتا بنده هم روی نتایج تستهای شما خیلی بیشتر میتونم حساب کنم!
در خصوص مدارات آنالوگ شخصا بر اساس تجارب قدیمی هیچوقت علاقه ای نداشتم که دیگه کاری صورت بدم و لذا پارسال هم در انجمن عرض کردم اگر قرار باشه روزی مدار پالسی رو خودم طراحی کنم ؛ تا حد ممکن مدار رو ساده میکنم و میدان کار رو به داخل محیط دیجیتال میبرم. خوشبختانه این کاری بود که بالاخره انجام شد! طبیعتا نه تنها به دلیل توانایی بسیار بیشتری که در زمینه دیجیتال در خودم میبینم بلکه به علت انعطاف پذیری های بی پایان در بحث برنامه نویسی قطعا این کاری بود که باید صورت میگرفت. خوشبختانه انتخاب میکروکنترلری نسبتا قوی ولی رایج در این زمینه بسیار کمک کرده و دست من برای آینده هم باز هست. چرا که تمام امکاناتی که ملاحظه میکنین تنها نیاز به برنامه ریزی حدود یک سوم حافظه میکرو داشته که با توجه به اینکه اسکلت کلی کار پیاده شده بنظر نمیرسه در آینده هیچ مشکلی داشته باشیم.
بنظر من ایراداتی جزئی هنوز در مرحله سنس باقی هست که باید روشون کار بشه تا نتیجه قوی تری حاصل بشه. مطمئنا در نسخه های بعدی نتیجه بهتر خواهد شد و کم کم نیاز به بررسی نتایج تستهای دوستان ضرورت پیدا میکنه.

دوشنبه 14 دی1393 - 2:03am
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون کاوشگر عزیز.
در واقع ایده کاهش نویز با طریقه ای خاص چیزی بود که تنها 24 ساعت قبل بذهن من رسید و جواب داد! روشهای مختلفی رو تا حالا برای مقابله با نویز در برنامه اجرا کردم که اکثرشون یا بی تاثیر بودن یا برد رو کاهش میدادن! اما ناگهان یاد قابلیتی در سری GPX مینلب افتادم و با مراجعه مجدد به کاتالوگ اون دستگاه بنظرم رسید چه کاری رو میشه بصورت مشابه اینجا هم صورت داد! این مقدمه ای برای پیاده سازی یکی از قابلیتهای مهم GPX در نسخه بعدی هست که دیگه بصورت یک تنظیم در منو خواهد اومد و تاثیر بالایی برای ثبات و نداشتن بوق اضافی بخصوص در صورت استفاده از لوپهای بزرگ خواهد داشت. طبیعتا چیزی که میبینین حالت مقدمه ای داشت و چون شما قرار بود تشریف ببرین کاوش دیگه من هم یک مقدار عجله کردم که زودتر حاضر بشه! :D
در خصوص منو و اصولا عملکرد کلیدها سیستم به همین صورت طراحی شده که اگر یک دکمه رو نگه دارین مقادیر سریع عوض بشن! غیر این بود که کارکردن با این همه گزینه و تنظیمات در رنج وسیع خیلی طول میکشید! بنابراین از نظر اینکه مثلا 1 ثانیه دستتون رو نگه دارین گزینه ها عوض بشن طبعا باید به این صورت باشه. اما اگر منظور کسری از ثانیه هست و یک مقدار زمانش کوتاهه شاید درست میگین و نکته ساده ای هست که بررسی میکنم و تایم مناسبتری رو براش انتخاب میکنم. البته توجه کنین برای این حالتی که ما استفاده کردیم نوع کلید فشاری شما هم مهمه! کلید فشاری هر چه سریعتر عمل کنه و نیاز به فشار کمتری داشته باشه ؛ برای این نوع طراحی بهتر جواب میده.

دوشنبه 14 دی1393 - 2:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
سلام.وقت بخیر به همه دوستان و عزیزان گرامی و گرانقدر فلزجو - عرض ادب خاص به مهندس حمید عزیزم :ymhug:
من هم به امید خدا قطعات رو سفارش دادم + یک عدد پروگرامر AVR که با مشورت با مهندس حمید عزیز انتخابش کردم. جمعا هزینه قطعات (بعضیاشون که حساس به سوختن هستن مثل کریستال و رگولاتور ها و خازن های تانتال، 2 تایی یا بیشتر سفارش دادم،اکثرشون هم بسته های 10 تایی یا 5 تایی هستن) با پروگرامر (25000 تومان) و هزینه پستی (6500 تومان حدودا) شد 726214 ریال ! :D
انشاالله از الان شروع میکنم به فیبر زدن و قطعات که برسه ، بخش مونتاژ :YMPEACE:
اینم لیست سفارشات بنده از ایران میکرو .اگر ایراد چشمگیری داشت ممنون میشم مهندس حمید عزیز ذکر کنند ;;) .
فیبر رو هم زدم عکسشو قرار میدم برای دوستان.
شب بر همگی عزیزان به نیکی @};-

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

دوشنبه 15 دی1393 - 3:46am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 68 , 69 , 70 , 71 , 72 , 73 , 74 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 و 340 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure