نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم Ancient عزیز خسته نباشین. لیست قطعات شما تقریبا درسته فقط اثری از LF357 نیست که احتمالا فکری براش کردین! مقاومتهای 390 اهم هم بهتر بود 2 وات میگرفتین چون هر چه این مقاومتها بزرگتر باشن غیر ایده آل تر میشن و نویز بیشتری هم جذب میکنن و شاید بدرستی هم روی فیبر جا نگیرن و لذا بهترین واتش رو بنده 2 وات تشخیص دادم که واقعا خوب هم هست. ایشالا ایران میکرو سفارش شما رو زودتر ارسال کنه!
|
دوشنبه 15 دی1393 - 4:06am |
|
|
Ancient
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 10 تیر1392 - 2:12am پست: 258 محل اقامت: Iran
|
ممنونم بخاطر توجهتون مهندس گرامی بله LF357 رو ترجیح دادم به توصیه شما حضوری تهیه کنم ، مبادا تقلبی باشه و ماحصل زحمات شما بخاطر یک قطعه مشاهده نشه(خدایی نکرده البته) برای مقاومت های 390 اهم هم به رو چشمم.اونا رو هم تلاش میکنم 2وات با تلرانس 1% تهیه کنم. آقای مظاهری از دوستانم هستن! عصر که باهاش صحبت میکردم تاکید کردم که فردا تا پایان وقت اداری سفارشم رو آماده کنن و تحویل پست بدن انشاالله که بتونیم با مونتاژ هرچه بهتر این مدار ، باعث دلگرمی بیشتر مهندس حمید عزیز بشیم
اپراتور باید اپراتور باشد ، اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست! Ancient (ره)
|
دوشنبه 15 دی1393 - 4:59am |
|
|
2840644
کاربر حرفه ای
|
سلام حمیدجان اولا از شما بابت مدار خوبتون تشکر میکنم در ضمن خدمت شما عرض کنم بنده دستگاه رو استارت زدم و بدون مشکل شروع به کار کرد و تستی که از دستگاه گرفتم برای سکه 500 تومنی با لوپ 28 سانتی با فرکانس 180 و p100 در 24 سانتی سنس میشه ایا نتیجه خوبه منتها یک سوال داشتم یکی از دوستان بنده ای سی op amp مدار رو به قیمت 30000 تومن میفروشن که به قول خودشون اصلی ولی بنده این ای سی رو از جای دیگه به قیمت 6000 تومن تهیه کردم ولی این دوستمون چیزی به من نشون داد که واقعا تعجب کردم دوستان ظاهرا این ای سی در سایتهای روز خارجی به قیمت 11 دلار هست که کاملا حرف ایشون رو بنده تایید میکنم ایا ای سی بنده و دوستان دیگه و حتی خود جنابعالی اصلی نیست چون فرمودین کل قطعات بغیر از لوپ و اسکلت و جعبه به مبلغ 10 دلار قابل ساخته ولی این ای سی به قیمت 11 دلار داخل سایتهای خارجی هست
|
دوشنبه 15 دی1393 - 7:39am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان Ancient عزیز لطفا بگین با خرید حضوری آیسی LF357 چطور میخاین اصل و تقلبی بودنش رو تست کنین؟ من که از 2 جا با قیمتهای مختلف گرفتمش و هردوش یکیه و فرقی باهم ندارن. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 15 دی1393 - 8:49am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم دوست عزیز. خیر نتیجه شما که افتضاح هست! در شرایطی که بنده تلاش میکنم با لوپ 20 سانتی عنکبوتی برد این سکه رو حتی روی 37 سانت بتونم تثبیت کنم ؛ شما میفرمایین با لوپ 28 در 24 سانت زدین؟! احتمالا هم لوپ شما خوب نیست و هم تنظیمات میزون نیستن. ابتدا باید تنظیماتی رو پیدا کنین که روی حساسیت بالا مثلا 18 و حتی 19 کمترین بوق اضافی رو داشته باشین. پهنای پالس 100 هم کمی ضعیف هست. حدود 150 یا بیشتر مناسبه. احتمال هم داره حساسیت رو خیلی پایین گذاشتین. بهرحال روی اینا کار کنین حتی اگر آپ امپ تقلبی هم باشه بیش از اینا جواب میده چون نوع تقلبیشو هم دارم و فقط 10 درصد ضعیف تره! اما در خصوص LF357 مطلب جالبی فرمودین. بنده الان چند جا سرچ کردم قیمتها حداکثر حدود 1 دلار هست! ولی ظاهرا همگی مارک نشنال هستن. دقت کنین چیزی هم که بنده نوشتم LF357N هست! فکر میکنم پسوند N رو فقط نشنال میزنه که قیمتش همینه. اما نمونه بدون پسوند N که ساخت تگزاس اینسترومنت امریکاست ظاهرا موردیه که شما اشاره میکنین و بین 6 تا 17 دلار به ازای هر دونه قیمتش هست! دقت کنین اون 11 دلار هم ممکنه قیمت بسته 10 یا حتی 20 عددی باشه نه قیمت دونه ای! بهرحال چیزی که در بازار ما گیر میاد همون مارک نشنال هست که قیمتش هم مشخصه و بنده هم نمونه اصلیشو دارم و مطمئن باشین مشخصات کاریش رو با اسکوپ تست کردم درسته. نمونه تقلبیش رو هم دارم که اصلا یه چیز دیگست و مشخصه اصلی نیست. حالا این نمونه ای که شما میگین بفرض که اصل امریکایی هم باشه معلوم نیست روی طرح ما الزاما بهتر جواب بده و چه بسا بدتر هم باشه! همون نمونه ساخت نشنال رو بگیرین بهتره. میتونین از پایا الکترونیک بخرین.
|
دوشنبه 15 دی1393 - 8:52am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: خیلی ممنون کاوشگر عزیز. در واقع ایده کاهش نویز با طریقه ای خاص چیزی بود که تنها 24 ساعت قبل بذهن من رسید و جواب داد! روشهای مختلفی رو تا حالا برای مقابله با نویز در برنامه اجرا کردم که اکثرشون یا بی تاثیر بودن یا برد رو کاهش میدادن! اما ناگهان یاد قابلیتی در سری GPX مینلب افتادم و با مراجعه مجدد به کاتالوگ اون دستگاه بنظرم رسید چه کاری رو میشه بصورت مشابه اینجا هم صورت داد! این مقدمه ای برای پیاده سازی یکی از قابلیتهای مهم GPX در نسخه بعدی هست که دیگه بصورت یک تنظیم در منو خواهد اومد و تاثیر بالایی برای ثبات و نداشتن بوق اضافی بخصوص در صورت استفاده از لوپهای بزرگ خواهد داشت. طبیعتا چیزی که میبینین حالت مقدمه ای داشت و چون شما قرار بود تشریف ببرین کاوش دیگه من هم یک مقدار عجله کردم که زودتر حاضر بشه! در خصوص منو و اصولا عملکرد کلیدها سیستم به همین صورت طراحی شده که اگر یک دکمه رو نگه دارین مقادیر سریع عوض بشن! غیر این بود که کارکردن با این همه گزینه و تنظیمات در رنج وسیع خیلی طول میکشید! بنابراین از نظر اینکه مثلا 1 ثانیه دستتون رو نگه دارین گزینه ها عوض بشن طبعا باید به این صورت باشه. اما اگر منظور کسری از ثانیه هست و یک مقدار زمانش کوتاهه شاید درست میگین و نکته ساده ای هست که بررسی میکنم و تایم مناسبتری رو براش انتخاب میکنم. البته توجه کنین برای این حالتی که ما استفاده کردیم نوع کلید فشاری شما هم مهمه! کلید فشاری هر چه سریعتر عمل کنه و نیاز به فشار کمتری داشته باشه ؛ برای این نوع طراحی بهتر جواب میده. واقعا خسته نباشید مهندس جان مرسی
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
دوشنبه 15 دی1393 - 9:06am |
|
|
Ancient
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 10 تیر1392 - 2:12am پست: 258 محل اقامت: Iran
|
bina نوشته است: سلام دوستان Ancient عزیز لطفا بگین با خرید حضوری آیسی LF357 چطور میخاین اصل و تقلبی بودنش رو تست کنین؟ من که از 2 جا با قیمتهای مختلف گرفتمش و هردوش یکیه و فرقی باهم ندارن. یاحق سلام بینا جان.طبق فرمایش مهندس حمید عزیز در صفحه 3 همین تاپیک : "عکس سمت راست ، آیسی اصلی و سمت چپ آیسی تقلبی "
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
اپراتور باید اپراتور باشد ، اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست! Ancient (ره)
|
دوشنبه 15 دی1393 - 9:31am |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
reza68 نوشته است: دوستان عزیز اگه میدونید مشگل مدار من از کحاست لطفا راهنمایی کنید... سلام مشگلت حل شد رضاجان ؟؟مدار من ايرادش از کريستال بود تصوير نميداد
|
دوشنبه 15 دی1393 - 10:11am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
با سلام و احترام خدمت تمامی کاربران پویا در این بخش مهندس حمید موردی رو بنده در بعضی دستگاه ها دیده بودم البته در نت ، اینطور بوده که در فاصله 50 سانت روی خاک لوپ رو ثابت نگه داشته و گزینه بالانس اتومات رو زده و سپس بعد از حدود 3 ثانیه لوپ رو حدود 5 تا 7 سانت نزدیک زمین آورده و هرجا که لوپ ثابت شد ، بصورت اتومات آستانه تنظیم و ثابت میشه و شروع به حرکت میکنن بدون هیچ تغیر ثبات . البته فکر میکنم سیستمهای استرالیایی بود ..
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 15 دی1393 - 10:13am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
قابل توجه دوستانی که مدارشون رو با موفقیت به اتمام رسوندنآقایون لطفاً انصاف داشته باشن و جواب دوستانی رو که مشکل در مونتاژ دارن رو داده و همراهی و همفکری کنن ! هدف از تشکیل انجمن نتیجه گیری مثبت و نهایی بصورت دسته جمعی بوده این نکته رو از یاد نبرید ، و فقط منتظر پاسخ گویی مهندس حمید نباشید ، لطفاً دوستانی که در مونتاژ موفق بودن دیگران رو کمک کرده تا مثل خودشون موفق به ساخت بشن ، به امید خدا
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 15 دی1393 - 10:19am |
|
|
|