انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 6:55am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 70 , 71 , 72 , 73 , 74 , 75 , 76 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون مهدی جان.
بله این مورد معروف به نوع بالانس Fixed هست که در سری GPX مینلب هم استفاده شده! بنده میخواستم روی این حالت کار کنم ولی دیدم همون حالت تطبیقی خودمون بهتر هست! در واقع حالت بالانس فیکس با این روش بالا و پایین کردن بشرطی بدرد میخوره که از بهترین قطعات ممکن استفاده شده باشه که البته دوستان نمیتونن همه قطعات رو از نوع بهترین بگیرین. بنابراین حالت تطبیقی یا Adaptive که من استفاده کردم بسیار مناسب تره و در عین حال پوشش دهنده بخشی از نویزها هم هست. در حال حاضر اپراتور عملا میتونه گزینه گراند رو غیر فعال کنه و با تنظیم درجه حساسیت به همون حالت شبیه به فیکس کاوش رو انجام بده. البته برای این کار هم باید نویز محیط بسیار کم باشه و هم دستگاه به اندازه کافی گرم شده باشه وگرنه مرتبا ثبات بهم میخوره! لذا توصیه من به فعال بودن تنظیم گراند هست.

دوشنبه 15 دی1393 - 10:22am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
arash99 نوشته است:
reza68 نوشته است:
دوستان عزیز اگه میدونید مشگل مدار من از کحاست لطفا راهنمایی کنید...

سلام مشگلت حل شد رضاجان ؟؟مدار من ايرادش از کريستال بود تصوير نميداد

سلام آرش جان
نه والا حل نشد. واسه من ال سی دی روشن میشه ولی هیچ چیزی نمیاد که بعدش okبزنم
توضیحان مهندس حمید رو هم چک کردم مقومت 3و خازن 1 همه چیش درسته ولی باز مشگل پابرجاست

دوشنبه 15 دی1393 - 10:27am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام reza68 یک بار دیگه پروگرمش کن ولی اینبار بیشتر به فیوز بیت ها دقت کن مشکل حل میشه.

دوشنبه 15 دی1393 - 10:42am
مدیر کل
مدیر کل

رضا جان البته بنده اشتباه کردم در واقع مقاومت 1 و جامپر بزرگ نزدیک ال سی دی و خازن 1 و پایه 11 میکرو و پایه 3 ال سی دی در کنتراست دخیل هستن. شما بخصوص اون جامپر بزرگ بغل ال سی دی رو چک کن که قطع نباشه وگرنه همین حالتی که شما گفتی پیش میاد!
اگر مشکل از اینا نباشه دیگه فکر میکنم باید از ال سی با مارک دیگه استفاده کنین. عرض میکنم خیلی بعید میدونم. چون اون شمارنده کنتراست بقدری وسیع در نظر گرفته شده که باید با هر ال سی دی کار کنه. ممکنه صفحه مثلا تیره تر دیده بشه ولی اینکه برعکس باشه دیگه واقعا بعیده. بهرحال نور ال سی دی توسط میکرو ایجاد میشه و اگر میکرو کار نمیکرد ال سی دی هم نور نداشت. لذا نمیشه گفت میکرو مشکل خاصی داره.

دوشنبه 15 دی1393 - 10:47am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

Ancient نوشته است:
bina نوشته است:
سلام دوستان
Ancient عزیز لطفا بگین با خرید حضوری آیسی LF357 چطور میخاین اصل و تقلبی بودنش رو تست کنین؟
من که از 2 جا با قیمتهای مختلف گرفتمش و هردوش یکیه و فرقی باهم ندارن.
یاحق

سلام بینا جان.طبق فرمایش مهندس حمید عزیز در صفحه 3 همین تاپیک :

"عکس سمت راست ، آیسی اصلی و سمت چپ آیسی تقلبی "

سلام دوستان
Ancient جان در واقع منظورتون برای تشخیص اصل و بدل به این شکله برعکسش؟؟؟
یاحق @};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

دوشنبه 15 دی1393 - 11:05am
مدیر کل
مدیر کل

بینا جان گاهی اوقات اصلا دقت نمیکنی ها! چرا در تصویر برعکس علامت گذاشتین که بچه ها اشتباه کنن؟ :D تصویر سمت راستی نوع اصلی یا به اصطلاح ارجینال هست و سمت چپی تقلبی هست. توی مطلب اوایل تاپیک خیلی واضح توضیحشو دادم. البته این نوع تقلبی بنده که عکسشو میبینین شاید یکی از انواع تقلبی باشه! در واقع هیچ تضمینی نیست که همه مدلهای تقلبی مثل هم باشن چون ممکنه یک منبع تولید کننده نداشته باشه یا در زمانهای مختلف شکلش تغییر بکنه. ولی نمونه اصلی که سمت راست قرار داره مشخصا واضح تر هست و بهتر میشه تشخیصش داد. توجه هم داشته باشین کدهای نوشته شده در سطر بالایی روی آیسی اصلا ملاک نیست چون مربوط به سریال و سری ساخت و این چیزها میشه که طبیعتا در تاریخ های مختلف اعداد متفاوتی درج میکنن.

دوشنبه 15 دی1393 - 12:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بینا جان سمت راست اصلیه و سمت چپ تقلبی !
آقا مهدی عزیز بنده به نوبه خودم حتما سعی خواهم کرد به دوستان توی ساخت کمک کنم . البته اگر کمکی از دستم بر بیاد . در مورد جعبه و لیبل روی اون که دوستان پرسیده بودن باید عرض کنم که بنده جعبه رو از فروشگاه بهار واقع در طبقه اول پاساژ امجد تهیه کردم. تنوع جنس هاشون بالاست و حتما برای مداراتی که دارین جعبه مناسبی پیدا میشه . اونجا من خط کش به دست به جون این جعبه ها افتادم تا بهترینش رو انتخاب کردم . البته قبلش آرایش قرارگیری سلول باتری ها و اندازه فیبر و قطعات جانبی مثل سوکت لوپ و سوکت شارژ و کلید پاور رو اندازه گرفته بودم تا با یک اشتباه کوچیک محاسباتی دچار مشکل نشم . لیبل جعبه رو هم تو نرم افزار corel draw طراحی کردم و دادم بیرون برام برش و حک لیزری کردن .
در مورد پروگرام میکرو با پروگرامر stk500 و برنامه AVR Studio هم سعی میکنم تا آخر امروز به صورت مرحله به مرحله و تصویری آموزشش رو قرار بدم . چون الان اداره هستم و همین چند خط رو هم دزدکی تایپ کردم

دوشنبه 15 دی1393 - 12:03pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
ممنون مهندس حمید اصلاح کردم.
راستش سمت راستی بخاطر رنگ غیرمتعارفش به نظرم تقلبی میومد .
بهرحال ضمن پوزش از همه عکس اصلاح شده رو میزارم تا خدای نکرده دوستان بخاطر بنده دچار اشتباه نشن.
یاحق
@};-

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

دوشنبه 15 دی1393 - 12:10pm
مدیر سایت
مدیر سایت

متشکریم آقا حامد ، رسم همکاری رو همه ما باید از مهندس حمید یاد بگیریم

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 15 دی1393 - 12:11pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام به همه دوستان محترم این سایت...

من تازه عضو این سایت شدم و خیلی خوشحالم که اینجا رو پیدا کردم و چنین بچه های فعال و با اطلاعاتی درش هست
در ابتدا جا داره از آقای مهندس حمید سپاس و تشکر لازم رو بابت ارایه این فلزیاب داشته باشم و آرزوی سلامت و موفقیت
روزافرون رو براشون دارم...

بنده هم میخواستم این فلزیاب رو بسازم و از اونجایی در شهرستان هستم در خصوص خرید اینترنتی قطعات از دوستان
چند سوال داشتم:
بنظر شما بهتره همه قطعات رو از ایران میکرو بگیرم... قطعاتشون همه اوریجینال هست...؟
مخصوصا خود میکرو و آی سی LF357N رو بهتره از همین سایت بگیرم؟
آیا همه خازن ها و مقاومتهای خاص با درصدهای مورد لزوم رو دارند ؟
در ضمن در مورد باتری بهتره از نوع لید اسید بگیرم یا نوع دیگه و بهترین سایت برای خرید باتری کدومه؟

ممنون دوستان و منتظر راهنمایی شما عزیزان هستم...

دوشنبه 15 دی1393 - 1:11pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 70 , 71 , 72 , 73 , 74 , 75 , 76 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 509 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure