انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 7:25am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 71 , 72 , 73 , 74 , 75 , 76 , 77 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزيز خوش اومدي
ايران ميکرو همه وو داره و همه اورجينال هستن ولي در مورد باطري اگه حضوري خريد کنين خيلي بهتره

دوشنبه 15 دی1393 - 1:39pm
کاربر فعال
کاربر فعال

mhak نوشته است:
دوست عزيز خوش اومدي
ايران ميکرو همه وو داره و همه اورجينال هستن ولي در مورد باطري اگه حضوري خريد کنين خيلي بهتره

ممنون دوست عزیز...
با توجه به اینکه نوع و جنس باتری یکی از فاکتورهای مهم یک دستگاه خوبه بنظر شما و یا سایر دوستان
اگه بخوام بصورت حضوری از تهران باتری خشک رو بگیرم کدام فروشگاه و کدام مارک باتری بهتره و توصیه میکنید ؟
با توجه به وجود مارکهای مختلف باتری خشک در بازار ....
همینطور در مورد خرید بهترین شارژر این نوع باتریها توصیتون چیه؟؟؟

در ضمن آیا 3 عدد 6 ولت بهتره یا یک 12 ولت و یک 6 ولت ؟ اینو بخاطر شارژ کردنش میگم که کدوم حالت بهتره ؟
مثلا در سایت esa.ir خرید 3 عدد باتری خشک 6 ولت 4.5 آمپر ساعت مارک camelion مناسب و کافیه برای این فلزیاب ؟

ببخشید سوالاتم زیاد شد ... شرمنده
پس من امروز به امید خدا همه قطعات رو از ایران میکرو سفارش میدم
به امید موفقیت همه دوستان...

دوشنبه 15 دی1393 - 2:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamedkk نوشته است:
بینا جان سمت راست اصلیه و سمت چپ تقلبی !
آقا مهدی عزیز بنده به نوبه خودم حتما سعی خواهم کرد به دوستان توی ساخت کمک کنم . البته اگر کمکی از دستم بر بیاد . در مورد جعبه و لیبل روی اون که دوستان پرسیده بودن باید عرض کنم که بنده جعبه رو از فروشگاه بهار واقع در طبقه اول پاساژ امجد تهیه کردم. تنوع جنس هاشون بالاست و حتما برای مداراتی که دارین جعبه مناسبی پیدا میشه . اونجا من خط کش به دست به جون این جعبه ها افتادم تا بهترینش رو انتخاب کردم . البته قبلش آرایش قرارگیری سلول باتری ها و اندازه فیبر و قطعات جانبی مثل سوکت لوپ و سوکت شارژ و کلید پاور رو اندازه گرفته بودم تا با یک اشتباه کوچیک محاسباتی دچار مشکل نشم . لیبل جعبه رو هم تو نرم افزار corel draw طراحی کردم و دادم بیرون برام برش و حک لیزری کردن .
در مورد پروگرام میکرو با پروگرامر stk500 و برنامه AVR Studio هم سعی میکنم تا آخر امروز به صورت مرحله به مرحله و تصویری آموزشش رو قرار بدم . چون الان اداره هستم و همین چند خط رو هم دزدکی تایپ کردم

دوست عزیز اگر امکان داره بصورت نوشتاری راهنمایی کن ^:)^ تصویری یه کم وقت گیر هست
بخاطر اینکه اگر کریستالی نیاز باشه تا عصر اونو تهیه کنم و مدار امشب راه اندازی کنم
مدار من تکمیله فقط مونده میکرو جا بزنم @};- @};-

دوشنبه 15 دی1393 - 2:16pm
مدیر کل
مدیر کل

علی جان اگر پروگرامر نیاز به کریستال جدا داشته باشه (مثل پروگرامر مولتی) معمولا کریستال 8 برای اکثر موارد جواب میده. مثلا روی پروگرامر من الان کریستال 16 هست و خیلی خوب و سریع هم پروگرام رو انجام میده. این ربطی به کریستالی که ما اینجا در مدارمون استفاده کردیم نداره. البته توجه هم داشته باشین اگر کریستال نذارین و بخواد با سرعت کریستال داخلی خودش پروگرام بکنه ؛ سرعت پروگرام به همون نسبت کم میشه! این مساله البته برای شما که خیلی کم نیاز به پروگرام کردن دارین زیاد مهم نیست. ولی بنده اگر اینجوری بخوام پروگرام کنم خیلی طول میکشه چون بدون کریستال روی پروگرامر عملا هر بار بیش از 1 دقیقه زمان میبره! ولی با کریستال 16 که گذاشتم فقط در چند ثانیه پروگرام انجام میشه و میتونم خیلی سریع تر تست بگیرم!
بهرحال کریستال هم قیمتی نداره شما میتونین کریستالهای متعارفی مثل 4 و 8 و 16 رو بگیرین که بعنوان یدک داشته باشین.

دوشنبه 15 دی1393 - 3:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان و خسته نباشید میگم به مهندس حمید من امروز یه جایی رفته بودم برای تست چند تا دستگاه برده بودم و یه لوپ هم برای همین دستگاه شما درست کرده بودم که با کابل ۹ رشته که سیم های داخلش افشان بود نمره سیم های داخلش از نیم یه مقدار نازک تر بود و ۸ متر از این کابل رو سری کردم و یه لوپ ۶۰ سانت درست کردم باهاش وقتی به دستگاه وصلش کردم اتوماتیک دستگاه لوپ رو شناخت و عدد دیلی شد ۲۲ که داشت خوب کار میکرد و ثبات دستگاه هم خوب بود البته یه لوپ دیگه هم دم دستم بود که برای mdl 8500 بود که اون رو وصل کردم عدد دیلی شد ۲۹که متوجه شدم خوب نیستش و با اون لوپ ۶۰ سانت سکه ۲۰۰تومنی رو از سی سانت سنس میکرد سرعت سنس هم خیلی خوبه من تست های که کردم با پهنای پالس و فرکانس بود پهنای پالس رو ۲۰۰میزاشتم خیلی پارازیت و نویز داشت رو صد گذاشتم خوب شد و فرکانس رو هم رو ۲۰۰ میزاشتم خیلی خود زنی میکرد صداهای الکی میداد ولی روی ۱۲۰ صداهای مزاحم از بین رفت اسپره کوچیک ۱۲۳رو از ۶۵ سانت سنس میکرد وتنظیمات رو دس کاری میکردم بیشتر هم سنس میکرد ولی صدا زیاد داشت من دو چیز رو میخواستم باز گو کنم یکی اینکه وقتی میخواهیم لوپ رو تعویض کنیم یه مشکلی خوردیم لوپ رو که میکشیدم بیرون از پشت دستگاه لوپ جدید میزدم دیگه ارور میداد و باید صد در صد دستگاه رو خاموش کنیم راه دیگه ای نداشت چون وقتی با لوپ یک در یک کار میکنیم موقع تعویض لوپ به لوپ کوچیک باید دستگاه خاموش بشه مهندس جان میشه کاری کرد که با تعویض لوپ دوباره دستگاه لوپ جدید رو شناسایی کنه و نیاز به خاموش کردن دستگاه نباشه ؟ البته میدونم که باید خاموش کرد دستگاه رو بعد لوپ جدید رو زد ولی برای سرعت بخشیدن به کار بهتره این حالت و یه مشکل دیگه این بود که قسمت نمایش سنس سرعت حرکتش خیلی بالاست یه مقدار کمتر بشه سرعت پر کردن سنس به نظرم بهتره بعد اون اعداد که قدرت سنس رو نشون میده یک جا ثابت بمونه و بالا پایین کنه خیلی بهتره چون از پایین اعداد بازی میکنه تا اخر و یکم شلوغ میشه قسمت لود سنس منظورم اینه که سمت راست اعداد کم و زیاد بشه و قسمت نشان دهنده سنس هم فقط مربع ها کم و زیاد شن دیگه عددی در کنارش نباشه البته این ها همه نظر هستن همین شکلی هم خوبه ولی یکم شلوغه لودر سنس اگه بتونید صدای تیک تیک رو بهش اضافه کنید خیلی زیبا تر میشه منظورم اینه که وقتی یه اسپره تو ۷۰ سانته سنس به صورت صدای تیک تیک باشه تو ۶۵ شروع کنه به صدای اصلی سنس تون صداهای دستگاه خیلی خوبه ولی یه حالت هم بهش اضافه بشه برای اینجور سنس هم خوبه خلاصه ببخشید این نکات رو گفتم باز تست های دیگه هم میگیرم

دوشنبه 15 دی1393 - 3:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
علی جان اگر پروگرامر نیاز به کریستال جدا داشته باشه (مثل پروگرامر مولتی) معمولا کریستال 8 برای اکثر موارد جواب میده. مثلا روی پروگرامر من الان کریستال 16 هست و خیلی خوب و سریع هم پروگرام رو انجام میده. این ربطی به کریستالی که ما اینجا در مدارمون استفاده کردیم نداره. البته توجه هم داشته باشین اگر کریستال نذارین و بخواد با سرعت کریستال داخلی خودش پروگرام بکنه ؛ سرعت پروگرام به همون نسبت کم میشه! این مساله البته برای شما که خیلی کم نیاز به پروگرام کردن دارین زیاد مهم نیست. ولی بنده اگر اینجوری بخوام پروگرام کنم خیلی طول میکشه چون بدون کریستال روی پروگرامر عملا هر بار بیش از 1 دقیقه زمان میبره! ولی با کریستال 16 که گذاشتم فقط در چند ثانیه پروگرام انجام میشه و میتونم خیلی سریع تر تست بگیرم!
بهرحال کریستال هم قیمتی نداره شما میتونین کریستالهای متعارفی مثل 4 و 8 و 16 رو بگیرین که بعنوان یدک داشته باشین.

سپاسگزارم از راهنمایی
حالا گرفتم :ymhug:
پس کریستال دستگاه پروگرامر فقط مختص خود پروگرامر هست و دستگاه سریع تر کار برنامه ریزی انجام میده !!
و هیچگونه ارتباطی با کارد کرد میکرو مدار ما نداره !!
من خیال میکردم چون کریستال مدار ما 20 مگاهرتز هست کریستال پروگرامر هم باید 20 مگاهرتز باشه!!
استفاده از کریستال دوم در زمانی کاربرد داره که فیوز بیتها اشتباه شده باشه و دستگاه پروگرامر ای سی نشناسه
مثال
اگر در حین پروگرامر ای سی همین فلزیاب فیوزبیتها اشتباه قرار بگیره و فلزیاب کار نکنه و دستگاه پروگرامر هم اونو نشناسه انوقت نیاز هست کریستالی بالاتر از 20 مگاهرتز فلزیاب در حد 24 مگاهرتز به پایه های ای سی وصل کنیم و توسط پروگرامر ای سی رو بحالت اول برگردونیم .

دوشنبه 15 دی1393 - 4:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

رضا جان شما ال سيدی رو برعکس نصب کردی گويا لطفا چک کن از يک تا 6 و از يازده تا 16 به کجای مدارت خورده چک کن خبر بده

دوشنبه 15 دی1393 - 4:41pm
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون مهدی عزیز.
در خصوص لوپ نیازی به روشن و خاموش کردن نیست! دکمه بالانس رو بزنین لوپ رو دوباره شناسایی میکنه. در واقع همون روالی که موقع روشن شدن انجام میشه تکرار میشه.

دوشنبه 15 دی1393 - 4:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

رضاجان اين برعکس نصب کردن ال سيدی رو به خاطر عکسی که گذاشتين ميگم در بيشتر ال سيدی اگه تصوير به سمت خودمون باشه و محل نصب سيمها رو به بالا باشه هميشه شماره 1 از سمت چپ شروع شده و تا 16به سمت راست حرکت داره اما اگه صفحه ال سيدى به سمت ما باشه و قسمت سيم خورش به طرف پايين باشه شماره 1 از راست به چپه ،،بنابراين ال سيدی شما برعکس جا خورده داداش

دوشنبه 15 دی1393 - 4:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ali222 نوشته است:
حمید نوشته است:

سپاسگزارم از راهنمایی
حالا گرفتم :ymhug:
پس کریستال دستگاه پروگرامر فقط مختص خود پروگرامر هست و دستگاه سریع تر کار برنامه ریزی انجام میده !!
و هیچگونه ارتباطی با کارد کرد میکرو مدار ما نداره !!
من خیال میکردم چون کریستال مدار ما 20 مگاهرتز هست کریستال پروگرامر هم باید 20 مگاهرتز باشه!!
استفاده از کریستال دوم در زمانی کاربرد داره که فیوز بیتها اشتباه شده باشه و دستگاه پروگرامر ای سی نشناسه
مثال
اگر در حین پروگرامر ای سی همین فلزیاب فیوزبیتها اشتباه قرار بگیره و فلزیاب کار نکنه و دستگاه پروگرامر هم اونو نشناسه انوقت نیاز هست کریستالی بالاتر از 20 مگاهرتز فلزیاب در حد 24 مگاهرتز به پایه های ای سی وصل کنیم و توسط پروگرامر ای سی رو بحالت اول برگردونیم .

پس ميشه با يک کريستال 20مگا به پروگرم زدو چيپ رو احيا کرد؟؟؟؟

دوشنبه 15 دی1393 - 4:54pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 71 , 72 , 73 , 74 , 75 , 76 , 77 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 610 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure