انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 7:00am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 72 , 73 , 74 , 75 , 76 , 77 , 78 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

کسی نظری راجع به احيا نداره؟؟؟

دوشنبه 15 دی1393 - 5:13pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان عزیز ممکنه در مورد پست دوم بنده در صفحه 74 منو راهنمایی کنید...

در ضمن آقا حمید عزیز کاش روی خود برد اصلی کانکتور لازم برای پروگرام کردن میکرو قرار میدادین
تا هر دفعه با آپدیت برنامه لازم نباشه میکرو رو در بیاریم و دوباره جا بزنیم... البته این یه پیشنهاد برادرانه بود عزیز...

اگر ممکنه منو در مورد سوال پست دومم راهنمایی کنید ... ممنون

دوشنبه 15 دی1393 - 5:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست من بنده یه 12 مگاهرتز گذاشتم و بارها و بارها اریز و فلش کردم و جواب داد شما هم تست کنید در ضمن پروسه برنامه ریزی ای سی میکرو راحتترین بخش ساخته فقط کمی دقت لازمه در ضمن با برنامه prog isp هم میتونید پروگرم کنید تست شد موفق باشید :-BD

دوشنبه 15 دی1393 - 5:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

arash99 نوشته است:
کسی نظری راجع به احيا نداره؟؟؟

دوست عزیز از مدار دکتر فیوز وبلاگ بهنام استفاده کن من خودم 5تا میکرو سکته کرده داشتم :D احیا کردم راهی دیگه نداره :ymhug:

آخرین بار توسط فرج در دوشنبه 15 دی1393 - 5:44pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

دوشنبه 15 دی1393 - 5:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام . استاد حميد اگر تنظيم فيوزبيت ها رو در کدويژن ميدونيد براي ما قراربدهيد يا روش ش رو کشف کنيد . من براي چنس پروگرامر ak103 خريدم که باکد ويژن سازگاره عکسش هم چند صفحه پيش گذاشته بودم ... اگر نميشه يعني حالابايد بندازمش دور و يه پروگرامرstk500 بخرم =(( ؟؟؟؟؟؟؟

دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."

دوشنبه 15 دی1393 - 5:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

vistac2000 نوشته است:
mhak نوشته است:
دوست عزيز خوش اومدي
ايران ميکرو همه وو داره و همه اورجينال هستن ولي در مورد باطري اگه حضوري خريد کنين خيلي بهتره

ممنون دوست عزیز...
با توجه به اینکه نوع و جنس باتری یکی از فاکتورهای مهم یک دستگاه خوبه بنظر شما و یا سایر دوستان
اگه بخوام بصورت حضوری از تهران باتری خشک رو بگیرم کدام فروشگاه و کدام مارک باتری بهتره و توصیه میکنید ؟
با توجه به وجود مارکهای مختلف باتری خشک در بازار ....
همینطور در مورد خرید بهترین شارژر این نوع باتریها توصیتون چیه؟؟؟

در ضمن آیا 3 عدد 6 ولت بهتره یا یک 12 ولت و یک 6 ولت ؟ اینو بخاطر شارژ کردنش میگم که کدوم حالت بهتره ؟
مثلا در سایت esa.ir خرید 3 عدد باتری خشک 6 ولت 4.5 آمپر ساعت مارک camelion مناسب و کافیه برای این فلزیاب ؟

ببخشید سوالاتم زیاد شد ... شرمنده
پس من امروز به امید خدا همه قطعات رو از ایران میکرو سفارش میدم
به امید موفقیت همه دوستان...

دوست من بهتره از 3 عدد باطری 6 ولتی 2 امپر ساعت استفاده کنید چون فقط به یک شارژر برای شارژ نیاز دارید در ضورتی که از باطری 12+6 استفاده کنید یک عدد شارژر 56 ولتی و یک عدد شارژر 12 ولتی نیاز دارید در ضمن هیچ فرقی از لحاظ کارایی با هم ندارن موفق باشی ;;)

دوشنبه 15 دی1393 - 5:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

2840644 نوشته است:
دوست من بنده یه 12 مگاهرتز گذاشتم و بارها و بارها اریز و فلش کردم و جواب داد شما هم تست کنید در ضمن پروسه برنامه ریزی ای سی میکرو راحتترین بخش ساخته فقط کمی دقت لازمه در ضمن با برنامه prog isp هم میتونید پروگرم کنید تست شد موفق باشید :-BD

اگر میکرو قفل شده باشه دیگه با کریستال کاری نمیشه کرد و باید با یک پروگرامر ولتاژ بالا مثل مقاله دکتر فیوز وبلاگ بهنام عزیز استفاده بشه تا میکرو احیا بشه :ymhug:

دوشنبه 15 دی1393 - 5:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
arash99 نوشته است:
رضاجان اين برعکس نصب کردن ال سيدی رو به خاطر عکسی که گذاشتين ميگم در بيشتر ال سيدی اگه تصوير به سمت خودمون باشه و محل نصب سيمها رو به بالا باشه هميشه شماره 1 از سمت چپ شروع شده و تا 16به سمت راست حرکت داره اما اگه صفحه ال سيدى به سمت ما باشه و قسمت سيم خورش به طرف پايين باشه شماره 1 از راست به چپه ،،بنابراين ال سيدی شما برعکس جا خورده داداش

سلام آرش جان
چک کردم درست جا خورده

دوشنبه 15 دی1393 - 6:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

رضاجان شما يکار کن ميکرو رو از مدار خارج کن و دوباره مدار رو روشن کن اگه ال سيدی روشن شد دوباره شک نکن اتصالات ال سيدی اشتباهه باز هم سر حرفم هستم ،،اگه بعداز روشن کردن مدار ال سيدی روشن نشد ميکرو درست پروگرم شده بنابراين. بايد به پست حميدجان مراجعه کنی و اتصالات و قطعات ذکرشده استاد حميد رو چک کنی

دوشنبه 15 دی1393 - 6:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت اساتید و دوستان محترم : با چهره الکترونیک امروز تلفنی در مورد تهیه cat6sftp-cu و دیگر کابل ها برای لوپ صحبت کردم گفت تهیه می کنم و حتی رنج کامل مقاومت های 1% را بهترین جنس داریم ولی توی سایت نیست. خیلی از قطعات توی سایت نیست ولی موجود داریم، تلفنی بپرسید همه قطعات را با بهترین جنس براتون تهیه و در اسرع وقت میفرستیم و نیازی نیست از دو جا خرید کنید و دو کرایه پرداخت کنید.با تشکر

دوشنبه 15 دی1393 - 7:02pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 72 , 73 , 74 , 75 , 76 , 77 , 78 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 532 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure