نویسنده |
پیغام |
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
arash99 نوشته است: رضاجان شما يکار کن ميکرو رو از مدار خارج کن و دوباره مدار رو روشن کن اگه ال سيدی روشن شد دوباره شک نکن اتصالات ال سيدی اشتباهه باز هم سر حرفم هستم ،،اگه بعداز روشن کردن مدار ال سيدی روشن نشد ميکرو درست پروگرم شده بنابراين. بايد به پست حميدجان مراجعه کنی و اتصالات و قطعات ذکرشده استاد حميد رو چک کنی آرش جان میکرو رو دادم به یکی از دوستان تا برام پروگرام کنه . الانم بیرونم رفتم خونه بدون میکرو تست میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم. خیلی آقایی
|
دوشنبه 15 دی1393 - 7:30pm |
|
|
reza.1286
کاربر حرفه ای
|
سلام و خسته نباشید به همه از شانس من این روزا هرچی کار بود ریخت روم!! اقا حمید شرمنده امروز ظهر تونستم ال سی دی و کلیدارو نصب کنم فرداهم لوپو درست میکنم پین هدر خوب نداشتم دیگه ناچارا اینارو سرهم کردم فقط میمونه پروگرام که خدا کنه این 500 اذیت نکنه اگه اشتباه نکنم اقا حامد قرار بود روش پروگرام با 500 رو توضیح بدن. داداش ما منتظریم ممنون
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست
|
دوشنبه 15 دی1393 - 7:35pm |
|
|
m.m.s
کاربر حرفه ای
|
باسلام خدمت اساتید محترم بخصوص مهندس حمید و مهندس مهدی من همه کاراشو انجام دادم فقط لنگ لوپ هستم. راستش اولین باره لوپ میپیچم میخواستم بپرسم لوپ عنکبوتی که فرمودین 1اهم 400میکرو هانری.باسیم نمره چند؟ اندازه لوپ؟ چونکه کل مدار یه طرف لوپ هم یه طرف. باسپاس فراوان
کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد
|
دوشنبه 15 دی1393 - 7:38pm |
|
|
hamedkk
کاربر حرفه ای
|
دوستان امشب با کلی اطلاعات مفید میام خدمتتون
|
دوشنبه 15 دی1393 - 8:09pm |
|
|
kamal857
کاربر حرفه ای
|
m.m.s نوشته است: باسلام خدمت اساتید محترم بخصوص مهندس حمید و مهندس مهدی من همه کاراشو انجام دادم فقط لنگ لوپ هستم. راستش اولین باره لوپ میپیچم میخواستم بپرسم لوپ عنکبوتی که فرمودین 1اهم 400میکرو هانری.باسیم نمره چند؟ اندازه لوپ؟ چونکه کل مدار یه طرف لوپ هم یه طرف. باسپاس فراوان منم این سوال برام پیش اومد. برید اینجا www.felezjoo.com/viewtopic.php?f=28&t=2073
|
دوشنبه 15 دی1393 - 9:06pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
vistac2000 نوشته است: دوستان عزیز ممکنه در مورد پست دوم بنده در صفحه 74 منو راهنمایی کنید...
در ضمن آقا حمید عزیز کاش روی خود برد اصلی کانکتور لازم برای پروگرام کردن میکرو قرار میدادین تا هر دفعه با آپدیت برنامه لازم نباشه میکرو رو در بیاریم و دوباره جا بزنیم... البته این یه پیشنهاد برادرانه بود عزیز...
اگر ممکنه منو در مورد سوال پست دومم راهنمایی کنید ... ممنون با سلام مطمئن باشيد مهندس حميد بهترين شرايط رو در نظر گرفتن به دليل كم شدن پذيرش نويز در مدار
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 15 دی1393 - 9:13pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
|
arash99 نوشته است: رضاجان شما يکار کن ميکرو رو از مدار خارج کن و دوباره مدار رو روشن کن اگه ال سيدی روشن شد دوباره شک نکن اتصالات ال سيدی اشتباهه باز هم سر حرفم هستم ،،اگه بعداز روشن کردن مدار ال سيدی روشن نشد ميکرو درست پروگرم شده بنابراين. بايد به پست حميدجان مراجعه کنی و اتصالات و قطعات ذکرشده استاد حميد رو چک کنی سلام آرش جان تست کردم بدون میکرو روشن نشد!!!
|
دوشنبه 15 دی1393 - 9:15pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
مرسى رضاجان پس قاعد اتصالات ال سيدى (سيم ها)درسته و قاعدتا ميکروت هم درسته اما حالا که ميکروتو دادى پروگرم پس اگه بعدازگرفتن و نصب ميکروت مدارت راه نيفتادو مثل قبل بود بنابراين فقط ميمونه اتصالات تا ال سيدی که استاد حميد عرض کردنند اونها رو چک کنی مشگلت حل ميشه
|
دوشنبه 15 دی1393 - 9:22pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
|
arash99 نوشته است: مرسى رضاجان پس قاعد اتصالات ال سيدى (سيم ها)درسته و قاعدتا ميکروت هم درسته اما حالا که ميکروتو دادى پروگرم پس اگه بعدازگرفتن و نصب ميکروت مدارت راه نيفتادو مثل قبل بود بنابراين فقط ميمونه اتصالات تا ال سيدی که استاد حميد عرض کردنند اونها رو چک کنی مشگلت حل ميشه فردا میکرو رو میگیرم و جا میزنم ایشالا که جواب بده. یا حق
|
دوشنبه 15 دی1393 - 9:26pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
حمید نوشته است: علی جان اگر پروگرامر نیاز به کریستال جدا داشته باشه (مثل پروگرامر مولتی) معمولا کریستال 8 برای اکثر موارد جواب میده. مثلا روی پروگرامر من الان کریستال 16 هست و خیلی خوب و سریع هم پروگرام رو انجام میده. این ربطی به کریستالی که ما اینجا در مدارمون استفاده کردیم نداره. البته توجه هم داشته باشین اگر کریستال نذارین و بخواد با سرعت کریستال داخلی خودش پروگرام بکنه ؛ سرعت پروگرام به همون نسبت کم میشه! این مساله البته برای شما که خیلی کم نیاز به پروگرام کردن دارین زیاد مهم نیست. ولی بنده اگر اینجوری بخوام پروگرام کنم خیلی طول میکشه چون بدون کریستال روی پروگرامر عملا هر بار بیش از 1 دقیقه زمان میبره! ولی با کریستال 16 که گذاشتم فقط در چند ثانیه پروگرام انجام میشه و میتونم خیلی سریع تر تست بگیرم! بهرحال کریستال هم قیمتی نداره شما میتونین کریستالهای متعارفی مثل 4 و 8 و 16 رو بگیرین که بعنوان یدک داشته باشین. سلام دوستان مهندس حميد عزيز ببخشيد كه ميپرسم ولي موضوع كريستال روي پروگرامر واسه چيه و آيا الزاميه ؟من متوجه اين بحث نشدم. من پروگرامرم يو اس بيه و روش 2 تا كريستال 12000 داره ولي با اين حال هر بار پروگرام بيش از 1 دقيقه طول ميكشه. ممنون ميشم لطفا راهنمايي كنين. ياحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 15 دی1393 - 9:54pm |
|
|
|