انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 9:04am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 76 , 77 , 78 , 79 , 80 , 81 , 82 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

در هر صورت ممنون که پاسخ دادين هرچند پرشدن خانه ها از هرطرف تا سقف و رسيدن به وسط قشنگ و جالب بود هرچند نظر شما شرط اول و آخر رو ميزنه
ياحق استاد

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

سه شنبه 16 دی1393 - 12:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس حمید عزیز ممنون از اظهار نظرتون در مورد تست ها . در مورد تستی که فرمودین هم به روی چشم . حتما تکرار میکنم و فیلم هم میگیرم .

سه شنبه 16 دی1393 - 12:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بینا جان من از باتری های لیتیوم یون مرغوب استفاده کردم . مزیت این باتری ها اینه که نیاز نیست حتما کاملا خالی بشن تا دوباره شارژ بشه و همچنین با استفاده نکردن از دستگاه به مدت طولانی ، خیلی خوب شارژ رو در خودشون نگه میدارن . نمیدونم چرا اون بلا سر باتری های شما اومده . اما فکر میکنم انفجار باتری در اثر اضافه شارژ رخ بده . با توجه به اینکه شارژر اتوماتیک برای 5 سلول وجود نداره و در واقع باید از ترکیب چند بورد برای شارژ اونا استفاده کرد ، لذا حدس من اینه که شارژر شما بیش از حد اکثر ولتاژ باتری ها ، ولتاژ داشته که همین منجر به حادثه شده . البته این فقط یک حدسه

این لینک مربوط به باتریی هستش که من استفاده کردم . دقیقا همونه . سامسونگ 2600 mAh
http://www.all-battery.com/SamsungLi-Io ... 051-0.aspx

سه شنبه 16 دی1393 - 12:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamedkk نوشته است:
بینا جان من از باتری های لیتیوم یون مرغوب استفاده کردم . مزیت این باتری ها اینه که نیاز نیست حتما کاملا خالی بشن تا دوباره شارژ بشه و همچنین با استفاده نکردن از دستگاه به مدت طولانی ، خیلی خوب شارژ رو در خودشون نگه میدارن . نمیدونم چرا اون بلا سر باتری های شما اومده . اما فکر میکنم انفجار باتری در اثر اضافه شارژ رخ بده . با توجه به اینکه شارژر اتوماتیک برای 5 سلول وجود نداره و در واقع باید از ترکیب چند بورد برای شارژ اونا استفاده کرد ، لذا حدس من اینه که شارژر شما بیش از حد اکثر ولتاژ باتری ها ، ولتاژ داشته که همین منجر به حادثه شده . البته این فقط یک حدسه

این لینک مربوط به باتریی هستش که من استفاده کردم . دقیقا همونه . سامسونگ 2600 mAh
http://www.all-battery.com/SamsungLi-Io ... 051-0.aspx

از این باتریها برا باتری لبتاب استفاده میشه دوستان میتونن از 2 تا باتری لبتاب که به صورت سری و موازی بسته شدن استفاده کنن
اگه بخواید از یه باتری استفاده کنید فقط کافیه یه باتری رو به صورت موازی وصل کنید
توی هر باتری لبتاب 6 تا از این باتری ها وجود داره که به صورت سری و موازی بسته شدن
اگه همه اونها رو به صورت سری به هم وصل کنید ولتاژ 20 ولت به شما میده و خیلی عالی جواب میده :D :ymhug:

درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم

سه شنبه 16 دی1393 - 12:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تو پایین صفحه لینکی که گذاشتم یه اخطار نوشته شده که براتون ترجمه میکنم .

WARNING:

CAUTION: when working with Li-ion cells, they are very sensitive to charging characteristics and may explode if mishandled.
Protective Circuit Board is required when making packs.
User should have enough knowledge on Li-Ion rechargeable batteries in charging, discharging, and assembly before use.
Put the batteries in fire-proof container.
Never leave batteries unattended when charging.
Do not put batteries on wood surface or carpet when charging.
We are not responsible for damage if there is any modification of the batteries in form, shape, or made into packs.
We are not responsible for any damage caused by misuse or mishandling of theses Li-Ion batteries.

سلول های لیتیوم یون به مشخصات شارژر بسیار حساس بوده و در صورت نگهداری و نظارت اشتباه ، امکان انفجار وجود دارد .
استفاده از مدارات محافظ جهت شارژ پکیج های وکیوم شده این باتری ها الزامیست .
استفاده کنندگان باید قبل از استفاده ، آگاهی کافی در مورد شارژ ، دشارژ و مونتاژ این باتری ها داشته باشند .
باتری ها را در محفظه های ضد حریق قرار دهید .
هرگز باتری های در حال شارژ را بدون مراقب رها نکنید .
باتری ها را به هنگام شارژ روی سطوح چوبی و فرش رها نکنید .
وقوع انفجار یا وارد آمدن خسارت به باتری ها در صورت هرگونه اعمال تغییرات در فرم و شکل باتری ها و یا قرار دادن آن ها در پکیج های چند سلولی ، مسئولیتی را برای سازنده در پی نخواهد داشت .
استفاده نادرست از این باتری ها مسئولیتی را برای سازنده در پی نخواهد داشت

خوب اینم از این همه هشدار برای باتری های لیتیوم یون . راستش خودمم تو شک افتادم که نکنه باتری های منم منفجر بشه :))

سه شنبه 16 دی1393 - 1:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان منم فیبر رو دادم یکی برام بزنه.
قطعاتم ار ایران میکرو گرفتم.ولی مقاومت 390 اهم 5 % گرفتم.
باهاشون که صحبت کردم گفتن 1% نمیاریم.
منتظر قطعات میشم تا بیاد .

سه شنبه 16 دی1393 - 1:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kamal857 نوشته است:
دوستان منم فیبر رو دادم یکی برام بزنه.
قطعاتم ار ایران میکرو گرفتم.ولی مقاومت 390 اهم 5 % گرفتم.
باهاشون که صحبت کردم گفتن 1% نمیاریم.
منتظر قطعات میشم تا بیاد .

کمال جان با تغییراتی که مهندس تو فایل هگز دادن ، استفاده از نوع 5 درصد برای مقاومت های دمپینگ اشکال نداره و با تغییر شرایط دمایی ، تطابق به صورت خودکار صورت میگیره . اگر تنها مشکل شما همینه که اصلا نگران نباشین .

سه شنبه 16 دی1393 - 1:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

روحموشاد کردی. حامد جان

سه شنبه 16 دی1393 - 1:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام و وقت بخیر به همه
اولین باره تاپیکو خلوت میبینم یا نکنه سیستم من مشکل داره؟!!!!!!
اقا حامد اون لوپ 55 رو با چی ساختی؟ منظورم جنس اون صفحه مشکی رنگه؟ کلا با چه چیزایی میشه ساخت؟

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

سه شنبه 16 دی1393 - 6:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیز اون لوپ با پلکسی ساخته شده. طرحش تو نرم افزار corel draw کشیده شده که با برش لیزری برش خورده. هزینه نسبتا زیادی داره و یه کم سنگینه. توصیه نمیکنم. طرحش تو تاپیک چنس موجوده اما یادم نیست کدوم صفحه. یکی از بچه ها طراحی کرده بود.

سه شنبه 16 دی1393 - 8:31pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 76 , 77 , 78 , 79 , 80 , 81 , 82 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 538 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure