نویسنده |
پیغام |
aliabdolmalak1
|
سلام دوستان من امروز یک وسیله عجیب دیدم گفتم بینم کسی باهاش کار کرده بقول یاروmt48بود راستش اول میرفت تو گوگل مپ ومشخصات جغرافیایی محل رو در میاورد که ما سنده اونجا رو داشتیم بعدش میرفت تو سایته skyvector , iوهمچنین checkafd.comو چاله ای رو که کنده بودیم قبلا رو هم اورد رو صفحه موبایلش یارو اپراتوره در واقع یک فلش بود که به موبالش وصل بود و ا این فلش واقعا جزییات سندم گفتش از بین دوستان کسی با این وسیله اشنایی داره راهنمایی کنه ضمنا فک کنم وسیله ماله فرودگه و خطوط هوایی باشه ولی دیگه چطور باهاش گنج یابی میکنن الله اعم...ممنون اگه کسی اطلاعاتی داره در اختیار بگذاره
|
سه شنبه 16 دی1393 - 11:27pm |
|
|
amiri11
کاربر حرفه ای
|
این هم تصویر اینه با سایز واقعی برای چسپاندن روی مدار با اتو
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 16 دی1393 - 11:29pm |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
arash99 نوشته است: ولى علی جان يکبار مدار چاپی رو به آتيش کشيدم آخه با ششوار با حرارت افتادم به جونش که يهو کاغذ آتيش گرفت ،،تينر خطرناکه آرش جان مگه روش اتو چه ایرادی داره میری دنبال کارای خطرناک {شوخی}
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
سه شنبه 16 دی1393 - 11:30pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
مهندس بنده جایی شنیده بودم که کریستال اگر به زمین مدار وصل باشه در ثبات تاثیر داره ! ایا ممکنه ؟
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 16 دی1393 - 11:31pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
alirezaii21 نوشته است: arash99 نوشته است: ولى علی جان يکبار مدار چاپی رو به آتيش کشيدم آخه با ششوار با حرارت افتادم به جونش که يهو کاغذ آتيش گرفت ،،تينر خطرناکه آرش جان مگه روش اتو چه ایرادی داره میری دنبال کارای خطرناک {شوخی} داداش واسه امتحان زدم اما جدا جالب در اومد دو عدد چاپ گلاسه رو از دست دادم اما سومی درست شد ،،اما بنده تنها روش عالی واعلا رو با لامينت تجربه ميکنم واقعا جالب ميشه و قشنگ
|
سه شنبه 16 دی1393 - 11:40pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: مهندس بنده جایی شنیده بودم که کریستال اگر به زمین مدار وصل باشه در ثبات تاثیر داره ! ایا ممکنه ؟ مهدی جان اگه منظورت بدنه کريستاله بنده هم چندباری اين گفته رو شنيدم اما ترس تجربه را به خودم ندادم
|
سه شنبه 16 دی1393 - 11:43pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
مهدی جان مطلب با اینکه درست هست ولی مربوط به اینجا نمیشه! کلا وقتی با من کار میکنین اینجور مسائل پیش پا افتاده رو فراموش کنین! اینا دیگه مسائل ابتدایی هست که کسی بدون رعایتش نمیتونه یک مدار خیلی ساده تر از این هم طراحی کنه! خیر برای این مدار هیچ کار اضافی نیاز نیست و در ثباتش هم ابدا تاثیری نداره.
|
سه شنبه 16 دی1393 - 11:43pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: بله محمود جان بنده هم تایید میکنم! اگر کسی در مورد مدار چیزی رو اشتباه بگه که بلافاصله واکنش نشون میدم! البته عدم اهمیت تولرانس در صورتی هست که تنظیم گراند فعال باشه که خب تقریبا همیشه بهتره همینطور باشه. با این حال اگر مقاومت 1 درصد گیر اوردین بهتر هست. ممنونم. منم خیالم راحت شد
|
سه شنبه 16 دی1393 - 11:54pm |
|
|
mehdi 2014
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت دوستان و خسته نباشید میگم به مهندس حمید من امروز یه لوپ ۴۵ درست کردم قالب لوپ رو یکی از دوستان به صورت شرکتی برام اورد بدون سیم پیچ تا خودم به دلخواه هر نوع کابل یا سیمی که خواستم داخلش بزارم و منم از کابل ۹ رشته افشان استفاده کردم به این صورت که چهار دور از این کابل رو بغل هم چیدم مثل لوپ تخت و بعد سیم ها رو با هم سری کردم که اهم سیم پیچ شد ۱.۳ و ظرفیتش شد ۳۵۳ میکرو هانری به نظر شما این سیم پیچ خوبه برای این دستگاه؟ هنوز تستش نکردم با دستگاه
|
سه شنبه 16 دی1393 - 11:55pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ممنون مهدی عزیز. مشخصات که حتی اگر خیلی بیشتر و کمتر از این هم باشه باز هم برای این مدار فرقی نداره! فکر کنم بارها توضیح دادم. ولی از حیث عملکرد فلزیابی دیگه تستهای خودتون تعیین کنندست. با این حال از نظر قدرت میدان بنظرم بد نیست کمی ظرفیتش بالاتر هم باشه!
|
چهارشنبه 16 دی1393 - 12:00am |
|
|
|