kavoshgar نوشته است:
با سلام خدمت همه دوستان
یک تست دیگه گرفتم میخاستم در جریان تستهام بزارم
یک لوپ 1*1 درست کردم از سیم یک میلی افشان که تو سیم کشیهای ساختمانی ازش استفاده میشه
طول سیم 44 متر شد که 11 دور پیچیدم سیم رابط رو هم rg 58 گرفتم بدون سیم رابط اهمش شد 1.2 و ظرفیتش 457 میکرو هانری
دستگاه دلی رو 21 تنظیم کرد
فرکانس 201 پهنای پالس 165 دلی اتو 21 انتگرال 28 گراند 1 تنظیم شد
در این حالت یه سینی 22 سانتی رو در زیر خاک از 170 سانت سنس کردم
مهندس جان هر کاری میکردم دستگاه کمی نویز داشت جوری شد که برا ساکت کردن دستگاه قدرت سنس رو که 20 هست روی 11 تنظیم کردم
یه مطلب دیگه که بهش رسیدم باید سرعت حرکت کمی بیشتر از مدارات آنالوگ باشه در سرعت بالا سنس بهتر از سرعت حرکت پایین هست حالا علت رو دیگه نمیدونم
سلام و درود .در مورد سرعت حرکت اگه واقعا اینطوری باشه خیلی بهتره و در واقع از نظر فلزیابی عالی هست .
در مورد علتش باید بگم این در واقع یک اصل در میدان های مغناطیسی هست که وقتی شی فلزی در حضور میدان مغناطیسی متغیر با زمان قرار گیرد.جریانی به شی القا میشه و چون الکترون ها مسیری برای حرکت کردن ندارند بصورت گردابی بدور یک حلقه حر کت می کنند جهت حرکت جریان بر اساس قانون لنز طوری هست که با میدان مغناطیسی اصلی مقاومت کنند پس الکترون ها طوری دوران می کنند که میدان مغناطیسی حاصل از دورانشان در خلاف میدان اصلی باشد .هر چقدر شدت میدان مغناطیسی بیشتر باشد جریان القایی بیشتر هست ونیز هر چقدر میدان مغناطیسی متغیرتر باشد القا بیشتر هست.پس وقتی شما لوپ را با سرعت حرکت میدین تغیییرات میدان در اون محدوده بیشتر میشه پس القا نیز بیشتر و سیگنال مغناطیسی گرفته شده نیز از طرف لوپ بیشتر خواهد بود.
ساده تر بگم شما وقتی یک اهنربا رو با سرعت از جلوی یک سیم پیچ حرکت بدین و دو طرف سیم پیچ یک امپر متر وصل کنید.مشاهده می کنید هر چقدر سرعت حرکت اهنربا بیشتر باشد جریان القا شده بیشتر خواهد بود و امپر متر عدد بالاتری نشان می دهد.
این موضوع در فلیاب های دیگر بخاطر اینکه چون در اکثر دستگاه ها پاسخ طبقات مختلف تقویت کننده یک اختلاف فازی ویا تاخیری در سیگنال بوجود می اورند این نمی توان متوجه شد ولی اینجا اگه واقعا اینطوری باشه .نشان از نبوغ طراح و طراحی حرفه ای هست.مهندس حمید چاکریم