انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 12:56pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 80 , 81 , 82 , 83 , 84 , 85 , 86 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقای کاوشگر اگه عین لوپ یک متری تورو درست کنم.
و یک دور بیشتر بپیچم، ایا ظرفیت سیم پیچ میره بالاتر؟

چهارشنبه 17 دی1393 - 8:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kamal857 نوشته است:
اقای کاوشگر اگه عین لوپ یک متری تورو درست کنم.
و یک دور بیشتر بپیچم، ایا ظرفیت سیم پیچ میره بالاتر؟

دقیقا اگه از همون نوع سیم باشه دقیقا اهمش حدود 1.4 و ظرفیتش باید بشه 514 میکرو هانری

چون خودم قبلا همین کار رو کردم ولی دوباره بازش کردم

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

چهارشنبه 17 دی1393 - 8:49am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دلیل استفاده نکردنتون چی بوده؟

چهارشنبه 17 دی1393 - 8:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تو متنی که استاد حمید نوشته شده بود به این موضوع اشاره کرده بود که ظرفیت بین 400الی500 میکرو هانری بهترین گذینه برا این دستگاه میتونه باشه برا همین نخواستم بیشتر از 500 بره بالا
درسته که بعدا چندین بار هم تاکید کردن که دیگه دستگاه با هر لوپی سازگاره ولی خودم نخواستم از اصول اولیه که برا این دستگاه در نظر گرفته شده بود خارج بشم

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

چهارشنبه 17 دی1393 - 8:57am
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام
طراحی این سیستم طوری هست که با لوپ یک در یک اگر درحال راه رفتن خیلی سریع هم باشید باز هم تا عمق خوبی فلز رو خواهد زد ، فقط تجربه لازم رو لازم داره
دوستان اگر کسی لوپ بزرگ 1*1 لورنز دارن حتماً با این سیستم تست بگیرن و نتیجه رو اعلام بفرمائید @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 17 دی1393 - 9:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا مهدی من لوپ شرکتی لورنز ١ در ١ رو سفارش دادم برام از اون طرف اب بیارن به امید خدا تا چند روز دیگه کار دستگاهم تموم میشه و با لوپ ١ در ١ که با کابل برق ۵ در ٧۵ ساختمش که اهمش دقیق 1.2 اهم هست یک تست زیر خاک میخوام بگیرم و یک جایی رو در نظر گرفتم که 2 متر حفاری بیمورد شده بود که برای تست دستگاه عالی هست به امید خدا اگه عمری باقی بمونه یک فیلم برای دوستان تهیه میکنم

چهارشنبه 17 دی1393 - 10:14am
مدیر سایت
مدیر سایت

آقایونی که میخوان برد بیشتری از لوپ بزرگ توسط این مدار قدرتمند داشته باشن ، باید عرض کنم که ، هرچند آیتم های موجود در نرم افزار دست شمارو باز گذاشته در انتخاب لوپ و نوع سیم ؛ ولی بنده مطمئن هستم که با کابل 5*75 هم به حداکثر قدرت و برد این مدار نخواهید رسید !
به نظر بنده برای لوپ های 1 متری به بالا حتماً باید کامل 1 میل استفاده بشه تا قدرت و میدان حداکثر بدست بیاد

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 17 دی1393 - 10:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

kavoshgar نوشته است:
با سلام خدمت همه دوستان
یک تست دیگه گرفتم میخاستم در جریان تستهام بزارم

یک لوپ 1*1 درست کردم از سیم یک میلی افشان که تو سیم کشیهای ساختمانی ازش استفاده میشه
طول سیم 44 متر شد که 11 دور پیچیدم سیم رابط رو هم rg 58 گرفتم بدون سیم رابط اهمش شد 1.2 و ظرفیتش 457 میکرو هانری
دستگاه دلی رو 21 تنظیم کرد
فرکانس 201 پهنای پالس 165 دلی اتو 21 انتگرال 28 گراند 1 تنظیم شد
در این حالت یه سینی 22 سانتی رو در زیر خاک از 170 سانت سنس کردم

مهندس جان هر کاری میکردم دستگاه کمی نویز داشت جوری شد که برا ساکت کردن دستگاه قدرت سنس رو که 20 هست روی 11 تنظیم کردم

یه مطلب دیگه که بهش رسیدم باید سرعت حرکت کمی بیشتر از مدارات آنالوگ باشه در سرعت بالا سنس بهتر از سرعت حرکت پایین هست حالا علت رو دیگه نمیدونم

سلام و درود .در مورد سرعت حرکت اگه واقعا اینطوری باشه خیلی بهتره و در واقع از نظر فلزیابی عالی هست .
در مورد علتش باید بگم این در واقع یک اصل در میدان های مغناطیسی هست که وقتی شی فلزی در حضور میدان مغناطیسی متغیر با زمان قرار گیرد.جریانی به شی القا میشه و چون الکترون ها مسیری برای حرکت کردن ندارند بصورت گردابی بدور یک حلقه حر کت می کنند جهت حرکت جریان بر اساس قانون لنز طوری هست که با میدان مغناطیسی اصلی مقاومت کنند پس الکترون ها طوری دوران می کنند که میدان مغناطیسی حاصل از دورانشان در خلاف میدان اصلی باشد .هر چقدر شدت میدان مغناطیسی بیشتر باشد جریان القایی بیشتر هست ونیز هر چقدر میدان مغناطیسی متغیرتر باشد القا بیشتر هست.پس وقتی شما لوپ را با سرعت حرکت میدین تغیییرات میدان در اون محدوده بیشتر میشه پس القا نیز بیشتر و سیگنال مغناطیسی گرفته شده نیز از طرف لوپ بیشتر خواهد بود.
ساده تر بگم شما وقتی یک اهنربا رو با سرعت از جلوی یک سیم پیچ حرکت بدین و دو طرف سیم پیچ یک امپر متر وصل کنید.مشاهده می کنید هر چقدر سرعت حرکت اهنربا بیشتر باشد جریان القا شده بیشتر خواهد بود و امپر متر عدد بالاتری نشان می دهد.
این موضوع در فلیاب های دیگر بخاطر اینکه چون در اکثر دستگاه ها پاسخ طبقات مختلف تقویت کننده یک اختلاف فازی ویا تاخیری در سیگنال بوجود می اورند این نمی توان متوجه شد ولی اینجا اگه واقعا اینطوری باشه .نشان از نبوغ طراح و طراحی حرفه ای هست.مهندس حمید چاکریم :ymapplause: @};-

چهارشنبه 17 دی1393 - 10:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

چند روزه حال و روز خوبی ندارم و میخوام استراحت کنم و اگه به کسی هم چیزی گفتم و ناراحتش کردم همین جا معذرت خواهی میکنم حلالم کنید

چهارشنبه 17 دی1393 - 10:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا مهدی ممنون من با این کابل ۵ در ٧۵ جنس خوب به نتیجه های خوبی با مدار تی ال رسیدم حالا رو مدار اقا حمید هم تست کنم ببینم خوب جواب میده تو فلزیاب ثبات دستگاه خیلی به نظر من مهم تر از عمقه چون اگه مدار ثبات خوب داشته باشه که مدار اقا حمید هم داره دیگه تو زمین مشکا بالانس کردن و به هم ریختن عمق معنایی نداره با تشکر

چهارشنبه 17 دی1393 - 10:44am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 80 , 81 , 82 , 83 , 84 , 85 , 86 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: morteza66 و 237 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure